ozaman benım 2 gunmu var adetıme yanı hadı hayırlısı ben yıne bı yapayım su testı ıcım rahat olsun bosa gıtmesın :)bıde cnm cok soru soruyorum ama boyle karnım adet olcakmısım gıbı agrıyor sonra afedersın sıcak bısey gelıor ıc camasırıma tam adet oldum dıyorum bı bakıyorum bejaz jel gıbı bı akıntı bunun sebebı nedır acaba hamılelık belırtısımı yoksa ıltıhap falan olabılırmı?o zaman BAT 12 şubat oluyor canım
ozaman benım 2 gunmu var adetıme yanı hadı hayırlısı ben yıne bı yapayım su testı ıcım rahat olsun bosa gıtmesın :)bıde cnm cok soru soruyorum ama boyle karnım adet olcakmısım gıbı agrıyor sonra afedersın sıcak bısey gelıor ıc camasırıma tam adet oldum dıyorum bı bakıyorum bejaz jel gıbı bı akıntı bunun sebebı nedır acaba hamılelık belırtısımı yoksa ıltıhap falan olabılırmı?
herkese slm kızlar
off hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
bende 5 aydır çalışıyorum ama bıktım yawşaftım kaydı seksten soğudum valla
ben incir kürü eşimede kaeçiboynuzu deniyoruz bakalım
ha bide ben ikiz olsun çok istiyorumtekini buldukta ikiz kaldı
bu arada hamileleri çok çok tebirk ediyorum
geçmiş yazılarda kötü tecrübeler yaşayanlarıda çok iyi anlıyorum hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun ama moralimizi yüksek tutalım olurmu bende çok kötü acı bir dönem geçirdim ama herşeyi geride bırakalım bol bol dua edelim Allaha sevdiğim bir söz var paylaşmak isterim
''Hiçbir şey için benimdir deme,bana yakın edilmiştir de.Birşeyi yitirdiğinde benden geri alınmıştır de.Ve dua et.Zira duan nefesine karışmadan duanı kabul eden Biri vardır. . .''
herkese slm kızlar
off hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz
bende 5 aydır çalışıyorum ama bıktım yawşaftım kaydı seksten soğudum valla
ben incir kürü eşimede kaeçiboynuzu deniyoruz bakalım
ha bide ben ikiz olsun çok istiyorumtekini buldukta ikiz kaldı
bu arada hamileleri çok çok tebirk ediyorum
geçmiş yazılarda kötü tecrübeler yaşayanlarıda çok iyi anlıyorum hepsine ayrı ayrı geçmiş olsun ama moralimizi yüksek tutalım olurmu bende çok kötü acı bir dönem geçirdim ama herşeyi geride bırakalım bol bol dua edelim Allaha sevdiğim bir söz var paylaşmak isterim
''Hiçbir şey için benimdir deme,bana yakın edilmiştir de.Birşeyi yitirdiğinde benden geri alınmıştır de.Ve dua et.Zira duan nefesine karışmadan duanı kabul eden Biri vardır. . .''
hamilelik belirtisi de olabilir ben adet olmam gereken günden itibaren 4 gün boyunca çok çektim her seferinde regl oldum sanıyordum..ama başka bir enfeksiyonda olabilir..4 güncük daha sabret bi muayeneye git istersen tatlım..
canım bu aslında daha iyi derler sanırım bi sonraki ayın ihtimalini arttırıyor.
