Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

walla bu kadr kötüysen cnm. git.. durumunuda söle.. böle bir şüphem var de.. ona göre dr sna bişiler verir.. çok zor durumda hamile hastalarada ilaç veriola sonuçta..

Şüphem var diyince hiç ciddiye almıyolarki ama kuzu ya. ne biliyim bi arı kesici iğne yapıcaklar göndericekler. Eve bi gidiyimde bakarım. Gece yine uyuyamaz fenalaşırsam gideriz. Yani en kötü ihtimal olur:2::2:

Şüphem var diyince hiç ciddiye almıyolarki ama kuzu ya. ne biliyim bi arı kesici iğne yapıcaklar göndericekler. Eve bi gidiyimde bakarım. Gece yine uyuyamaz fenalaşırsam gideriz. Yani en kötü ihtimal olur:2::2:

dikkat et cnm kendine.. benimde başım ve midem kötü.. kaç gündür başım ağrıo bugün midemin garip halide eklendi.. hadi hayırlısı bakalım..

kızlaaaarrrrr ben hamişmişim meğersemmmm!!!!
dün adet günümdü kanama gibi bişey başlamıştı azar azar.nasıl ağladım nasıl anlatamam.
doktorum bugün bi test yap dedi yinede.yaptım vedeeeeeeee 488 çıktı !!!
darısı hepinizin başına,Allahım herkese nasip etsin inşşallahh

çok sevindim cnm darısı başımıza inş allah yüzünü görmek nasip etsin

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. belirtilerin var mıydı nelerdı canım?

canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. belirtilerin var mıydı nelerdı canım?

canım bende bir haftadır karın ağrısı vardı.aman bugün olacam aman yarın dedim durdum.bugün adet günümken dün gece kahverengi akıntı başladı hemde adet ağrısıyla beraber başladı.ağrısız olsaydı üzülmezdim belki ama aynı adet sancısı gibiydi.ama doktorum normal dedi allahtan.göğüslerim büyüdü baya.ama en önemli belirtim sürekli bir kasık ve karın ağrısıydı.başka da pek bişey yoktu.

Anladım canım bende de aynı şeyler var yarın adetim. .Çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ediyorum tekrar:)

hayırlısı olsun canımm tebrik ederimm oleyy hamile haberi geldii süper sevindim darısı bizim başımızaa aaa dostlarr:)

Anladım canım bende de aynı şeyler var yarın adetim. .Çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ediyorum tekrar:)

Amin canım. İnşallah o günleride görürüm. Sana da nasip etsin İnşallah Allahım. teşekkürler

:92::92::92::92: oleyyyyy ben dedim bugün canım don südyen sallamak istiyo dedimmmmmm canım benim dün akşam da konuşmuştuk hatırlıyorum.. Allah yüzünü görmeyi nasip etsinn sağlıcakla inş.

pancem bat ımız aynı gündü canım bende takip ediodum seni.. kısmet tatım üzme kendini sakın ama baaa erken gelmiş bebeğim..

evet gerçekten çok erken geldi ama kasıklarımda aşırı ağrı vardı kaç gündür hatta eşim geçen gece acile götürdü batmalar filan vardı umutlanmıştım ama oldum

figenay kullanıcısından alıntı
kızlaaaarrrrr ben Hamilemişim meğersemmmm!!!!
dün adet günümdü kanama gibi bişey başlamıştı azar azar.nasıl ağladım nasıl anlatamam.
doktorum bugün bi test yap dedi yinede.yaptım vedeeeeeeee 488 çıktı !!!
darısı hepinizin başına,Allahım herkese nasip etsin inşşallahh

Canımmmmmmmmmmmmmmm çok sevidimmmmmmmmmmmmm Allah tamamına erdirsin...Darısı bizlerin başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa en kısa zamanda hayılrısııylaaaaaaaaaaaaaaaa

ya bende alıştım bu topiğe :) çıkamıyorum... sabahtan beri karın ağrım var oldum olacam diyom.. çok az akıntılı kahverengi ve pembe 1 2 damla kanama var başka bişe yok.. normalde beklenen adet 18 şubat yarın ola hayrola :26: dünden beri anlamadım nedir bu hiç böyle olmamıştım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…