- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Amin amin, Allah akıl vicdan versin bana aldır felan derse ben boşarım zaten böyle Ada'mı ama çok korkuyorum , bir de kendi karar veriyor korunmaya ben demedim korun veya korunma diye ama ben aralığın 7 sinde adet oldum 17 aralığa kadar korunmadık sonra hep korunduk ben hala inanamıyorum hamile olduğuma inan en ufak bir belirti yokNe demek esim sevinmicek canim ya o zaman kusura bakma ama o iside yapmicak bizler burda yillardir evlat hasretiyle tutusuyoruz eslerimiz ona keza bu adamda bulmusta bunuyor eger ikinci cizgide koyu ciktiysa yanlis cikma ihtimali pek yok gibi Allah gonlunuze gore versin yinede esinede Allah akil versin
Ahh cnm ya kız valla aynı zamanlarda birliktelik olmuş... Ama bende pek belirti yok sanki ya sol kasikta hafif batma var ama rahatsızlık vermiyor..ay Inş ya hamilelik vardır bende de...hayırlısı yaASSELL87
Cnmmm yumurtlamadan 2 gün sonra bendede varmis 1 iliski :) smdi bktm da kalp olanlar cnmm olabilir yaniii :)
18 i yumurtlama günümmüs
Bugun tekrar yaptim bisey cikmadi degilim galibaben gördüm :)
Kız kardeşin neden küser ya anlamadım..cnm bence sen herkese çok taviz vermissin..çok karışıyorlar sana izin verme sen evlat gibisi var mi yaKız kardeşim küser bana kesin durdun durdun beni mi buldun der, eşim 1 çocuk yeterli ben anca kaldırırım diyor ama beni seviyor belki Allah kalbine merhamet verir ama ben bu haberi kimseye veremem , ben allahtan hep hayırlısını istedim
canim benim Allah yardmcin olsun. esine bizleri anlat cocuk hasretine neler yaptigimizi anlat. varsa da Allah o sevgiyi verir icine esininde emin ol. olmasin diye ugrasmis olabilir ama olunca eminim o da mutlu olacktir. esinden baska kimsenin dusuncesini de takma kafana.sizin hayatiniz baskalarini ilgilendirmezPozitif , eşim kesinlikle istemiyor , kız kardeşim şuan çok istiyor az önce telefonda konuştum ağlıyor, biz korunuyoruz sadece adetten sonra birkaç gün ve adete birkaç gün kala eşim korunmuyor, bir kızım var o kadar çok dua ettim ki 2. Çocuk için Allah eşimin kalbine merhamet versin diye... Şimdi eve gelirken bu testi aldım ikinci çizgi çok net çıktı ama ben de hiç bir belirti yok ve be yazık ki hamileyim haberini verdiğimde sevinecek bir Allah'ın kulu yok ben ne yapacağım
Canim sakin aldirma bosamak istiyosada bosasin o cani omu verdiki o alacak Rabbime sigin o en hayirli olani verecektir belki Rabbim kendi geri alacaktir o cani bilemeyiz ayrica millet adetliyken ve adete saatler kala bile hamile kalabiliyor buna nasil karar verebilir kendisi istemiyorsa gidip kendini baglatsin o zaman kafasina gore takilsin kusura bakma biraz hiddetli konustum galiba kusura bakma icimdeki cocuk hasreti cok agir bastigi icin bole yazdimAmin amin, Allah akıl vicdan versin bana aldır felan derse ben boşarım zaten böyle Ada'mı ama çok korkuyorum , bir de kendi karar veriyor korunmaya ben demedim korun veya korunma diye ama ben aralığın 7 sinde adet oldum 17 aralığa kadar korunmadık sonra hep korunduk ben hala inanamıyorum hamile olduğuma inan en ufak bir belirti yok
Inan bana bu topikte senin yerinde olmak isteyen anne olmak için dua eden gözyaşı döken hergün belirti yaşayan o kadar anne adayı var ki...sen Allah in şanslı kullarindansin kıymetini bil..evlatlarını Allah sana bağışlasın cnmAmin amin, Allah akıl vicdan versin bana aldır felan derse ben boşarım zaten böyle Ada'mı ama çok korkuyorum , bir de kendi karar veriyor korunmaya ben demedim korun veya korunma diye ama ben aralığın 7 sinde adet oldum 17 aralığa kadar korunmadık sonra hep korunduk ben hala inanamıyorum hamile olduğuma inan en ufak bir belirti yok
Bendede batma var hemen geçiyor geriAhh cnm ya kız valla aynı zamanlarda birliktelik olmuş... Ama bende pek belirti yok sanki ya sol kasikta hafif batma var ama rahatsızlık vermiyor..ay Inş ya hamilelik vardır bende de...hayırlısı ya
canım buyuk ıhdımal hamılesın zaten 22 cıkmısya ...canını sıkma ıyı sonuc alırsın ınsalllah ....rabımm hayırlı olanı nasıbetsın ...Merhaba arkadaaslarr
Sabah gittim kanimi
verdim
Sonuç : ne olumlu ne olumsuz :\
BetaHcg :22 cikti
Pazartesi günü tekrar bakilacak
Ne kadar umutlandiysam yinede bir çöküntü yasadim.
