Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

dış gebelik bile olsa idrar testinde pozitif görünürmü sonuç..
bildiğim kadarıyla çıkar

eylül gelini hoşgeldin buraya

kızlar moralim çok bozuk dün bi sakinleştirici aldım bişey olmaz inşallah bu arada çok akıntım var ne demek oluyo sizce

selam

Benimde kahve rengi lekelenem oldu canim 28 subatta bende dedim kesin erkekn adet olucam

ama birsey olmadi Bat 12 Mart

BIrde 2 martta yani dün lekelenme oldu ama coookkk azcikti yani

Bende bilmiyorum bende hicbir belirti yok ama

Günaydin hrkse

Benim Reglm Son 9 gün kaldi kizlar !!!!!

Ama his bir belirti yok paztesi olan lekelenmenin disinda

Galiba bu ayda birsey olmadi ((

kuzummmmm nerelerdesin bugün göremedim seni meraklardayım :44:
batınada az kalmıştı hem

sağol tatlım buralardayım. Dün biraz işlerim vardı, yoğundum biraz canım. Aklımdasınız
Ben test yaptım, hamiş falan değilim. Daha önce bu tarihlerde öğreniyodum. Kısmetse başka zamana bıraktım çocuk fikrini.

Bu arada hamiş kızlar var hepinizi okudum. Çok tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

günaydınlar herkese :)

dün gece bir rüya gördüm, gebelik testi yapıyorum ve silik bi çizgi anında çıkıyor.Çok seviniyorum ama sonra öğreniyorum ki o test burdaki kızlardan birininmiş, aklım karışıyo benim idrarımla nasıl başkasının hamile olduğu öğrenilir ki diye? rüyayı gördüğümde bile uyuyamadım.hayırlara vesile olsun inş...

Çok feci bel ağrım var, karnım ağrıyo, her an adetim başlayacakmış gibi.Dün karnımın ağrısından ağlayacaktım.İlk gebeliğimden sonra hamiş kalırsam kesin anlarım diyodum ama anlayamıyrum işte karnım çok ağrımıştı o zaman, belimde aynı ama kesin hamişlik belirtisi değilki bunlar olursam üzülcem ama hayırlsıymış diyeceğim artık.Bari olcaksam hemen olsam ya Bugün akşama dek regl olmazsam akşam test alcam ve yarın sabah yapcam.Keşke hamiş olsm tabi hayırlı ve sağlıklıysa...

Kızlar sizde drumlar ne alemde?

elaal :)) canım kutluyorum seni, allah 9 ay ayırmasın hayırlı sağlıklı evlat olark doğmasını nasip etsin

darısı başımıza

günaydın canım, ah bu rüyalar ah bu rüyalar... bilinçaltımıza kadar inmiş resmen ya ben yumurtlama haftamda neler gördüm neler.bende de hala gelen giden yok akıntı artıyor ama batma var adet sancısı kesinlikle yok.
sat 31 0caktı...

SENTEZ ;

Bende pazartesi lekelenme oldu birde dün oldu dün ki cok azdi ama

Ve bende bundan meraklanmaya basladim baska hicbir belirtim yok ama canim ya

Kızlar günaydın nasılsınız? Geçmişi okumadın yeni geldim var mı güzel haberler?:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…