Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Agzina sağlık cnm ne güzel yazmissin
Ya valla hem cok uzuldum siderolites in caresizligine hemde cok sinirlendim esinin ve kizkardesinin bencilligine, az cok biliyorsun bizleri burda neler yasiyoruz yavrum bide boyle anlayissiz insanlari gordukce deliriyorum. siderolites canim sen esine bizim topigi okut valla yuregine merhamet gelir hic canini skma tekrar diyorum sakin aldirma bebisini

Korkma canim inan icten ice keyfini sur hemde bizler yerinede keyfini sur o anin.. Rabbim bi yol gostericek ben inaniyorum dilinden dualarin eksik olmasin kim gonul koyaraa koysun sana evlatlarin ve Rabbim yeter sana inan bak.. Amiinn canimm amiinn Allah'im banada bizlerede hepimize nasip eder insallah o guzel duyguyu

Aynen kız ben de sanki fazla sabirsizim
Cnmm normal o
Sonuçta bi istek var hemen öğrenelim istiyoruz
Ben 7 gün iyi durdum calismadk üzernde durmadk diye ümidim yoktu simdi saliyi zor edecgm. Pazartesi gitcektm Dr.um yokmuş saliya kaydi birde amann :)

kızlar ben hala adet olmadım testımde negatıf cıkdı dun ..ama karnımda heran adet olacakmısım gıbı batmalar oluyor sancım oluyor arada ...dunden berı goyuslerım kafam kadar oldu nerdeyse ve az once wc de sut beyazı kremsı bır akıntım oldu ne yapayım bılmıyorum bır hafda ıcınde yolculuk yapıcam bu pıskolojı ve bu sıslıkle nası olucak anlamadım ...

canım oncelıkle bebeyını sag salım kucagına olırsın ınsallah .....herseye kafanı bu kadar takma rabbım ne yı nasıb edecekse o olucak...ama cıddı bıseyler olsaydı bence kotrola alırdı senı ..ısdersem kendı dokdorundan randovu al gıt derınden muayıne etdır ıcın rahat etsın dıye ..umarım cıddı bısey yokdur ...allah yardımcın olsun...ama telas yapma hersey ıcın .... bu cocuga zararlı ...

Benimde 4.gun bugün yok gelmedi hala benimde akintim sarı gibi bende dun yaptim test negatif yok aynı dirumdayi sanirim canim senin kac gün geçti

Canim tesekkur ederim cevabın için, yarın gidicem aldım randevu sende dua et oğlum için Rabbim onu sağ salim.bize bagislasin

HahY siz bu ay eczaneleri zengin ettiniz kari koca
Adam benim aldıklarımı bilmiyor ki bilse zaten sinirden almaz geçen gün 2 tane aldı bi onları biliyo.birde bugün alırsa en son bişey çıkmazsa oturup ağlicam giden paralara gerçi 2,5tl ve 4tl arası aldıklarım.çok da pahalı değil yani

Dur canım hemen olumsuz düşünme Ayy çok heyecanlı hadi iyi haberleri bekliyor z
Ihhh ıhh yok benim umudum hala lekelenmem var sanki rengi koyulaşıyo gibi adetim sökülcek olabilir

Canim keske burda sevincine ortak olsaydik bole durumun olmasaydi ama insallah ogrenince en az senin kadar sevinir mutlu bi aile olursunuz kendini sakin uzme bebeginide istenmiyormus gibi hissettirme herseyin en guzelini en iyisini yaratan Rabbim insallah bu bebeginiz size yeni mutluluklr getirsin insallah bizler yine burdayiz konusmak istersen herzamN bekleriz belki bize belirtilerdende bahsedersin mutlu olunca ay hemende kendimize pay cikariyorum bizimde dertlerimiz bole kuzum bizede dua et

be
Benimde 4.gun bugün yok gelmedi hala benimde akintim sarı gibi bende dun yaptim test negatif yok aynı dirumdayi sanirim canim senin kac gün geçti
n en son bat kasımın 27 sınde oldum adet duzensızlıyım var 30 35 gunde bı olurum ama 15 gundur bıtmeyen kıramplar akıntı ve tum adet belırttılerımı yasadım dahada olmadım adet ....tetımde negatıf cıkdı hıc dılse adet olsamda bı rahatlasam artık ..hem hem kafam rahat eder hemde umudum kesılır artık..yoksa mucıze beklıyorum ınsallah hamılesındır sen....

Ben ilk gebeliğimde sürünüyordum yerlerde kasık Ağrı'sından ölüyordum ayrıca başım ağrıyordu adete 1 hafta kala yerleşme kanaması olmuştu, şuan eğer hamileysem belirti sıfır normal bir kasık Ağrı'm var gün geçtikçe şiddetleniyor ama ne yerleşme kanaması ne bulantı hiç birşey yok ve hamileysem 5 haftalık hamileyim

Canim tesekkur ederim cevabın için, yarın gidicem aldım randevu sende dua et oğlum için Rabbim onu sağ salim.bize bagislasin
amın ınsallah canım meraketme sakın kendınıde uzme hem bısey olmus olsaydı daha oncedende bellı olurdu dokdorun solerdı sana rahatol allahın ıznıyle hıcbır sorun olmaz haber verırsın bıze

Normalde benimde duzensizdir aynı sekilde benim son bat aralık 1 bu ayın 3 unde bekliyodum tekrar hala yok ayni sekil testimde negatif benimde yumurlama tarihinden hemen sonra basladi kasik agrilarim sancilarim bende cok sasirdim bakalim hakkmizda hayırlısı

Kızlar ovulasyon testim yumurtlamadan beri pozitif c kadar koyu değil ama kırmızı yinede. ve yarın adet günüm. dün gebelik testim silik çıktı. bugün tekrar gebelik testi yaptım ama negatif. sizce ????
bu da ovulasyon testim hep böyle çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…