Daha söylemedin demi belki de bekledgn tepkiyi vermezBen sadece 12. Ve 17. Günler tehlikeli dedim anlattım resmen o da adet olunca sayıyordu 10. Güne kadar korunmuyordu ben zorla yapamam zaten kendisi korunuyor şimdi bana beni kandırdın felan derse iyice deliririm, kocam olmazsa çok üzülürüm onu çok seviyorum ama maddi olarak hiç birşey değişmez hayatımda benim gibisini de zor bulur zaten evlat katili olacak kadar gözüm dönmedi kürtajı atlatamam aklımı oynatırım ama boşanırsam bir şekilde yaşarım
Çok doğru cnm...Aynen eşinden Allah korusun ayrilirsann bir şekilde unutur atlatirsin ama kürtaj olursan hayatta kendini afetmezsin esinide..hep içinde kalır o Allah tarafından sana gönderilen bir mucize maddi güçte varsa sırf erkek istemio rahat etsin diye asla yapma..çok zor bir durum senin için ınş atlatirsin bu zor günleriniBen sadece 12. Ve 17. Günler tehlikeli dedim anlattım resmen o da adet olunca sayıyordu 10. Güne kadar korunmuyordu ben zorla yapamam zaten kendisi korunuyor şimdi bana beni kandırdın felan derse iyice deliririm, kocam olmazsa çok üzülürüm onu çok seviyorum ama maddi olarak hiç birşey değişmez hayatımda benim gibisini de zor bulur zaten evlat katili olacak kadar gözüm dönmedi kürtajı atlatamam aklımı oynatırım ama boşanırsam bir şekilde yaşarım
Çok iyi anladın evin küçük oğlu benim eşim şımarık, kızkardeşim hamile değil çok istiyor birinin hamile haberini alınca ağlıyor çok üzülüyor ben hamileyim desem neden ben değilim diye ağlarEşin bence çok ailesi tarafından biraz simartilmis cnm ilgi çok istiyor çocuklar la paylaşmak istemiyor..şimdi Ben anlamadım kardesinde mi hAmile..yani senle onun hamile kalması ne alaka..ikiniz ayrı ayrı hamile kalın doğurun..ay valla hiç anlamadım ya.
Yok ben tam tersi usuyorim hepCnm bnmde 4-5 gün önce bir sicak basiyordu özellikle gece inan ocak ayinda iç camasrlarmla uyudum öyle bi geliyor arada :) :)
Hmm anladım cnm ınş Allah ona da en kısa zamanda evlat nasip eder.Çok iyi anladın evin küçük oğlu benim eşim şımarık, kızkardeşim hamile değil çok istiyor birinin hamile haberini alınca ağlıyor çok üzülüyor ben hamileyim desem neden ben değilim diye ağlar
Söylemedim henüz gelmedi zaten söylemeyi düşünmüyorum uzun süre hatta sorarsa adet oldum diyeceğim doktora giderim bir bakarım kafamı toplarım, sizce adet oldum desem günah olur mu yalan söylemiş olacağım ya, inan şuan kavga tartışma kaldıracak durumum yokDaha söylemedin demi belki de bekledgn tepkiyi vermez
inş. Vermez dua et bacim rabbim büyük merhamet versn yüregineee sanada kolaylik versn ins
Ama daha reglin geçmedi benim reglim geçtikten sonra oldu sicak basmalar bekleyelim bi bacim hem de herkesin bünyesi bir değil göğüslerimde hic hassasiyet yok mesela bnde bulantim yok bazi insanlarda onlar çok oluyor oradan anliyorlarYok ben tam tersi usuyorim hep
Canim oncelikle Rabbim hayirlisini nasip etsin ama sakin aldirma bak bizler burda deliriyoruz bi bebegimiz olsun diye o guzel duyguyu yasayalim diye. Kusura bakma ama esinde pek bi rahatina duskunmus yani cocuk bu illaki aglicak hastalanicak ateslenicek bu sekilde buyuyecek kendisi nasil buyumus acaba bi sorsun annesine!!! Sakin aldirma o cocugu girme o gunaha. Kiz kardesine gelincede valla oda kusura bakmasin sen elinle yumurtayla spermi birlestirmedinya Allah'im ol dedi ve oldu kizkardesininde illaki zamani vardir hem daha cok yeni evliymis. Sen esine soyle ister kizsin ister bagirsin Rabbim oncelikle yuregine merhamet versin onun o bebegi karninda 9ay tasiyacak olan sensin o zorlugu cekecek olan sensin o dogum sancisini cekecek olanda sensin kimsenin hayatina karismasina izin verme esin dahi olsa!!Kızlar benim ve eşimin geliri çok çok iyi herşeyimiz var kenarda paramız var benim eşim çocuk sorumluluğu almak istemiyor çünkü deli ! Kızımızın bile 20 yaşını düşünüyor daha