bende bu ay normal zamandan 2-3gün önce oldun yaşlı bi tanıdık demişti bana bunu
tabi doğruluğu nedir bilemem
nekadar doğru yazmışsın tatlım ya o sözü çok begendim bende 4 aydır deniyorum ama olmuyorgeçen ay soğan içtim şimdide incire başladım 2 gün oldu eşimde keçiboynuzu içecek of canım ya bende bıttım boğuldum artık ya[/QUOTE
keçi boynuzunu kaynatıyorum eşime içiriyorum ama pis kokuyor bu diyo yok be sana öyle geliyor diye kandıryorum onugerçekten çok pis kokuyor deniyoruz bunları ama asıl rabbim ol dedikten sonra olacak belli.bunlarda rabbimin verdiği nimetler sonuçta zararı olmaz yani dimi
a.s canım valla bende bıkmıştım ne yalan söylim çocuk için kendimi unutmuştum allah kimseye çekemeyecegi dert vermezmiş o yüzden umudumuzu hiç yitirmeyelim ben 2 düşük yaşadım allahın izniyle suanda gene hamileyim olmayacak diye bişey yok zamnı var herşeyin Allah hepimizin gönlüne göre versin diyor ve kaçıyorum iyi akşamlarr
birde stres yapmayın deniyor ya hep nasıl olacak ben bunu anlamıyorum tavsiyeniz varmı
rahat olamaya çalışıyorum ama çok pimpirikli bir insanım :26:
birde kaynanam herhafta düzenli olarak arayıp hamilelik haberi veriyor tamam güzel bir haber ama bana batmaya başladı birde utanmadan sormasınmı neyle korunuyorsunuz diyebende ona dedimki siz nasıl korunuyorsunuz. 5 aydır ölümüne çalışıyorum zaten haberi yok ya illa duyuracak
bide bilseki istiyoruz da olmuyor işte gelde ozaman streese girme :82: görmezden gelecem hepsini Allahtan uzagım ama tellede yetiyor bana :84:
teşekkür ederim canım iyi olmaya çalışıyorum işte yolladık dün misafirleri...için rahat etmicek senin sabah ilk idrarla yap o zaman tatlım
ama daha 6 gün var üzülmeni istemiyorum bu kadar erken idrarda çıkmaz tatlım ..
Merhaba duygu ben dün akşam idrar testi aldım yaptım yok çıktı bence gününün geçmesi bekle canım benmde daha günüme 4 gün falan var ama dayanamadm yaptım çok üzüldüm sonunda belirtilere güvenerek yapıyosn yok çıkınca üzülüyorsun ben dün akşam çok üzüldüm seninde üzülmeni istemem tatlm
tatlım seb bi salaklık yaptım erken istiyoruz dedim her ay günümüde hesaplamış biliyor kaynanam günüm yaklaşınca arayıp belirti bile soruyor ay offffffffff allahım ya daraldım bunaldım artık keşke istemiyoruz deseydim ya bu daha fena oldu kızlar yaaaaaaaaaaaaaaa
ayyyy tahmin edebiliyorum benimki okadar zeki değil sormadı günümü
işte böyle yaptıkça kaynanalar daha çok stres yaptırıyorlar farkında degiller bide belki hemen olmaz genelde olmuyormuş falan diye duyuruyorum yok diyo benim hemen olmuştu seninde olur
bende 3 yıllık evliyim daha bu yaz evlenen eşimin 7 tane kuzeni hepside hamile ilk aydan kaza kurşunu hepsidekaynanamda bunları duydukça gaza geliyo kadın çok sevdiği ineği benekliyi bile gözden çıkarmış (aralarında çok güçlü bir bağ varda ) gelip ben bakarım diyor önceden kim bakacak falan diye bahane buluyoduk.
acaba hiç korunmasam ne olurdu onu da merak ediyorum açıkcası ilk defa pişman oldum
ya kızlar ben daha ilişkiden zevk alamıyorum çocuğun bununla alakası olurmu biyerden duymuştum gerçi daha 4 aylık evliyimde zevk alamadığım içinmi olmuyorki hatta hala acı çekiyorum çok pardon kızlar ya yazmadan edemedim işte biz hepimiz doktoruz zaten muhakkak bi bilen vardır cvp bekliyorum kusura bakmayın lütfen yaaa
merak ıste ınsanı olduruor bu parmak testı ne kadar dogru ya kafama takıldı:26:yaptım denedım ama hıc bısey anlamadım
ayyyy tahmin edebiliyorum benimki okadar zeki değil sormadı günümü
işte böyle yaptıkça kaynanalar daha çok stres yaptırıyorlar farkında degiller bide belki hemen olmaz genelde olmuyormuş falan diye duyuruyorum yok diyo benim hemen olmuştu seninde olur
bende 3 yıllık evliyim daha bu yaz evlenen eşimin 7 tane kuzeni hepside hamile ilk aydan kaza kurşunu hepsidekaynanamda bunları duydukça gaza geliyo kadın çok sevdiği ineği benekliyi bile gözden çıkarmış (aralarında çok güçlü bir bağ varda ) gelip ben bakarım diyor önceden kim bakacak falan diye bahane buluyoduk.
acaba hiç korunmasam ne olurdu onu da merak ediyorum açıkcası ilk defa pişman oldum
cnm vajınusmus gıbı bı problemmı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?