Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ya silik hamilesin demek zaten merak etme bacım sen hamişsiiiinnnnnnnn

fıstığım sende belirtilerini yazarmısın bu topikteki hatunların çok ihtiyacı olabilir ve benimdeeeee

belirtim olmadı pek.iki gündür adet olcak gibiydim bu gün de aşırı sinir vardı o kadar ya bu kan testi garanti mi 206,79 değeri ..doktora gidicem de ultrasonda görünür mü şimdiii

sende yarın doktora gıtt gııı:)beni gönderiyosun sen de git:)hep beraber heycanlanalım:)

ay canım dr ıcın erken benım ıcın once bır ıdrar da bakmak ıstoyorum varsa cıkar zaten gıbıme gelıyor hadı bakalım inşallah bende yarın guzel hebrler verırımmmm:92:

minar ya yarın inşallah sanada yarın mendil sallarız soraaaa banada candasada nazlıyada handeyede allahım nolur hamiş olalım
ayyyyy canım inşallahhhhh inşallhhhh allah duysun sesiniziiiiii canım benım yarın yapsam hangısınden alım normal kasetten mı yoksa erken gebelık tetı mııı yaa kafam karıstı alırsamda oglen yaparım olumlu olurmuu acaba varsa bısey gercı adet olucakmısım gıbı her an ama kısmet bakalım artıkk:92:

canım belirtilerini yazsana ama ennnnn ince ayrıntılarına kadar şuan okadar ihtiyacım varkiiii

canım hadı yarın dr gıtt hayırlı haberlerle dön tamammııııı :92:

belirtim olmadı pek.iki gündür adet olcak gibiydim bu gün de aşırı sinir vardı o kadar ya bu kan testi garanti mi 206,79 değeri ..doktora gidicem de ultrasonda görünür mü şimdiii

garanti olmasmı ooooo 206.79 sağlıkla kucagına almayı nasip etsin Allah

ay tabiki garanti dr a gittiğinde gözükür merak etme 5 haftayken kese hemen gözüküyor tatlım

ay tabiki garanti dr a gittiğinde gözükür merak etme 5 haftayken kese hemen gözüküyor tatlım

adaesila yaaaaa ben test yapmak istiyorum nolur bişey de yapmayayım yaaaaaaaaaa sabır ver allahım

bence yapma iki ihtimal var değilmi bunu biliyoruz
negatifse yok geç döllenmemi yok idrar güvenilir degil yok kanda baktır kesin sonuç falan boş yere kendini yıpratacaksın
ikinci ihtimal pozitif ki beklenen bu
gününde yada 1 gün geçince yap pozitifsede sonuç degişmicek zaten degilmi hem daha büyümüş olacak hem ne kadar kaldıki şurda sabret oyalanacak bişeyler bul

hadi kızlar sizlere doyum olmaz ben yatarrrr..

inşallah yarın ben ve dıger anne adaylarııı hayırlıııı pozatıf sonuclarla gelırızzzzz..

Allah rahatlık versınnnn..

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

mimarcım güzel haberler vermeniz dileğiyle iyi geceler

doğrusun aslınca canım ya offff allahım bizlere sabır ver beklemek çok zor yardım et bize adaesila ya bıktım şuanda biliyomusun inşallah sende hamiş olursun kız

doğrusun aslınca canım ya offff allahım bizlere sabır ver beklemek çok zor yardım et bize adaesila ya bıktım şuanda biliyomusun inşallah sende hamiş olursun kız

aaaa bıktım falan yok
bence test yapıp negeatif sonuç almak daha üzücü
zaten negatifse adet olmak daha iyi testteki hayal kırıklığından
ben günüm geçmeden hiç yapmadım daha yapmamda
1 gün bile geçse yap derim ozaman
zaten çok az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…