Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

nezaman basladı adet belırtılerın nesela bugundu yaa reglı tarıhınn erken yaptırmısta olabılırsınn kan tahllılınıı canımmmmdr gıtmeye sakın korkma gozunde buyutme ustten once bır baktırısın zaten gebelık suphesın olunca altan bakmazlar yanı cogu dr bakmaz solersın gıttıgınde canımmm oyuzden dıyorum ıdrarda sılık olduguna gore kanda yenı yenı cıkaboılırrr canıımm bence gıt daha sağlıklı olurr suphedende kurtulmus olursunnnn

hımmm anladım canım ama bence suan sen şaşkınlık yasıyorsunnn (şaşkın ördeğim benimm) sonucu dr gosterdınmıı canım dr goster muhakkakkkk ıdrar tahlılı ne zaman yapmıstın dun mu acabaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

:
kızlar ben geldimmm...kan testim pozitif çıktı hamilesin dediler.:))))beta hcg 206.79 yazıyo herhalde hata yoktur dimi:)))

ne güzell yaa bugün maşallah bebişler arka arkaya bugün bi arkadaşım vardı 6 yıldır olmuyodu sonunda oldu şimdi bebiş 6 aylık kendisi tekrar hamile kalmış 5 haftalıkmış. tebrik ediyorum ne kadardır evlisiniz

gerçekten şaşkın ördek gibiyim..:))))))dr göstermedim tıp merkezinde sölediler ama doktor muydu görevli mi bilmiyom.idrarı bugün 15.30 gibi yaptım...

2 şubatta yapılan aşılama ile hamile kaldım. he konuda sorularınızı beklerim..darısı başınıza inşallah

tebrik ederim sağlıklı mutlu uzun ömürlü olur bütün bebişler inşallah.bu topikte arka arkaya bebişşş maşallah ya ne zamandır deniyodunuz ve kaçıncı aşılamada oldu aşılmaya kadar neler yapıldı? biraz fazla sordum ama:26:

gerçekten şaşkın ördek gibiyim..:))))))dr göstermedim tıp merkezinde sölediler ama doktor muydu görevli mi bilmiyom.idrarı bugün 15.30 gibi yaptım...

:
2 şubatta yapılan aşılama ile hamile kaldım. he konuda sorularınızı beklerim..darısı başınıza inşallah

canım tebrık ederım senıde ne guzelk yaa arka arkaya guzel haberler alıyoruz allah tamamına erdırsınn canımmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: bizlerde kısmetse guzel hayırlı haberlerımızı verebılecekmıyız acaba Allahım inşallah canım senın belırtılerın nasıldı fazla asılama ıle ılgılı bılgım yok ama neden asılama yaotırdın kusura bakma bılgısılıgımden kaynaklııı

yaa kızlar bılıyorsunuz bugun ıdararda test yapacaktım ama fırsatım olmadı gelen gıden de bısey yokk bısey sorucamm ben sımdı tets alırsam nırmal test alım degılmı erken gebelık testı degılll gunduz mu yapacam oglen olurmuu acaba

ama benım belım kopacak gıbı agrıyor yaa bırde adet olucam gıbı ayy bılmıyorum yaa yardımcı olun banaaaaaaa

Son düzenleme:

ara ara gelıyor cok yogun gelıyo koyu kahve ama azcık azcık gelıyor sık sık ıdrarımda geliyor..ne kadar stresli işmiş bu ya

sende yarın doktora gıtt gııı:)beni gönderiyosun sen de git:)hep beraber heycanlanalım:)

minar ya yarın inşallah sanada yarın mendil sallarız soraaaa banada candasada nazlıyada handeyede allahım nolur hamiş olalım

canım belirtilerini yazsana ama ennnnn ince ayrıntılarına kadar şuan okadar ihtiyacım varkiiii

sanki heran adet olcak gibi hiseddiyorum canım kendimi belim agrıyor sol kasıgım batıyor cok tuvaletim gelıyor gögüslerim kahve acıyor ve kasınıyor..kahve rengi akıntı gelıyor..veeee kafam cok karısık hamilelik testim silik sekilde pozitif cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…