Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar benim çalışmalara yoğunlaşmam gerekiyor aslında ama o kadar hastayımki. Hiç istemiyorum bile.Napıcam ben ya,hazır kasıklarımdaki ağrılar şidddetlenmişken bu gece işi bitirsekmi diyorum
tak fişi bitir işi bitir işi bu geceeeeee nazlııııııııııııı bende uyudum ya çok uykum var napcam böle ya off hamileyken çalışmakta zorrrr

tak fişi bitir işi bitir işi bu geceeeeee nazlııııııııııııı bende uyudum ya çok uykum var napcam böle ya off hamileyken çalışmakta zorrrr

ben ilk hamileliğimde uykudan ölüyodum. Bildiğin ayakta uyuyodum. Tuvalete oturuyodum. Çişim bitene kadar çoktan uyumuş oluyodum. Bakalım kısmet olurda hamiş olursam eğer, evi eşimin dükkana yakın bi yere taşıyıp işten çıkmayı düşünüyorum ama bilmem yinede ne olur ne olmaz. Allah yardımcın olsun tatlım. Uyku ve bulantı hamilelikteki en kötü şeyler

allah kolaylık versin cnm ama bu neki daha çok uyuklucaksın hele bi ağarlaş karnın şişsin ozmaan gör bakalım uyumak ne oluyor ben doğumuma 1 gün kalaya kadar hep çalıştım artık müşterilerim bana burdan direk doğuma gidiceksin galiba deyip dalga geçiyorlardı

ayyy kasıklarımın sızlaması geçmedi bide belim ağrıyo. Varya saç diplerim bile ağrıyo o kadar hastayım.
haftasonu olsada yatıp dinlensek ya:2::2::2:

ben regl oluyorum kızlar dün 1 2 damla vardı.. bugünde ağrım var ama kahverengimsi yoğun bi kaç akıntı olmuş..regl olucam yani belki gece temelli boşalır..hayırlısı artık..ağustosta tekrar katılırım aranıza ama inşallah o zamana hepiniz hamile olursunuz :) başkalarıyla takılırım..kendinize iyi bakın öpüyorum ..allah dualarınızı kabul etsin

kızlar hani böle yavaş yavaş balon şişer ya.. ahanda sabahtan beridir an ve an göğüslerim şişiyor yaa.. hissediyorum..

hayırlısı olsun cnm sakın üzülme allah herkezin göbişini doldursun inş

biz de başladık çalışmalara,hiç takmıoyrum kafama,nasıl olsa sağlıklıyım,Allahın izniyle ne zaman hayırlıysa o zaman olsun,gerisi sağlık,aman kendinizi üzmeyin,rahat bırakın,herşey olacağına varır kızlar

benimde bugün 6. günüm regl. den beri 9. günden 18. güne kadar yumurta olabiliyormus. bakalim bu ay hayirlisi olur. ins.

maalesef adet oldum hemde 22sininde olmam gerekken bugün oldum çok umutlanmıştım ilk denememizdi ama üzüldüm gerçekten

canım işte normal zamanda adet olmuyorsan,erken veya geç vücutta hormonel değişiklikler olduğundan,bu da iyi bişey,bu ay olmazsa diğer aya olur canım benim

hayırlısı olsun cnm sakın üzülme allah herkezin göbişini doldursun inş

aaminn canım teşekkürler..

bir şey soracam kızlar çıkmadan.. cevaplarsanız sevinirim..ya benim dün bi kaç damla kan geldi bugünde kahverengi akıntı şekilinden bi kaç damla, adet başlangıcını siz bu lekelenme başlar başlamaz mı kabul ediyorsunuz? ben genelde bu adet öncesi az az 2 gün lekelenmem oluyo onu saymıyorum,.. tamamen sancıyla çok kanama gelince sayıyorum doğru mu yapıyorum acaba?

walla ben ilk gün sabah az gelio 2.-3-4 fokurduo 5-6 var yok.. ama en başından sayıyorum 6 gün sürüo toplamm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…