Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o zaman BAT 12 şubat oluyor canım
ozaman benım 2 gunmu var adetıme yanı hadı hayırlısı ben yıne bı yapayım su testı ıcım rahat olsun bosa gıtmesın :)bıde cnm cok soru soruyorum ama boyle karnım adet olcakmısım gıbı agrıyor sonra afedersın sıcak bısey gelıor ıc camasırıma tam adet oldum dıyorum bı bakıyorum bejaz jel gıbı bı akıntı bunun sebebı nedır acaba hamılelık belırtısımı yoksa ıltıhap falan olabılırmı?

hamilelik belirtisi de olabilir ben adet olmam gereken günden itibaren 4 gün boyunca çok çektim her seferinde regl oldum sanıyordum..ama başka bir enfeksiyonda olabilir..4 güncük daha sabret bi muayeneye git istersen tatlım..

nekadar doğru yazmışsın tatlım ya o sözü çok begendim bende 4 aydır deniyorum ama olmuyorgeçen ay soğan içtim şimdide incire başladım 2 gün oldu eşimde keçiboynuzu içecek of canım ya bende bıttım boğuldum artık ya

a.s canım valla bende bıkmıştım ne yalan söylim çocuk için kendimi unutmuştum allah kimseye çekemeyecegi dert vermezmiş o yüzden umudumuzu hiç yitirmeyelim ben 2 düşük yaşadım allahın izniyle suanda gene hamileyim olmayacak diye bişey yok zamnı var herşeyin Allah hepimizin gönlüne göre versin diyor ve kaçıyorum iyi akşamlarr

canım bu aslında daha iyi derler sanırım bi sonraki ayın ihtimalini arttırıyor.
bende bu ay normal zamandan 2-3gün önce oldun yaşlı bi tanıdık demişti bana bunu
tabi doğruluğu nedir bilemem

inşallah öğledir canım napalım umudumuz önümüzdeki ayda allah büyüktür vardır bundada bişi yanlız çok feci adet oldum durmuo hiç ama bi rahatlık bi rahatlık geldi sinirim bişiyim kalmadı bu streste kalkınca üstümden kuş gibi oldum acaba hamilemiyim diye düşünmekten.

birde stres yapmayın deniyor ya hep nasıl olacak ben bunu anlamıyorum tavsiyeniz varmı
rahat olamaya çalışıyorum ama çok pimpirikli bir insanım :26:
birde kaynanam herhafta düzenli olarak arayıp hamilelik haberi veriyor tamam güzel bir haber ama bana batmaya başladı birde utanmadan sormasınmı neyle korunuyorsunuz diye bende ona dedimki siz nasıl korunuyorsunuz. 5 aydır ölümüne çalışıyorum zaten haberi yok ya illa duyuracak
bide bilseki istiyoruz da olmuyor işte gelde ozaman streese girme :82: görmezden gelecem hepsini Allahtan uzagım ama tellede yetiyor bana :84:

Son düzenleme:

Allah saglıkla kucagına almayı nasip eder inşallah.
aminnnnnnnnnn

Son düzenleme:

tatlım seb bi salaklık yaptım erken istiyoruz dedim her ay günümüde hesaplamış biliyor kaynanam günüm yaklaşınca arayıp belirti bile soruyor ay offffffffff allahım ya daraldım bunaldım artık keşke istemiyoruz deseydim ya bu daha fena oldu kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa

Merhaba duygu ben dün akşam idrar testi aldım yaptım yok çıktı bence gününün geçmesi bekle canım benmde daha günüme 4 gün falan var ama dayanamadm yaptım çok üzüldüm sonunda belirtilere güvenerek yapıyosn yok çıkınca üzülüyorsun ben dün akşam çok üzüldüm seninde üzülmeni istemem tatlm

merak ıste ınsanı olduruor bu parmak testı ne kadar dogru ya kafama takıldı:26:yaptım denedım ama hıc bısey anlamadım

ayyyy tahmin edebiliyorum benimki okadar zeki değil sormadı günümü
işte böyle yaptıkça kaynanalar daha çok stres yaptırıyorlar farkında degiller bide belki hemen olmaz genelde olmuyormuş falan diye duyuruyorum yok diyo benim hemen olmuştu seninde olur
bende 3 yıllık evliyim daha bu yaz evlenen eşimin 7 tane kuzeni hepside hamile ilk aydan kaza kurşunu hepside kaynanamda bunları duydukça gaza geliyo kadın çok sevdiği ineği benekliyi bile gözden çıkarmış (aralarında çok güçlü bir bağ varda ) gelip ben bakarım diyor önceden kim bakacak falan diye bahane buluyoduk.
acaba hiç korunmasam ne olurdu onu da merak ediyorum açıkcası ilk defa pişman oldum

Son düzenleme:
ya kızlar ben daha ilişkiden zevk alamıyorum çocuğun bununla alakası olurmu biyerden duymuştum gerçi daha 4 aylık evliyimde zevk alamadığım içinmi olmuyorki hatta hala acı çekiyorum çok pardon kızlar ya yazmadan edemedim işte biz hepimiz doktoruz zaten muhakkak bi bilen vardır cvp bekliyorum kusura bakmayın lütfen yaaa

ayyyyyyyyy üzülme canım ya çalışmalara başlayalı ne kadar olduki

cnm vajınusmus gıbı bı problemmı var?

merak ıste ınsanı olduruor bu parmak testı ne kadar dogru ya kafama takıldı:26:yaptım denedım ama hıc bısey anlamadım

kız inşallah sen hamişsindir ya aynı benim gibi sabırsızsın sende allah hepimize yardım etsin kızlar yafffffffffffffffff

canım sen beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün inşallah...şartlanarak girmeyin ilişkiye yani bebek için girmeyin o zaman rahat olabilirsin anca belirtilere takılmazsın bi bakarsın meleğin sana sürprizz yapar..

cnm vajınusmus gıbı bı problemmı var?

yok tatlım yapıyoruzda ben fena kasılıyorum vajinismuslar hiç yapamazlarmış şükür gün aşırı yapıozda kasık ağrım çok fena oluyor ve kesinliklede zevk alamıyorum aman yaw evlilikte ne zormuş şükür çoooooooooooooooooooooooooook çokkkkkkkkk mutluyumda bebek lazım işte maşallah diyelimde inşallah bide bebiş olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…