tak fişi bitir işi bitir işi bu geceeeeee nazlııııııııııııı bende uyudum ya çok uykum var napcam böle ya off hamileyken çalışmakta zorrrrKızlar benim çalışmalara yoğunlaşmam gerekiyor aslında ama o kadar hastayımki. Hiç istemiyorum bile.Napıcam ben ya,hazır kasıklarımdaki ağrılar şidddetlenmişken bu gece işi bitirsekmi diyorum
Kızlar benim çalışmalara yoğunlaşmam gerekiyor aslında ama o kadar hastayımki. Hiç istemiyorum bile.Napıcam ben ya,hazır kasıklarımdaki ağrılar şidddetlenmişken bu gece işi bitirsekmi diyorum
tak fişi bitir işi bitir işi bu geceeeeee nazlııııııııııııı bende uyudum ya çok uykum var napcam böle ya off hamileyken çalışmakta zorrrr
sen yat kocan yapsın en iyisi:))
tak fişi bitir işi bitir işi bu geceeeeee nazlııııııııııııı bende uyudum ya çok uykum var napcam böle ya off hamileyken çalışmakta zorrrr
gerçekten komik
ben regl oluyorum kızlar dün 1 2 damla vardı.. bugünde ağrım var ama kahverengimsi yoğun bi kaç akıntı olmuş..regl olucam yani belki gece temelli boşalır..hayırlısı artık..ağustosta tekrar katılırım aranıza ama inşallah o zamana hepiniz hamile olursunuz :) başkalarıyla takılırım..kendinize iyi bakın öpüyorum ..allah dualarınızı kabul etsin
kızlar hani böle yavaş yavaş balon şişer ya.. ahanda sabahtan beridir an ve an göğüslerim şişiyor yaa.. hissediyorum..
maalesef adet oldum hemde 22sininde olmam gerekken bugün oldum çok umutlanmıştım ilk denememizdi ama üzüldüm gerçekten
maalesef adet oldum hemde 22sininde olmam gerekken bugün oldum çok umutlanmıştım ilk denememizdi ama üzüldüm gerçekten
hayırlısı olsun cnm sakın üzülme allah herkezin göbişini doldursun inş
aaminn canım teşekkürler..
bir şey soracam kızlar çıkmadan.. cevaplarsanız sevinirim..ya benim dün bi kaç damla kan geldi bugünde kahverengi akıntı şekilinden bi kaç damla, adet başlangıcını siz bu lekelenme başlar başlamaz mı kabul ediyorsunuz? ben genelde bu adet öncesi az az 2 gün lekelenmem oluyo onu saymıyorum,.. tamamen sancıyla çok kanama gelince sayıyorum doğru mu yapıyorum acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?