Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Daha söylemedin demi belki de bekledgn tepkiyi vermez
inş. Vermez dua et bacim rabbim büyük merhamet versn yüregineee sanada kolaylik versn ins

Çok doğru cnm...Aynen eşinden Allah korusun ayrilirsann bir şekilde unutur atlatirsin ama kürtaj olursan hayatta kendini afetmezsin esinide..hep içinde kalır o Allah tarafından sana gönderilen bir mucize maddi güçte varsa sırf erkek istemio rahat etsin diye asla yapma..çok zor bir durum senin için ınş atlatirsin bu zor günlerini

Çok iyi anladın evin küçük oğlu benim eşim şımarık, kızkardeşim hamile değil çok istiyor birinin hamile haberini alınca ağlıyor çok üzülüyor ben hamileyim desem neden ben değilim diye ağlar

Daha söylemedin demi belki de bekledgn tepkiyi vermez
inş. Vermez dua et bacim rabbim büyük merhamet versn yüregineee sanada kolaylik versn ins
Söylemedim henüz gelmedi zaten söylemeyi düşünmüyorum uzun süre hatta sorarsa adet oldum diyeceğim doktora giderim bir bakarım kafamı toplarım, sizce adet oldum desem günah olur mu yalan söylemiş olacağım ya, inan şuan kavga tartışma kaldıracak durumum yok

Yok ben tam tersi usuyorim hep
Ama daha reglin geçmedi benim reglim geçtikten sonra oldu sicak basmalar bekleyelim bi bacim hem de herkesin bünyesi bir değil göğüslerimde hic hassasiyet yok mesela bnde bulantim yok bazi insanlarda onlar çok oluyor oradan anliyorlar

Canim oncelikle Rabbim hayirlisini nasip etsin ama sakin aldirma bak bizler burda deliriyoruz bi bebegimiz olsun diye o guzel duyguyu yasayalim diye. Kusura bakma ama esinde pek bi rahatina duskunmus yani cocuk bu illaki aglicak hastalanicak ateslenicek bu sekilde buyuyecek kendisi nasil buyumus acaba bi sorsun annesine!!! Sakin aldirma o cocugu girme o gunaha. Kiz kardesine gelincede valla oda kusura bakmasin sen elinle yumurtayla spermi birlestirmedinya Allah'im ol dedi ve oldu kizkardesininde illaki zamani vardir hem daha cok yeni evliymis. Sen esine soyle ister kizsin ister bagirsin Rabbim oncelikle yuregine merhamet versin onun o bebegi karninda 9ay tasiyacak olan sensin o zorlugu cekecek olan sensin o dogum sancisini cekecek olanda sensin kimsenin hayatina karismasina izin verme esin dahi olsa!!

Sen bilirsin yok cnm sen bir can kurtarmaya calisioirsun allahim affeder cnm

Aynen kız ben de sanki fazla sabirsizim

Agzina sağlık cnm ne güzel yazmissin

Ayy içim çok tuhaf eşim aradı nöbetçi eczane nerde bak internetten söyle dedi.test alcak galiba.adamada tuhaf geldi durumum ama benim pek umudum yok

Esiniz bence cocuk haberini duyunca sevinecek. Kardesin de insallah düşündüğün gibi düşünmez sonucta senin hamileleliginle onun kalamamsi arasinda bir bag yokki rabbim istedigine verir. İnsallah ona da verir.

Kizlar merhaba. Yazacak bi yer bulamadim.buraya yazıp yardım istiiim dedim bn 20 haftalık hamileyim normalde özel hastaneye gidiyoruz farklı bi ilçe de , ama bugün vitamin hapim bitti diye devlet hastanesine gittim, oradaki doktor ikili test yaptirdiniz mi dedi, biz testi yaptirmadiniz çünkü bisi olsa bile aldırmayı dusunmuyorduk eşim de bende zihin engelli çocuklar ogretmeniyiz ve onları. Da yaşama hakkı olduğunu düşünüyoruz , doktor bizi neden yaptirmadiniz bakın bebeğin kalp atışı derinden geliyo dedi.detaylı ultrasona gidin mutlaka dedi gidicez zaten gün aldık dedik. Bi sıkıntı mi var gidelim mi doktorumuza diyoruz , bu ultrason da bisi var mi yokmu anlaşılmaz diyo, öyle ama kalp atışı derinden geliyo ne demek acil bi durum olsa kontrol altına alması gerekmez mi beni ben anlamadim

Allah razı olsun senden rabbim inşallah sanada hayırlı evlatlar nasib etsin, aldırmam Can'ım büyük kınuşmayayım ama evlat katili olamam kendisi bilir artık ama ben çok kötü oldum ya az önce aynaya baktım göz bebeklerim Kocaman olmuş kalbimde hızlı atıyor hayatta en çok istediğim şey oldu ama ben korku içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…