daha 10 gün var adete ben dayanamadımtest yaptım tabi kisonuç negatif( uf sabredemiyorum nolur uyusam uyansam 15 gün gecmiş olsa
ya herkes deneme yapıo konusuoya ben napayım eşim asker
sadece belli zamanda görüşüyoruz yumurtlamaya denk düşmüo
adetim gecti 7 gun ama heveslenemiyorum niyeyse
tek umudum gec döllenme o da zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
slm arkadaşlar ben 11 şubatta adet olarak arnzdan ayrıldım,,yni beklenen adet erkn geldi,,, ESEV takma adlı arkaşım nerelerde onu mrk ettim,, güzel hber verse dye baktım göremedim hç haberi olan var mı,,???
canım bellii olmaz Rabbim verdikten sonra o bikaçgünde bile olabilirr :97:
bizde deniyoruz ama ortada bişiy yokk
ahh canım bende 15 şubattta adet oldumm yaa..sonrada pek internete giremiyorumm..bide hasta olduktan sonra moral olarak biraz kötü oldğum için giremedimm..çünkü bütün belirtiler olmuştu sanki bu ay..kasıklarım falan ağrımıştı ama olmadı..o yüzden bu belirtilere pek kendimizi kaptırmazsak daha iyi olur sanırım..
kızlar normalde adetten önce sırt ağrısı çeken var mı???
benim hiç ağrımazdı ama şimdi bel ve sırt ağrısından öleceğim neden bilmem
beeeennnn inan mahvoldum bu ayyy 2 günüdür.çok kötüyüm yarın da günüm benim günüm hiç şaşmaz.
ben bişey sormak istiyorum adet öncesi sancılar oluyor bende hamile kaldığın ay hamile olduğunu billmeden o sancıyı tekrar çekiyomusun acaba..
benim hiç ağrımazdı ama şimdi bel ve sırt ağrısından öleceğim neden bilmem
Arkadaş bilgilerinize çok ihtiyacım var.Ben bu ayın 11 de adet oldum 15 dede bitti 15 den beri çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum dün mide bulantısı ve yanması yaşadım bugünde belim ve karnımın ağrısı öldürüyor beni sanki kasıklarımdada bişeyler atıyor.Acaba üstüne görmüş olabilirmiyim yoksa psikolojik mi
benim her adetten önce olurdu ama 1 hafta kala.3 ay doğum kontrol hapı kullandım.ocakta bıraktım ve ilk denememizde yumurtlama günümden hemen sonra sırt ağrım başladı.sonra 14 gün sonra adet oldum tabii.bu ay da öyle yumurtlama günüm geçti sırt ağrım başladı.umutsuzluğa kapılıorum acaba ben yumurtlamıyomuyum 2 aydır
adet oluyorsan yumurtlama vardır adetin düzenliyse yumurtlaman da düzenlidir doktora yumurtlama takibine gitmişmiydin
ya herkes deneme yapıo konusuoya ben napayım eşim asker
sadece belli zamanda görüşüyoruz yumurtlamaya denk düşmüo
adetim gecti 7 gun ama heveslenemiyorum niyeyse
tek umudum gec döllenme o da zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?