adet berlirtilerinin aynısı oldu bende gecen hafta kan testi yapıtırdım negatif cıktı doktora gıtmeye korkuyorumgögüslerim cok agrıyor birde sol kasıgımda batma var..hayal kırıklıgına ugramaktan korkuyorum..
valla hiç belirtim olmadı canım ya son iki gündür adet olacakmışım gibi hafif ağrı vardı bi de sinir vardı.normalde 4 martt ama benim bi kaç gün erken olurdu hep ondan idrar tahlili yaptım silik çıkınca kan testi yaptırdım sonuç buuu:)))hala ne olduğunu anlamadım ama yaaaaa
kızlar ben geldimmm...kan testim pozitif çıktı hamilesin dediler.:))))beta hcg 206.79 yazıyo herhalde hata yoktur dimi:)))
2 şubatta yapılan aşılama ile hamile kaldım. he konuda sorularınızı beklerim..darısı başınıza inşallah
nezaman basladı adet belırtılerın nesela bugundu yaa reglı tarıhınn erken yaptırmısta olabılırsınn kan tahllılınıı canımmmmdr gıtmeye sakın korkma gozunde buyutme ustten once bır baktırısın zaten gebelık suphesın olunca altan bakmazlar yanı cogu dr bakmaz solersın gıttıgınde canımmm oyuzden dıyorum ıdrarda sılık olduguna gore kanda yenı yenı cıkaboılırrr canıımm bence gıt daha sağlıklı olurr suphedende kurtulmus olursunnnn
ya canım ıste adetıme bı hafta kala gıttım negatıf cıktı..bır gun daha beklıyım dıyorum varya heycandan kalbım yerınde cıkcak gıbibı kesınlesse rahatlıcam.. silikte olsa iki cizgi cıkması bile benı mutlu ettı bi kac gün daha bu mutlulukla yasıyım:)
nezaman basladı adet belırtılerın nesela bugundu yaa reglı tarıhınn erken yaptırmısta olabılırsınn kan tahllılınıı canımmmmdr gıtmeye sakın korkma gozunde buyutme ustten once bır baktırısın zaten gebelık suphesın olunca altan bakmazlar yanı cogu dr bakmaz solersın gıttıgınde canımmm oyuzden dıyorum ıdrarda sılık olduguna gore kanda yenı yenı cıkaboılırrr canıımm bence gıt daha sağlıklı olurr suphedende kurtulmus olursunnnn
hımmm anladım canım ama bence suan sen şaşkınlık yasıyorsunnn (şaşkın ördeğim benimm)sonucu dr gosterdınmıı canım dr goster muhakkakkkk ıdrar tahlılı ne zaman yapmıstın dun mu acabaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
2 şubatta yapılan aşılama ile hamile kaldım. he konuda sorularınızı beklerim..darısı başınıza inşallah
hımmm anladım canım ama bence suan sen şaşkınlık yasıyorsunnn (şaşkın ördeğim benimm)sonucu dr gosterdınmıı canım dr goster muhakkakkkk ıdrar tahlılı ne zaman yapmıstın dun mu acabaaaa:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
ya canım ıste adetıme bı hafta kala gıttım negatıf cıktı..bır gun daha beklıyım dıyorum varya heycandan kalbım yerınde cıkcak gıbibı kesınlesse rahatlıcam.. silikte olsa iki cizgi cıkması bile benı mutlu ettı bi kac gün daha bu mutlulukla yasıyım:)
evet canıım sılık te cıksa ınsan cok sevınıyor kı bence hamılesınn canımmm ama dedıgım gıbı mutlaka ama mutlaka dr gıtt bır gorun artı bır kan testı ver zaten dr ısteyecektır akıntılarına da dıkkat et devam edıyormu sıkmı yogunmu canımm dr gıttıgınde de soleee bizede haber verrr mutlks catlarım hee
gerçekten şaşkın ördek gibiyim..:))))))dr göstermedim tıp merkezinde sölediler ama doktor muydu görevli mi bilmiyom.idrarı bugün 15.30 gibi yaptım...
hahahahaha keske bende gebe kalsamda saskın olsammmmmcanım dr goster derım sanannn ne olur goster guzel bır dr bullll ona gorunn canımmm guzle haberlerını beklıyorummmmmmm darısı bızım basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben geldimmm...kan testim pozitif çıktı hamilesin dediler.:))))beta hcg 206.79 yazıyo herhalde hata yoktur dimi:)))
:
canım tebrık ederım senıde ne guzelk yaa arka arkaya guzel haberler alıyoruz allah tamamına erdırsınn canımmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: bizlerde kısmetse guzel hayırlı haberlerımızı verebılecekmıyız acaba Allahım inşallah canım senın belırtılerın nasıldı fazla asılama ıle ılgılı bılgım yok ama neden asılama yaotırdın kusura bakma bılgısılıgımden kaynaklııı
evet canıım sılık te cıksa ınsan cok sevınıyor kı bence hamılesınn canımmm ama dedıgım gıbı mutlaka ama mutlaka dr gıtt bır gorun artı bır kan testı ver zaten dr ısteyecektır akıntılarına da dıkkat et devam edıyormu sıkmı yogunmu canımm dr gıttıgınde de soleee bizede haber verrr mutlks catlarım hee
hahahahaha keske bende gebe kalsamda saskın olsammmmmcanım dr goster derım sanannn ne olur goster guzel bır dr bullll ona gorunn canımmm guzle haberlerını beklıyorummmmmmm darısı bızım basımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aminnnnnnn inşallah canımmmmmmm
ara ara gelıyor cok yogun gelıyo koyu kahve ama azcık azcık gelıyor sık sık ıdrarımda geliyor..ne kadar stresli işmiş bu yaevet canıım sılık te cıksa ınsan cok sevınıyor kı bence hamılesınn canımmm ama dedıgım gıbı mutlaka ama mutlaka dr gıtt bır gorun artı bır kan testı ver zaten dr ısteyecektır akıntılarına da dıkkat et devam edıyormu sıkmı yogunmu canımm dr gıttıgınde de soleee bizede haber verrr mutlks catlarım hee
canııımmmmmmmmmmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sende yarın doktora gıtt gııı:)beni gönderiyosun sen de git:)hep beraber heycanlanalım:)yaa kızlar bılıyorsunuz bugun ıdararda test yapacaktım ama fırsatım olmadı gelen gıden de bısey yokk bısey sorucamm ben sımdı tets alırsam nırmal test alım degılmı erken gebelık testı degılll gunduz mu yapacam oglen olurmuu acaba
ama benım belım kopacak gıbı agrıyor yaa bırde adet olucam gıbı ayy bılmıyorum yaa yardımcı olun banaaaaaaa
yaa kızlar bılıyorsunuz bugun ıdararda test yapacaktım ama fırsatım olmadı gelen gıden de bısey yokk bısey sorucamm ben sımdı tets alırsam nırmal test alım degılmı erken gebelık testı degılll gunduz mu yapacam oglen olurmuu acaba
ama benım belım kopacak gıbı agrıyor yaa bırde adet olucam gıbı ayy bılmıyorum yaa yardımcı olun banaaaaaaa
sende yarın doktora gıtt gııı:)beni gönderiyosun sen de git:)hep beraber heycanlanalım:)
canım belirtilerini yazsana ama ennnnn ince ayrıntılarına kadar şuan okadar ihtiyacım varkiiii
çoooooooooooooooooook teşekkür ederim darısı tüm dileyenlerin başınaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?