bildiğim kadarıyla çıkardış gebelik bile olsa idrar testinde pozitif görünürmü sonuç..
kızlar mrba,
ben daha 6 aylık evliyim bebek için henüz erken ama bikez kaza oldu diyim
şimdi 1 haftadır göğüslerimde baya bir şişkinlik ve ağrı var özellikle uçları aşırı bir yeme isteği ve gece idrara çıkma şuan için bunlar 9 şubat adet tarihim acaba hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı sizce?
kızlar moralim çok bozuk dün bi sakinleştirici aldım bişey olmaz inşallah bu arada çok akıntım var ne demek oluyo sizce
canim adetine kac gün var ??
15 mart canım daha var yani
kızlar ben geldimmm...kan testim pozitif çıktı hamilesin dediler.:))))beta hcg 206.79 yazıyo herhalde hata yoktur dimi:)))
ayın 1 ınde olmam gerekıyodu hala bısey yok gecen aksam boyle olcakmısım gb agrı oldu baktıgımda kahve rengı akıntı geldı ve ben cok uzuldum dedım aha hasta oluyorum bu ayda bısey olmadı dıye dun sabahda kalktıgımda hıc bısey yoktu kahve rengı akıntıda yoktu hersey normaldı bugunde olmadım ve olcak gıbıde hıssetmıyorum sızce ne olabılır cevap larsanız cok sevınırım kızlar:26:
mrb arkadaşlar idrar testi yaptım pozitif çıktı mutluluktan uçuyorum bu teslerde yanılma olmaz demi çok korkuyorum olur die
kuzummmmm nerelerdesin bugün göremedim seni meraklardayım :44:
batınada az kalmıştı hem
Idrar testi yapsam evde cikmaz demi bugün kizlar
Bilgiisi olan var miii
Idrar testi yapsam evde cikmaz demi bugün kizlar
Bilgiisi olan var miii
günaydınlar herkese :)
dün gece bir rüya gördüm, gebelik testi yapıyorum ve silik bi çizgi anında çıkıyor.Çok seviniyorum ama sonra öğreniyorum ki o test burdaki kızlardan birininmiş, aklım karışıyo benim idrarımla nasıl başkasının hamile olduğu öğrenilir ki diye? rüyayı gördüğümde bile uyuyamadım.hayırlara vesile olsun inş...
Çok feci bel ağrım var, karnım ağrıyo, her an adetim başlayacakmış gibi.Dün karnımın ağrısından ağlayacaktım.İlk gebeliğimden sonra hamiş kalırsam kesin anlarım diyodum ama anlayamıyrum iştekarnım çok ağrımıştı o zaman, belimde aynı ama kesin hamişlik belirtisi değilki bunlar olursam üzülcem ama hayırlsıymış diyeceğim artık.Bari olcaksam hemen olsam ya Bugün akşama dek regl olmazsam akşam test alcam ve yarın sabah yapcam.Keşke hamiş olsm tabi hayırlı ve sağlıklıysa...
Kızlar sizde drumlar ne alemde?
ayy canım şu mesajda kendimi gördüm resmen:) benm de bat 11 mart test yapcam diye deliriyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?