Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sağol bacım öylede içim burkuldu bi tuhafm işte benim adetim 21 günde olur o yüzüden dedim cıkarmı acaba diye ama kafam karıştı normalde bu bhcg 2 günde 2 katına cıkıyor ya ee benm adet 3 haftada oluyor hemen yükselmesi imkansz demi bu durumda daha mı gec öğrenirim yoksa günümn gectiğini daha erken öğrenecegmiçin dahamı erken olur uff beynim durdu artık

daha 10 gün varmış,bi dur,stres herşeyi olumsuz etkiler canım,stres yapma

yapmamak elde mi ayrıca kasıklarımda agrıyor hani testte cıkmıyor ne halt yemeye agrıyor üşüttüm galiba su günler gecsinnnn nolur zamandurdu resmen

testte nasıl çıksın canım ya,adet günün geçsib bi,benim pozitif çıkmıştı 2 ay önce sonra gününden 2 gün önce gelen yoğun bir adet kanamsıyla gitti,yapacak bişey yok,erkenden öğrenip te böyle sıkıntı yaşamak ta var,stres yaparsan varsa da olumsuz etkilenir bundan rahat ol,dua et,benim de sabah kasımlarımda hafif ağrı vardı,hem de 2 tarafta birden,ama günü gelince öğrenecem nasılsa,hesap kitap gerek yok inan bunlara,sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsan sakin olcaksın

günayınnnnn kızlar,

benim umutlar mart ayına değil,nisan ayına kadar ertelendi gibi gözüküyor..tam yumurtlama tarihlerinde ankaraya gidiyorum yani eşimle ayrıyız...hadi bakalım hayırlısı

herkese günaydın

nalimuu nasıl oldun şekerim?? gittinmi dr..a??

KIZLAR BİŞİLER AKLIMA GELDİ SORAYIM DEDİM.

1- HAMİLE OLMA DURUMUMUZ VARSA ŞÜPLENİYORUZ DİYELİM MESELA NAZLI BEN VS.. ÇAY İÇEMEZMŞİYİZ BEN SADECE SABAHLARI İÇİYORUM ZATEN KALHVALTIDA... SICAK ÇUKULATA İÇEMEZMİYİZ??

2- İLİŞKİYE GİRMELİMİYİZ.. BEN EMİN OLANA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUMDA:))

günayınnnnn kızlar,

benim umutlar mart ayına değil,nisan ayına kadar ertelendi gibi gözüküyor..tam yumurtlama tarihlerinde ankaraya gidiyorum yani eşimle ayrıyız...hadi bakalım hayırlısı

şekerim neresine geliosun ankaranın... Sıkma canını vardır bir hayrı elbet..:)

canım ben de aynı şüphe içindeyim. normalde mutlaka günde 1-2 fincan türk kahvesi ve en az 2-3 kupa çay içerim. valla ben hala içiyorum. arkadaşlarım arasında bira içip içip hamile kalanlar var. hem de hamile kaldıklarını bilmeden. sigara da aynı sorun mesela. ben şimdilik endişeyle beraber rahatlatma turlarında olduğum için kendimi en azından sıcak içeçek ihtiyacımı rezene ve yeşil çayla dindiriyorum.

ilişki konusuna gelince erkekler de bu konuda biz kadar pinpirikli değiller. yani illa test yapacaksın belli olacak da öyle idrak edecekler hamile olabilecegimizi bizde de tam gaz hoplaşmalar devam

benim kasık ve gögüslerimde batma var. hafif de akıntı başladı. hem de adet tarihimden 12 gün önce filan. yumurtlama tarihimden 2-3 gün sonra. acaba mı demeden edemiyorum...

canım ilişkiye gir tabi,hatta şüpheli günlerde ne kadar yapsan o kadar iyi,çay iç ama çok içme,sağlıklı,dengeli beslen,bu yumurtanın kalitesini etkilermiş

bencede bu sorulara cevap bulunmalı.
Çünkü çooooook çay içiyorum ama gerçkten çooook içiyorum.
Bide bu ilişki konusunda da yorumum şu ki; çift çizgiyi görene kadar devam. Sonra doktor izin verirse korunarak yola devam

bol kafein yumurtanın kalitesini düşürüp düşüğe neden olabilir,çocuğun zihinsel gelişimi aşamasında alınırsa zeka geriliğine bile yol açabilr,özellikle hamilelik döneminde ne çay ne kahve,ne sigara,ne alkol tüketin,bol meyve,bol sebze,3 öğün düzenli yemek,çok önemli ,abur cubur da olumsuz etkiliyo

Arkadaşlar, 1 bardak çaya , kahveye doktorlar hiçbirşey demiyor.Sadece istediğiniz zaman dan itibaren et ürünlerinden yani sosis salamdan çiğ etlerden kesinlikle uzaklaşın veee hamilelik bellli ise artık ilk zamanlarda maydanoz rezzene gibi şeyler tüketmeyin diyorlarrr

canım keçiörende ablam var onun yanına gidecem.sonra eryaman ve çankayaya gidecem.akraba gezmezi yapacam yanii..sende mi ankaradasın yoksa canımm..

ay eryamandayım bende cnm... fırsat olursa bir kahve içmek isterim:) haftasonu ancak.. ya da haftaiçi akşam..:)

Bu arada bnm gnm 18 .....Şuan herhangi bir şey yooooookkkk. Ve bnm günüm hiç ama hiç şaşmazzz. Bnden eğer 23 .00 a kadar haber yoksaaaaa bende inşalllaaah(derken inanın çok tuhaf oldum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…