Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

cnım benım hkkında hayırlısı sakın takma kafana rlaxxxx

canım lütfen kendıne gel guclu olmn kendını toarlaman gerek bebek belkıde hıc ummadıgın anda gelecek sadece bıraz sabır llah gönlüne gore versınnnn

maşallahhhhh ne bereketli br tabloymuş yaaa (darısı bizlere) aminnnnnnnnnn

canım kasık ağrım neredeyse bir haftadır var.ama drum ikiz olabilir dedi 488 çıkmış ya b-hcg o yüzden rahim erken büyüyebilir ağrın bu yüzden artabilir dedi.sen ne durumdasın?
hakkında hayılrısı canımm maşallahhhh

olmadı arkadaşlar bugün 15.günüm adet günüm ama ne adetim geldi ne de kan testinde çıktı doktorum bu ay dinlenmedesin dedi adetim gelse bari bir an önce
hayırlısı olsun tatlım allah gönlüne gore versın

öncelikle hayılrlı teskereler canımmm Allah kavustursunnnnnnn kısmet hersey nyın ne zaman olacagı bellı olmzzzzz Allah gönlüne gore versın

hiç gitmedim canım.yani sırtım ağrısa da hamile olabilir miyim?yoksa ben sırtımın ağrımadığı ay mı hamile kalcam?

sırt ağrıları konusunda bişey diyemeyeceğim ama yumurta takibi için bi doktora git derim en azından kaçında yumurtladığını bilirsin genelde 14-17 arası deniyor ama farklıda olabilir benim 17si mesela

arkadaşlar bende bulantı hissi var.hafif bel ağrısı ve karında(belki de midede :) ) kramp ve batmalar,kasmalar var.göğüs ağrısı var,bi de bu akşam çok ateş bastı vücudumu!bu erken hamilelik belirtisi olabilir mi???yarın regl günüm.sanırım reglim gelmezse ptye doktora gidicem.o fortelden sonra cok cnm sıkılmıştı!nasıl istiyorum o testin yanılmasını ,anlatamam!!!!!

canım benimde bir gün kaldı regl a:18::18::18:

ayyyyy ikimiz için de hayırlısı o zaman cnm ya...offff heyecan seviyesi arttı bende!!! :)) :18: pzt veya salı reglim gelse bile test yaptırrırım diye düşünüyorum..

ayyyyy ikimiz için de hayırlısı o zaman cnm ya...offff heyecan seviyesi arttı bende!!! :)) :18: pzt veya salı reglim gelse bile test yaptırrırım diye düşünüyorum..

gelmezse süper olurda gelirsede önümüzdeki maçlara bakacaz artık
şaka birtarafa baya gerginim tüm adet belirtilerim var ama bu belirtiler aynı zamnada gebelik beliritsi olduğu için umutlanmamak elde degil

kızlar su an hepınız uyuyosunuz sanırım benı uyku tutmadı cunku cok sınırlerım bzuk mutsuzum esımle dun tartıstık baya bı kavga ettık ve bu kavgada şiddet te oldu ben bugun dr.a gıtcektım hormon testlerı falan ıcın adetımın 3.gunuydu bugun ama gıtmedım vazgectım cocuk ısını askıya alıyorum maalesef((14:

kıyamam sana canım benim bence dedoğrusnu yapıyorsun bi süre beklemede kal çocuk büyük sorumluluk ömür böyü tasıyacaksın allah herşeyn hayırlısını versn üzülme emi dertleşmek istersen hep burdayız

canım kasık ağrım neredeyse bir haftadır var.ama drum ikiz olabilir dedi 488 çıkmış ya b-hcg o yüzden rahim erken büyüyebilir ağrın bu yüzden artabilir dedi.sen ne durumdasın?

tebrik ederim canım,inş. ikizdir,geçen ay askeri bir doktor idrar örneğimi incelemişti ve yumurtalıkların çok aktif,bu ay çift yumurta üretmişsin demişti,ama ona rağmen troit az çalıştığı için bebiş olmamıştı,ilaç kullandım troit düzeldi,doktor eşime karın sana ikiz hatta dördüz bile verebilir,çok kaliteli yumurtaları vR demiş, ben de ikiz istiyom ama hayırlısı ama dördüz istemem yaaa,ama Allahtan gelen herşeye razıyım

ben bir tuhafım daha bata 10 gün var test yaptım negatif içim rahatladı değilm diyorum kendi kendime ama üzüldüm sanırım gerc icok erken biliyorummm ama elimde değil.. allahım sabır ver bana nolurrrr

ben hiç hesap yapmıyom canım 40 gün boyunca hastaydım,başım acayip dönüyodu,iyi ki dönmüş,troitin az çalıştığını öğrendim,20 gün ilaç kullandım,değerler düzeldi,sağlıklıyım sonuçta,mutlaka olcak Allahın izniyle bir gün,sen de boşver takma kafana,nasıl olsa bir gün gelecek bebişlerimiz,benim de bat 26 sı,15 inde başladık çalışmalara,olacağı varsa adete bir gün kala bile tutar,içini ferah tut

HAyırlı uğurlu olsun tatlım. Sıkıca tutunsun, sağlıcakla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…