ben hiç hesap yapmıyom canım 40 gün boyunca hastaydım,başım acayip dönüyodu,iyi ki dönmüş,troitin az çalıştığını öğrendim,20 gün ilaç kullandım,değerler düzeldi,sağlıklıyım sonuçta,mutlaka olcak Allahın izniyle bir gün,sen de boşver takma kafana,nasıl olsa bir gün gelecek bebişlerimiz,benim de bat 26 sı,15 inde başladık çalışmalara,olacağı varsa adete bir gün kala bile tutar,içini ferah tut
sağol bacım öylede içim burkuldu bi tuhafm işte benim adetim 21 günde olur o yüzüden dedim cıkarmı acaba diye ama kafam karıştı normalde bu bhcg 2 günde 2 katına cıkıyor ya ee benm adet 3 haftada oluyor hemen yükselmesi imkansz demi bu durumda daha mı gec öğrenirim yoksa günümn gectiğini daha erken öğrenecegmiçin dahamı erken olur uff beynim durdu artık
daha 10 gün varmış,bi dur,stres herşeyi olumsuz etkiler canım,stres yapma
yapmamak elde mi ayrıca kasıklarımda agrıyor hani testte cıkmıyor ne halt yemeye agrıyor üşüttüm galiba su günler gecsinnnn nolur zamandurdu resmen
günayınnnnn kızlar,
benim umutlar mart ayına değil,nisan ayına kadar ertelendi gibi gözüküyor..tam yumurtlama tarihlerinde ankaraya gidiyorum yani eşimle ayrıyız...hadi bakalım hayırlısı
şekerim neresine geliosun ankaranın... Sıkma canını vardır bir hayrı elbet..:)
Eki Görüntüle 143324 Eki Görüntüle 143341 Eki Görüntüle 143342 Eki Görüntüle 143343 Eki Görüntüle 143344 Eki Görüntüle 143345 Eki Görüntüle 143346 Eki Görüntüle 143347 Eki Görüntüle 143348 Eki Görüntüle 143349 Eki Görüntüle 143350 Eki Görüntüle 143351 Eki Görüntüle 143352 Eki Görüntüle 143353 Eki Görüntüle 143354 Eki Görüntüle 143340 Eki Görüntüle 143339 Eki Görüntüle 143325 Eki Görüntüle 143326 Eki Görüntüle 143327 Eki Görüntüle 143328 Eki Görüntüle 143329 Eki Görüntüle 143330 Eki Görüntüle 143331 Eki Görüntüle 143332 Eki Görüntüle 143333 Eki Görüntüle 143334 Eki Görüntüle 143335 Eki Görüntüle 143336 Eki Görüntüle 143337 Eki Görüntüle 143338 Eki Görüntüle 143355
herkese günaydın
nalimuu nasıl oldun şekerim?? gittinmi dr..a??
KIZLAR BİŞİLER AKLIMA GELDİ SORAYIM DEDİM.
1- HAMİLE OLMA DURUMUMUZ VARSA ŞÜPLENİYORUZ DİYELİM MESELA NAZLI BEN VS.. ÇAY İÇEMEZMŞİYİZ BEN SADECE SABAHLARI İÇİYORUM ZATEN KALHVALTIDA... SICAK ÇUKULATA İÇEMEZMİYİZ??
2- İLİŞKİYE GİRMELİMİYİZ.. BEN EMİN OLANA KADAR ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUMDA:))
herkese günaydın
1- HAMİLE OLMA DURUMUMUZ VARSA ŞÜPLENİYORUZ DİYELİM MESELA NAZLI BEN VS.. ÇAY İÇEMEZMŞİYİZ BEN SADECE SABAHLARI İÇİYORUM ZATEN KALHVALTIDA... SICAK ÇUKULATA İÇEMEZMİYİZ??
Bizim bebeklerimiz bunlardan da güzel olucak
herkese günaydın
canım ben de aynı şüphe içindeyim. normalde mutlaka günde 1-2 fincan türk kahvesi ve en az 2-3 kupa çay içerim. valla ben hala içiyorum. arkadaşlarım arasında bira içip içip hamile kalanlar var. hem de hamile kaldıklarını bilmeden. sigara da aynı sorun mesela. ben şimdilik endişeyle beraber rahatlatma turlarında olduğum için kendimi en azından sıcak içeçek ihtiyacımı rezene ve yeşil çayla dindiriyorum.
ilişki konusuna gelince erkekler de bu konuda biz kadar pinpirikli değiller. yani illa test yapacaksın belli olacak da öyle idrak edecekler hamile olabilecegimizibizde de tam gaz hoplaşmalar devam
benim kasık ve gögüslerimde batma var. hafif de akıntı başladı. hem de adet tarihimden 12 gün önce filan. yumurtlama tarihimden 2-3 gün sonra. acaba mı demeden edemiyorum...
inş. canım,gözümüz gönlümüz canlansın diye ekledim
canım ben de aynı şüphe içindeyim. normalde mutlaka günde 1-2 fincan türk kahvesi ve en az 2-3 kupa çay içerim. valla ben hala içiyorum. arkadaşlarım arasında bira içip içip hamile kalanlar var. hem de hamile kaldıklarını bilmeden. sigara da aynı sorun mesela. ben şimdilik endişeyle beraber rahatlatma turlarında olduğum için kendimi en azından sıcak içeçek ihtiyacımı rezene ve yeşil çayla dindiriyorum.
ilişki konusuna gelince erkekler de bu konuda biz kadar pinpirikli değiller. yani illa test yapacaksın belli olacak da öyle idrak edecekler hamile olabilecegimizibizde de tam gaz hoplaşmalar devam
benim kasık ve gögüslerimde batma var. hafif de akıntı başladı. hem de adet tarihimden 12 gün önce filan. yumurtlama tarihimden 2-3 gün sonra. acaba mı demeden edemiyorum...
canım keçiörende ablam var onun yanına gidecem.sonra eryaman ve çankayaya gidecem.akraba gezmezi yapacam yanii..sende mi ankaradasın yoksa canımm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?