aaminn canım teşekkürler..
bir şey soracam kızlar çıkmadan.. cevaplarsanız sevinirim..ya benim dün bi kaç damla kan geldi bugünde kahverengi akıntı şekilinden bi kaç damla, adet başlangıcını siz bu lekelenme başlar başlamaz mı kabul ediyorsunuz? ben genelde bu adet öncesi az az 2 gün lekelenmem oluyo onu saymıyorum,.. tamamen sancıyla çok kanama gelince sayıyorum doğru mu yapıyorum acaba?
slm arkadaslar benım adetım dort gun gecıktı sol kasıgımda hafıf batmalar oluyor ve göğsumdekı damarlar belırgınlestı sık ıdrara cıkıyorum ama arada kasık agrımda oluyor sızce hamıle olma ıhtımalım varmı bırı bısıy yazsın ne olur
tabikide ihtimal var hatta günün geçmiş ve belirtilerde var. Bi test alıp yapsana bacım
slm arkadaslar benım adetım dort gun gecıktı sol kasıgımda hafıf batmalar oluyor ve göğsumdekı damarlar belırgınlestı sık ıdrara cıkıyorum ama arada kasık agrımda oluyor sızce hamıle olma ıhtımalım varmı bırı bısıy yazsın ne olur
evet cnm adetinin tamamen geldiği gün sayılıyor
21 de mens olmam gerekiyo bakalım inşALLAH olmam 4 gün var karın ağrım bel ağrım var bide sabahları midem kazınarajk uyanıyorum ve 3 gündür sürekli baş ağrısı çekiyorum belirtimidirki acabaa :97:
21 de mens olmam gerekiyo bakalım inşALLAH olmam 4 gün var karın ağrım bel ağrım var bide sabahları midem kazınarajk uyanıyorum ve 3 gündür sürekli baş ağrısı çekiyorum belirtimidirki acabaa :97:
çok teşekkürler canım.... ovulasyon takvimi indirdim oraya ona göre ekliycem , ben hiç yazmıyorum adet günlerimi bu takvim iyi olduhaber felan veriyor.. çok plansız biriyim bu konuda:95: bide öğretmenim:78::78: çocuklara kızıyorum ama ben daha beterim onlardan
bu başağrısı bendede var ya kaçgündür...
kesinlikle belirti, 10 haftalık bebişimi düşürdüm ordan biliyorum.. benimde belirtiler sabah şiddetli acıkma kazıntı ve çok baş ağrısı çekiyordum bide uyuyordum gün boyu..
bende çoook büyük bir ihtimalle hamilesin cnm. göğsündeki damarlar kasık batması. göğüs uçların dik ve sertmi??
dikkat cnm valla biz 2 günde 1 ilişki olmasına rağmen yok galiba bu ay
hayırlısı olsun ama neden 2 günde 1 .. ovulasyon haftası yapsanız yeter..adetten hemen sonra başlamayın.. tam 14. gün haftası yapın.. eşlerde yoruluyor sperm kalitesi azalıyor çok sık ilişki oluncaa..
es, hande o kadar kötü hastayımki hem kasıklarımın sızlaması, hem belimin ağrısı
Zaten sinüzit 2 gündür öldürdü beni. Offff offfff çok hastayım. Akşam iş çıkışı hastaneye gitsemmi diye düşünüyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?