çocuk 3 yaşında ilkokulu düşünüyor bunu çok iyi çalıştırmalıyız diyor vs vs beni seviyor evde çok Mutlu ama gece uyanmalarından ağlamalardan vs bunaldı istemiyor benim boş vaktim oldun onunla ilgileneyim istiyor , kız kardeşim evleneli 6 ay oldu 3 aydır korunmuyor her ay ağlıyor geçende dedim senin eşin istiyor ne güzel 1. De olur 2. De dedim keşke benim de olsa dedim o da senin var zaten bir tane sen de benim çocuk yapacağım Zaman'ı mı buldun dedi yani benim durumum çok çok zor kimseye söylemeyi düşünmüyorum şuan zaten hamile olduğuma da pek inanamıyorum Allah bana yardım etsin
Sen bilirsin yok cnm sen bir can kurtarmaya calisioirsun allahim affeder cnmSöylemedim henüz gelmedi zaten söylemeyi düşünmüyorum uzun süre hatta sorarsa adet oldum diyeceğim doktora giderim bir bakarım kafamı toplarım, sizce adet oldum desem günah olur mu yalan söylemiş olacağım ya, inan şuan kavga tartışma kaldıracak durumum yok
Aynen kız ben de sanki fazla sabirsizimAma daha reglin geçmedi benim reglim geçtikten sonra oldu sicak basmalar bekleyelim bi bacim hem de herkesin bünyesi bir değil göğüslerimde hic hassasiyet yok mesela bnde bulantim yok bazi insanlarda onlar çok oluyor oradan anliyorlar
Agzina sağlık cnm ne güzel yazmissinCanim oncelikle Rabbim hayirlisini nasip etsin ama sakin aldirma bak bizler burda deliriyoruz bi bebegimiz olsun diye o guzel duyguyu yasayalim diye. Kusura bakma ama esinde pek bi rahatina duskunmus yani cocuk bu illaki aglicak hastalanicak ateslenicek bu sekilde buyuyecek kendisi nasil buyumus acaba bi sorsun annesine!!! Sakin aldirma o cocugu girme o gunaha. Kiz kardesine gelincede valla oda kusura bakmasin sen elinle yumurtayla spermi birlestirmedinya Allah'im ol dedi ve oldu kizkardesininde illaki zamani vardir hem daha cok yeni evliymis. Sen esine soyle ister kizsin ister bagirsin Rabbim oncelikle yuregine merhamet versin onun o bebegi karninda 9ay tasiyacak olan sensin o zorlugu cekecek olan sensin o dogum sancisini cekecek olanda sensin kimsenin hayatina karismasina izin verme esin dahi olsa!!
Kızlar regl geçmeden belirti aramayalim mi onu mu diyorsunuz acaba önceden gebe olup bu evreleri geçiren var mıAynen kız ben de sanki fazla sabirsizim
HahY siz bu ay eczaneleri zengin ettiniz kari kocaAyy içim çok tuhaf eşim aradı nöbetçi eczane nerde bak internetten söyle dedi.test alcak galiba.adamada tuhaf geldi durumumama benim pek umudum yok
Dur canım hemen olumsuz düşünme Ayy çok heyecanlı hadi iyi haberleri bekliyor zAyy içim çok tuhaf eşim aradı nöbetçi eczane nerde bak internetten söyle dedi.test alcak galiba.adamada tuhaf geldi durumumama benim pek umudum yok
Allah razı olsun senden rabbim inşallah sanada hayırlı evlatlar nasib etsin, aldırmam Can'ım büyük kınuşmayayım ama evlat katili olamam kendisi bilir artık ama ben çok kötü oldum ya az önce aynaya baktım göz bebeklerim Kocaman olmuş kalbimde hızlı atıyor hayatta en çok istediğim şey oldu ama ben korku içindeyimCanim oncelikle Rabbim hayirlisini nasip etsin ama sakin aldirma bak bizler burda deliriyoruz bi bebegimiz olsun diye o guzel duyguyu yasayalim diye. Kusura bakma ama esinde pek bi rahatina duskunmus yani cocuk bu illaki aglicak hastalanicak ateslenicek bu sekilde buyuyecek kendisi nasil buyumus acaba bi sorsun annesine!!! Sakin aldirma o cocugu girme o gunaha. Kiz kardesine gelincede valla oda kusura bakmasin sen elinle yumurtayla spermi birlestirmedinya Allah'im ol dedi ve oldu kizkardesininde illaki zamani vardir hem daha cok yeni evliymis. Sen esine soyle ister kizsin ister bagirsin Rabbim oncelikle yuregine merhamet versin onun o bebegi karninda 9ay tasiyacak olan sensin o zorlugu cekecek olan sensin o dogum sancisini cekecek olanda sensin kimsenin hayatina karismasina izin verme esin dahi olsa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?