Ya valla hem cok uzuldumAgzina sağlık cnm ne güzel yazmissin
Adetin gecmismisti canimBugun tekrar yaptim bisey cikmadi degilim galiba
Korkma canim inan icten ice keyfini sur hemde bizler yerinede keyfini sur o anin.. Rabbim bi yol gostericek ben inaniyorum dilinden dualarin eksik olmasin kim gonul koyaraa koysun sana evlatlarin ve Rabbim yeter sana inan bak.. Amiinn canimm amiinn Allah'im banada bizlerede hepimize nasip eder insallah o guzel duyguyuAllah razı olsun senden rabbim inşallah sanada hayırlı evlatlar nasib etsin, aldırmam Can'ım büyük kınuşmayayım ama evlat katili olamam kendisi bilir artık ama ben çok kötü oldum ya az önce aynaya baktım göz bebeklerim Kocaman olmuş kalbimde hızlı atıyor hayatta en çok istediğim şey oldu ama ben korku içindeyim
Cnmm normal oAynen kız ben de sanki fazla sabirsizim
canım oncelıkle bebeyını sag salım kucagına olırsın ınsallah .....herseye kafanı bu kadar takma rabbım ne yı nasıb edecekse o olucak...ama cıddı bıseyler olsaydı bence kotrola alırdı senı ..ısdersem kendı dokdorundan randovu al gıt derınden muayıne etdır ıcın rahat etsın dıye ..umarım cıddı bısey yokdur ...allah yardımcın olsun...ama telas yapma hersey ıcın .... bu cocuga zararlı ...Kizlar merhaba. Yazacak bi yer bulamadim.buraya yazıp yardım istiiim dedimbn 20 haftalık hamileyim normalde özel hastaneye gidiyoruz farklı bi ilçe de , ama bugün vitamin hapim bitti diye devlet hastanesine gittim, oradaki doktor ikili test yaptirdiniz mi dedi, biz testi yaptirmadiniz çünkü bisi olsa bile aldırmayı dusunmuyorduk eşim de bende zihin engelli çocuklar ogretmeniyiz ve onları. Da yaşama hakkı olduğunu düşünüyoruz , doktor bizi neden yaptirmadiniz bakın bebeğin kalp atışı derinden geliyo dedi.detaylı ultrasona gidin mutlaka dedi gidicez zaten gün aldık dedik. Bi sıkıntı mi var gidelim mi doktorumuza diyoruz , bu ultrason da bisi var mi yokmu anlaşılmaz diyo, öyle ama kalp atışı derinden geliyo ne demek acil bi durum olsa kontrol altına alması gerekmez mi beni ben anlamadim
Benimde 4.gun bugün yok gelmedi hala benimde akintim sarı gibi bende dun yaptim test negatif yok aynı dirumdayi sanirim canim senin kac gün geçtikızlar ben hala adet olmadımtestımde negatıf cıkdı dun ..ama karnımda heran adet olacakmısım gıbı batmalar oluyor sancım oluyor arada ...dunden berı goyuslerım kafam kadar oldu nerdeyse ve az once wc de sut beyazı kremsı bır akıntım oldu ne yapayım bılmıyorum bır hafda ıcınde yolculuk yapıcam bu pıskolojı ve bu sıslıkle nası olucak anlamadım ...
Cnm ben adet olacam gibi hissettim sonra regl olmadım hamile kalmisimKızlar regl geçmeden belirti aramayalim mi onu mu diyorsunuz acaba önceden gebe olup bu evreleri geçiren var mı
Canim tesekkur ederim cevabın için, yarın gidicem aldım randevu sende dua et oğlum için Rabbim onu sağ salim.bize bagislasincanım oncelıkle bebeyını sag salım kucagına olırsın ınsallah .....herseye kafanı bu kadar takma rabbım ne yı nasıb edecekse o olucak...ama cıddı bıseyler olsaydı bence kotrola alırdı senı ..ısdersem kendı dokdorundan randovu al gıt derınden muayıne etdır ıcın rahat etsın dıye ..umarım cıddı bısey yokdur ...allah yardımcın olsun...ama telas yapma hersey ıcın .... bu cocuga zararlı ...
