nette var canım yazarsan görürsün:)Misyoner nasil oluo kiz :)
Baktim:)nette var canım yazarsan görürsün:)
Bendim bendim oyok başka arkadaştı canım..yumurtlaması geçmiş sonra bir daha çift çizgi görmüştü..gelirse kendi yazar ben unuttum:)hadi eve geçince yap bakalım merak ettim..benimkini kargoya vermişler pazartesi gelcek..meraktan eczanedekilerden alcaktım onlarda 6 teste bir sürü para istiyor..netten 42 ovulasyon 6 gebeliği 30a aldım..artık bende pazartesiye yapcamm:)çift çıkarsa çarşambada gebelik yaparım..çıkmazsa ümitler bi dahaki ayaa:)
Ayyy cidden kendimizi tanimiyoruz resmen ikinci yumurtlama olabilir canim sen degerlendirmeye bak bugunleridisikartal87 masalolsunnn E ecrinny bu ne ya? 2 kez mi yumurtladiimm ??? bat a9gun var
Once ilkini yaptim sonra ikinciyi yaptim inanamadim daha koyu ciktiiiii
Canim sen cidden hamile olabikirain gogus uclarin normalde buyur muydu hassasiyette varmis zaten hayirlisi ya inseallah hamilesindir ecrinn ve sen bu ay sanki biseyler var sizdeHayirliysa olsun da bilmiyorum hamile miyim? Dusununce midemde kelebekler ucuyo :)))
Goguslerimin uclari benim de buyudu benim de baloncuklar artti.. uclarinin buyumesi belirti olabiliyormus ama o baloncuklar anlamli degilmis doktorum oyle demisti.. canim benim hayirlisi hakkimizda.. bu ay nolacak ikimize de bakalim :)
bana cevab veren olmadıslm arkadaşlar
belirti olarak göğüs ağrısı nasıl oluyor acaba ? dünden beri göğsümde ağrı var bastırınca acıyo resmen birde batma oluyo arada, şişlikte var bu şekildemi oluyo acaba ilk kez hissediyorum böyle bir ağrıyı
birde yemekten sonra mide bulantım oluyo bikaç gündür bel ağrısı var, elim ayağım yanıyo resmen hep üşüyen biriyim normalde
adetimede 5 gün var inşallah gebelik belirtisidir
Canim ben daha yasamadim onu o yuzden yardimci olamicambana cevab veren olmadıilk kez göğüs ağrısı yaşıyorum merak ediyorum gebelikte olan ağrıdan mı acaba diye bişey söyleyin kızlar :)
Dur canim telas etme hemen doktor kontrolunden gecmedikten sonra ne kadar yorum yapsak yanlis olur stres yapma..gun icerisinde yakin bi yerde kan versen veya doktora gorunsen olmaz mi? Bugun kendin icin bi zaman ayir bence imkan varsa tabi
Günaydın canım ben şok bunu ne böyle ya hadi tamam gebelik diye dusunduk ama öteki tested niye negatif kız ben ovulosyön testi kullandığım ay hormon bozukluğu çıkmıştı ama hiç bu kadar çizgi çıkmadı hay allah ya pztesiyi beklide mecbur canimKizlardisikartal87 E ecrinny masalolsunnn VuslatimLee gunaydin oncelikle :)
eveeettt.......
17.gun......
Bat a 8 gun kaldi.....
Ovulasyon testim bu... sabah ilk idrarla yaptim
Yumurtlasam sabah ilk idrarla boyle cikmaz cunku lh hormonu sabah salgilaniyomus testleri 10.00dan sonra yapin diyo.. bhcg olsa erken gebelik testi yaptim negatif..
Bu bence hormon bozuklugu ya.. keske dun gitseydim doktora
Ama goguslerimin uclari da boyle yukardan bakinca ucgen seklinde bi buyudu..
Allah im ya bu neeeeee????
Ilcede oldugumuz icjn burda gebelik testi yapmiyorlar sacma bir durum.. pazar oldugu icin de doktoru aramayayim diyorumDur canim telas etme hemen doktor kontrolunden gecmedikten sonra ne kadar yorum yapsak yanlis olur stres yapma..gun icerisinde yakin bi yerde kan versen veya doktora gorunsen olmaz mi? Bugun kendin icin bi zaman ayir bence imkan varsa tabi
Ya da hcg yukseliyo da acaba beta hcg olani daha idrarda yeterli seviyede degil mi acabaa :/ goguslerim sizliyo hafif hafif uclarina bastirinca aciyo belim muthis agriyo :/Günaydın canım ben şok bunu ne böyle ya hadi tamam gebelik diye dusunduk ama öteki tested niye negatif kız ben ovulosyön testi kullandığım ay hormon bozukluğu çıkmıştı ama hiç bu kadar çizgi çıkmadı hay allah ya pztesiyi beklide mecbur canim
Huniyi takcam ben deBugun pazar demi ayyy inanmiyorum gunlerde karisti artikben bugunu pazartesi saniyorum
Bak canim sen simdi bu testi goremeyecegin bi yere koy gozunun onunden uzak olsun rahatla biraz ne olursa olsun stres daha cok herseyi tetikler cunkuIlcede oldugumuz icjn burda gebelik testi yapmiyorlar sacma bir durum.. pazar oldugu icin de doktoru aramayayim diyorumbu aksam da yaparim test yine boyle cikarsa artik yarin aksam sehire gidip test yaptiririm :/ cikdircam yaaa
Ya senin bu belirtileri ben hayra yoruyorum anladigim kadariyla bu kadar cok belirtiyi ilk defa yasiyorsun ozellikle gogus konusunda suphelerim varYa da hcg yukseliyo da acaba beta hcg olani daha idrarda yeterli seviyede degil mi acabaa :/ goguslerim sizliyo hafif hafif uclarina bastirinca aciyo belim muthis agriyo :/
Vala bugun de cok isim var pek goremicem galiba zaten :/ recete faturasini kesicem.. aksama da kayinvalidemle gorumvem gelicek temizlik hazirlik felan yapicam.. ama goguslerim su tisortu cikar dicek belim de yeter artik uzan dinlen dicekler hatirlatcaklar bana :/Bak canim sen simdi bu testi goremeyecegin bi yere koy gozunun onunden uzak olsun rahatla biraz ne olursa olsun stres daha cok herseyi tetikler cunku
Hersey olabilir kafana takip da kendini yeme ilk kez karşılaştık böyle birseyle cevabı doktora tabi ama inşallah güzel seyler oluyordurYa da hcg yukseliyo da acaba beta hcg olani daha idrarda yeterli seviyede degil mi acabaa :/ goguslerim sizliyo hafif hafif uclarina bastirinca aciyo belim muthis agriyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?