7 gün geçti reglimmm
Sabrettimm bekledmm biliyorsunuz hemen net sonuç aliyim DİE ondan dolayı üzüldüm
Pazartesi ye kadar ilişki yasak
Tekrar kan da hcg artisina bakilacak
Bilmiyorum ne olacak
}">
civanperçemi mi canım[/ evet canım cıvanpercımı
3 ya da 4 kaldı cnm..Bendede batma var hemen geçiyor geri
Bel agrsi , kasiklarda ince bi sizi var başka bisry yok kaç kaldi bata
Ayyy eveeettt cnmmm ya baklim artis olursa inş.canım buyuk ıhdımal hamılesın zaten 22 cıkmısya ...canını sıkma ıyı sonuc alırsın ınsalllah ....rabımm hayırlı olanı nasıbetsın ...
canım buyuk ıhdımal hamılesın zaten 22 cıkmısya ...canını sıkma ıyı sonuc alırsın ınsalllah ....rabımm hayırlı olanı nasıbetsın ...
Ayy süper az kalma gelmesin kirmizilarrr bekleyelim HCG artisi :) :)3 ya da 4 kaldı cnm..
Eşin bence çok ailesi tarafından biraz simartilmis cnm ilgi çok istiyor çocuklar la paylaşmak istemiyor..şimdi Ben anlamadım kardesinde mi hAmile..yani senle onun hamile kalması ne alaka..ikiniz ayrı ayrı hamile kalın doğurun..ay valla hiç anlamadım ya.Kızlar benim ve eşimin geliri çok çok iyi herşeyimiz var kenarda paramız var benim eşim çocuk sorumluluğu almak istemiyor çünkü deli ! Kızımızın bile 20 yaşını düşünüyor daha çocuk 3 yaşında ilkokulu düşünüyor bunu çok iyi çalıştırmalıyız diyor vs vs beni seviyor evde çok Mutlu ama gece uyanmalarından ağlamalardan vs bunaldı istemiyor benim boş vaktim oldun onunla ilgileneyim istiyor , kız kardeşim evleneli 6 ay oldu 3 aydır korunmuyor her ay ağlıyor geçende dedim senin eşin istiyor ne güzel 1. De olur 2. De dedim keşke benim de olsa dedim o da senin var zaten bir tane sen de benim çocuk yapacağım Zaman'ı mı buldun dedi yani benim durumum çok çok zor kimseye söylemeyi düşünmüyorum şuan zaten hamile olduğuma da pek inanamıyorum Allah bana yardım etsin
Inssssssss cnmmmm ya ama ne bilim akşam rüyamda hep baş dönmesi yaşadım uyandım gerçek mi ruyami anlamadım..atesim bugünde 36.7 hiç dusmediAyy süper az kalma gelmesin kirmizilarrr bekleyelim HCG artisi :) :)
Ayyy eveeettt cnmmm ya baklim artis olursa inş.
Rabbim en kisa sürede buradaki herkesin yüznü güldürsün ins cnmmm :) :)[ insallah herkes hamıle kalır bu ay ....sende gonlunu ferah tut zaten hamılesın ama dıkkat et bebeyın sana saglıkla tutunsun bolca dınlen ....
Ben sadece 12. Ve 17. Günler tehlikeli dedim anlattım resmen o da adet olunca sayıyordu 10. Güne kadar korunmuyordu ben zorla yapamam zaten kendisi korunuyor şimdi bana beni kandırdın felan derse iyice deliririm, kocam olmazsa çok üzülürüm onu çok seviyorum ama maddi olarak hiç birşey değişmez hayatımda benim gibisini de zor bulur zaten evlat katili olacak kadar gözüm dönmedi kürtajı atlatamam aklımı oynatırım ama boşanırsam bir şekilde yaşarımsiderolites madem kendi korunmadi
Sen karismadin . Birak kocan düsünsn ne yapcm die kürtaj razi gelme sakin bacimmm
Ömrün boyunca yanar tutsrsun
Cnm bnmde 4-5 gün önce bir sicak basiyordu özellikle gece inan ocak ayinda iç camasrlarmla uyudum öyle bi geliyor arada :) :)Inssssssss cnmmmm ya ama ne bilim akşam rüyamda hep baş dönmesi yaşadım uyandım gerçek mi ruyami anlamadım..atesim bugünde 36.7 hiç dusmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?