Gönlünü ferah tut rabbim hakkında hayirlisini versin inş. Cnm üzme kendini11gulum sweetdreams1985 ASSELL87 Ea2012 Alsngzm allah hepinizden razı olsun Allah hayırlı evlatlar nasib etsin bana zor anımda Real'i verdiniz şuan çok kötüyüm uzun süre kimseyle konuşamayacağım bu konuyu siz olmasanız kafayı oynatırdım şuan da
Adam benim aldıklarımı bilmiyor kiHahY siz bu ay eczaneleri zengin ettiniz kari koca
Ihhh ıhh yok benim umudum hala lekelenmem var sanki rengi koyulaşıyo gibiDur canım hemen olumsuz düşünme Ayy çok heyecanlı hadi iyi haberleri bekliyor z
Ben regl sancısı çekiyorum kaç gündür pedle geziyorum ama hiç belirti yokCnm ben adet olacam gibi hissettim sonra regl olmadım hamile kalmisim
Canim keske burda sevincine ortak olsaydik bole durumun olmasaydi ama insallah ogrenince en az senin kadar sevinir mutlu bi aile olursunuz kendini sakin uzme bebeginide istenmiyormus gibi hissettirme herseyin en guzelini en iyisini yaratan Rabbim insallah bu bebeginiz size yeni mutluluklr getirsin insallah bizler yine burdayiz konusmak istersen herzamN bekleriz belki bize belirtilerdende bahsedersin mutlu olunca11gulum sweetdreams1985 ASSELL87 Ea2012 Alsngzm allah hepinizden razı olsun Allah hayırlı evlatlar nasib etsin bana zor anımda Real'i verdiniz şuan çok kötüyüm uzun süre kimseyle konuşamayacağım bu konuyu siz olmasanız kafayı oynatırdım şuan da
Bende öyle olmuştum ilk gebeligimde aynen ped taktim falan ama olmadım hamileymisim başka belirti hatirlamiyormBen regl sancısı çekiyorum kaç gündür pedle geziyorum ama hiç belirti yok
n en son bat kasımın 27 sınde oldum adet duzensızlıyım var 30 35 gunde bı olurum ama 15 gundur bıtmeyen kıramplar akıntı ve tum adet belırttılerımı yasadım dahada olmadım adet ....tetımde negatıf cıkdı hıc dılse adet olsamda bı rahatlasam artık ..hem hem kafam rahat eder hemde umudum kesılır artık..yoksa mucıze beklıyorumBenimde 4.gun bugün yok gelmedi hala benimde akintim sarı gibi bende dun yaptim test negatif yok aynı dirumdayi sanirim canim senin kac gün geçti
Ben ilk gebeliğimde sürünüyordum yerlerde kasık Ağrı'sından ölüyordum ayrıca başım ağrıyordu adete 1 hafta kala yerleşme kanaması olmuştu, şuan eğer hamileysem belirti sıfır normal bir kasık Ağrı'm var gün geçtikçe şiddetleniyor ama ne yerleşme kanaması ne bulantı hiç birşey yok ve hamileysem 5 haftalık hamileyimCanim keske burda sevincine ortak olsaydik bole durumun olmasaydi ama insallah ogrenince en az senin kadar sevinir mutlu bi aile olursunuz kendini sakin uzme bebeginide istenmiyormus gibi hissettirme herseyin en guzelini en iyisini yaratan Rabbim insallah bu bebeginiz size yeni mutluluklr getirsin insallah bizler yine burdayiz konusmak istersen herzamN bekleriz belki bize belirtilerdende bahsedersin mutlu oluncaay hemende kendimize pay cikariyorum bizimde dertlerimiz bole kuzum bizede dua et
amın ınsallah canım meraketme sakın kendınıde uzme hem bısey olmus olsaydı daha oncedende bellı olurdu dokdorun solerdı sana rahatol allahın ıznıyle hıcbır sorun olmaz haber verırsın bızeCanim tesekkur ederim cevabın için, yarın gidicem aldım randevu sende dua et oğlum için Rabbim onu sağ salim.bize bagislasin
Normalde benimde duzensizdir aynı sekilde benim son bat aralık 1 bu ayın 3 unde bekliyodum tekrar hala yok ayni sekil testimde negatif benimde yumurlama tarihinden hemen sonra basladi kasik agrilarim sancilarim bende cok sasirdim bakalim hakkmizda hayırlısıbe
n en son bat kasımın 27 sınde oldum adet duzensızlıyım var 30 35 gunde bı olurum ama 15 gundur bıtmeyen kıramplar akıntı ve tum adet belırttılerımı yasadım dahada olmadım adet ....tetımde negatıf cıkdı hıc dılse adet olsamda bı rahatlasam artık ..hem hem kafam rahat eder hemde umudum kesılır artık..yoksa mucıze beklıyorumınsallah hamılesındır sen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?