walla bu kadr kötüysen cnm. git.. durumunuda söle.. böle bir şüphem var de.. ona göre dr sna bişiler verir.. çok zor durumda hamile hastalarada ilaç veriola sonuçta..
Şüphem var diyince hiç ciddiye almıyolarki ama kuzu ya. ne biliyim bi arı kesici iğne yapıcaklar göndericekler. Eve bi gidiyimde bakarım. Gece yine uyuyamaz fenalaşırsam gideriz. Yani en kötü ihtimal olur:2::2:
rengarenk34
yarenhande+
ayy kızlar hepinizin adı aklıma gelmedi iyi akşamlar öpüyorum sizi
kızlaaaarrrrr ben hamişmişim meğersemmmm!!!!
dün adet günümdü kanama gibi bişey başlamıştı azar azar.nasıl ağladım nasıl anlatamam.
doktorum bugün bi test yap dedi yinede.yaptım vedeeeeeeee 488 çıktı !!!
darısı hepinizin başına,Allahım herkese nasip etsin inşşallahh
dün adet günümdü kanama gibi bişey başlamıştı azar azar.nasıl ağladım nasıl anlatamam.
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah. belirtilerin var mıydı nelerdı canım?
çok saol canım teşekkür ederimçok sevindim cnm darısı başımıza inş allah yüzünü görmek nasip etsin
çok sevindim cnm darısı başımıza inş allah yüzünü görmek nasip etsin
canım bende bir haftadır karın ağrısı vardı.aman bugün olacam aman yarın dedim durdum.bugün adet günümken dün gece kahverengi akıntı başladı hemde adet ağrısıyla beraber başladı.ağrısız olsaydı üzülmezdim belki ama aynı adet sancısı gibiydi.ama doktorum normal dedi allahtan.göğüslerim büyüdü baya.ama en önemli belirtim sürekli bir kasık ve karın ağrısıydı.başka da pek bişey yoktu.
Anladım canım bende de aynı şeyler var yarın adetim. .Çok sevindim senin adına Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tebrik ediyorum tekrar:)
hayırlısı olsun canımm tebrik ederimm oleyy hamile haberi geldii süper sevindim darısı bizim başımızaa aaa dostlarr:)
pancem bat ımız aynı gündü canım bende takip ediodum seni.. kısmet tatım üzme kendini sakın ama baaa erken gelmiş bebeğim..
canım işte normal zamanda adet olmuyorsan,erken veya geç vücutta hormonel değişiklikler olduğundan,bu da iyi bişey,bu ay olmazsa diğer aya olur canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?