Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bendim bendim o dun yaptim testi bu defa silik cikti benim testler birdir bir oynuyo

Canim sen cidden hamile olabikirain gogus uclarin normalde buyur muydu hassasiyette varmis zaten hayirlisi ya inseallah hamilesindir ecrinn ve sen bu ay sanki biseyler var sizdehadi yuzumuzu guldurun bu ay ve tabi diger arkadaslar sizlerde

bana cevab veren olmadı ilk kez göğüs ağrısı yaşıyorum merak ediyorum gebelikte olan ağrıdan mı acaba diye bişey söyleyin kızlar :)

bana cevab veren olmadı ilk kez göğüs ağrısı yaşıyorum merak ediyorum gebelikte olan ağrıdan mı acaba diye bişey söyleyin kızlar :)
Canim ben daha yasamadim onu o yuzden yardimci olamicam diger arkadaslardan cevap gelir merak etme bazen arada gozden kaciyo mesajlar

Kizlar disikartal87 E ecrinny masalolsunnn VuslatimLee gunaydin oncelikle :)
eveeettt.......
17.gun......
Bat a 8 gun kaldi.....
Ovulasyon testim bu... sabah ilk idrarla yaptim
Yumurtlasam sabah ilk idrarla boyle cikmaz cunku lh hormonu sabah salgilaniyomus testleri 10.00dan sonra yapin diyo.. bhcg olsa erken gebelik testi yaptim negatif..
Bu bence hormon bozuklugu ya.. keske dun gitseydim doktora
Ama goguslerimin uclari da boyle yukardan bakinca ucgen seklinde bi buyudu..
Allah im ya bu neeeeee????

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-14-08-47-14-1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 26
Günaydın canım ben şok bunu ne böyle ya hadi tamam gebelik diye dusunduk ama öteki tested niye negatif kız ben ovulosyön testi kullandığım ay hormon bozukluğu çıkmıştı ama hiç bu kadar çizgi çıkmadı hay allah ya pztesiyi beklide mecbur canim

Dur canim telas etme hemen doktor kontrolunden gecmedikten sonra ne kadar yorum yapsak yanlis olur stres yapma..gun icerisinde yakin bi yerde kan versen veya doktora gorunsen olmaz mi? Bugun kendin icin bi zaman ayir bence imkan varsa tabi
Ilcede oldugumuz icjn burda gebelik testi yapmiyorlar sacma bir durum.. pazar oldugu icin de doktoru aramayayim diyorum bu aksam da yaparim test yine boyle cikarsa artik yarin aksam sehire gidip test yaptiririm :/ cikdircam yaaa

Ya da hcg yukseliyo da acaba beta hcg olani daha idrarda yeterli seviyede degil mi acabaa :/ goguslerim sizliyo hafif hafif uclarina bastirinca aciyo belim muthis agriyo :/

Ilcede oldugumuz icjn burda gebelik testi yapmiyorlar sacma bir durum.. pazar oldugu icin de doktoru aramayayim diyorum bu aksam da yaparim test yine boyle cikarsa artik yarin aksam sehire gidip test yaptiririm :/ cikdircam yaaa
Bak canim sen simdi bu testi goremeyecegin bi yere koy gozunun onunden uzak olsun rahatla biraz ne olursa olsun stres daha cok herseyi tetikler cunku

Ya da hcg yukseliyo da acaba beta hcg olani daha idrarda yeterli seviyede degil mi acabaa :/ goguslerim sizliyo hafif hafif uclarina bastirinca aciyo belim muthis agriyo :/
Ya senin bu belirtileri ben hayra yoruyorum anladigim kadariyla bu kadar cok belirtiyi ilk defa yasiyorsun ozellikle gogus konusunda suphelerim var

Bak canim sen simdi bu testi goremeyecegin bi yere koy gozunun onunden uzak olsun rahatla biraz ne olursa olsun stres daha cok herseyi tetikler cunku
Vala bugun de cok isim var pek goremicem galiba zaten :/ recete faturasini kesicem.. aksama da kayinvalidemle gorumvem gelicek temizlik hazirlik felan yapicam.. ama goguslerim su tisortu cikar dicek belim de yeter artik uzan dinlen dicekler hatirlatcaklar bana :/

Hersey olabilir kafana takip da kendini yeme ilk kez karşılaştık böyle birseyle cevabı doktora tabi ama inşallah güzel seyler oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…