Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet canım gerçekten bi ara hiç bişey anlamaz hale gelmistik şimdi artk olursa bırakma vakti geldi.. inşallah canım faydası olsun hayırlısi ne zamansa o zman sağlık gelsinler inşallah

acele etmeyn kzlar bekleyn bırazz... snra adetı beklemesıde streslı oluyoooooo

acele etmeyn kzlar bekleyn bırazz... snra adetı beklemesıde streslı oluyoooooo
canım ben bilerek acele ediyorum..tam olarak bilmiyorum ama kan pıhtılaşması olabilir bende 3-4 kez kimyasal gebelik geçirdim..gebelik testinde pozitif gördüğümün ertesi günü adet gördüm hep..hem de çok pıhtılı bir şekilde..bu durumu yaşayan bir arkadaşım var..adet gününü beklemeden hamileliğinden şüphelenir şüphelenmez doktora git dedi..zaten bu ay bu durumdan dolayı doktora gidicem ama eğer hamilelikten şüphelenirsem doktora gitmeyi biraz öne çekicem..geçen ay ben ovulasyon testlerinden anlamıştım gebeliği..bu ayda onun için merak ediyorum..yoksa gün saymak gerçekten çok stres yaratıyor üzerimizde biliyorum 8 aydır yaşıyorum bu durumu..

allah yardmcn olsn o zman cnm..

Slm kızlar herkese iyi geceler bir şey danışıcam sizlere adetime 1 hafta var sağ kasığımda çok şiddetli batmalar oluyor eşime söz verdım adetim geçmeden test yapmıcam diye sizce nedır bu ağrı?

Ayy insallahhhh hamilesiniz cok heyecanli
Hayirliysa olsun da bilmiyorum hamile miyim? Dusununce midemde kelebekler ucuyo :)))

Goguslerimin uclari benim de buyudu benim de baloncuklar artti.. uclarinin buyumesi belirti olabiliyormus ama o baloncuklar anlamli degilmis doktorum oyle demisti.. canim benim hayirlisi hakkimizda.. bu ay nolacak ikimize de bakalim :)

Merhaba arkadaşlar adetim bir gün gecikince kan testi yaptırdım 1.20 çıktı negatif sanırım ama adetimden 3 gün geçti hala gelmedi ve hiç bir belirti de yok 15 gündür kasık ağrım var ve adet tarihimden 2 gün önce 2 damla pembe gibi kanamam oldu sadece ayrıca benim adetimden 3 gün önce kahverengi akıntım gelirdi o da gelmedi sizce hcg değerimin yükselme ihtimali var mı hamile olabilir miyim?

Yarın bat günüm sabırsızlıkla bekliyorum rabbim insallah bu ay nasip eder.Cok halsizlik kırgınlık var üzerimde hic birsey yapasm yok mecbur yapıyorm acaba psikolojik mi bugun dayanamayıp test yaptım sonuc negatif tabi hayırlısı artk

Slm hanımlar adet günüm yarındi ama bu aksam üzeri baskın bi kasık ağrım var bacak aralarına vuruyo hafif lekeNME gelmiş galiba olmadı bu sefer ;( Rabbim herseyi en iyi bilen ...ama böyle olup hamile olan varmı acaba cnki oluşma evreleri bu döneme rast gelmesi lazım bilemedim

Benim de yarın bekliyorum bakalım benim de umudum yok bu aydan hayırlısı öyle olan cok varmıs insallah hamilesinizdir :)

Kızlar ben bu ay yumurtladım mı ne Zaman yumurtladım hiç bir fikrim yok.. Yani bu ay için bir beklentim yok fakat şunu düşünüyorum. Yumurtlama olduktan sonrada ovulasyon testi ince yada silikte olsa pozitif çıkıyorsa ovulasyon olduğunu mu gösteriyor

Canım bende bu ay ovulasyon testi kullandım 8.günden itibaren yaptım hergun silik çıktı 15. Gün ikiside kirmiziydi sonraki iki gün yine silikti yanı gün geçtikçe koyulasacak benim bugün yumurtlama dan 5 gün geçti kaşıkların agriyor ya usuttun yada bir belirti sağ tarafa basarken ağırlık hissediyorum inşaallah doğru zamanı yakalarsin

slm arkadaşlar
belirti olarak göğüs ağrısı nasıl oluyor acaba ? dünden beri göğsümde ağrı var bastırınca acıyo resmen birde batma oluyo arada, şişlikte var bu şekildemi oluyo acaba ilk kez hissediyorum böyle bir ağrıyı
birde yemekten sonra mide bulantım oluyo bikaç gündür bel ağrısı var, elim ayağım yanıyo resmen hep üşüyen biriyim normalde
adetimede 5 gün var inşallah gebelik belirtisidir

Evet canım gerçekten bi ara hiç bişey anlamaz hale gelmistik şimdi artk olursa bırakma vakti geldi.. inşallah canım faydası olsun hayırlısi ne zamansa o zman sağlık gelsinler inşallah
Canım bu arada pozisyonlar ile ilgili bi bilgin var mı? Misyoner pozisyonu uygun diye biliyorum birde dizdirsek pozisyonu varmış hangisi daha etkili olur acaba??

amin canım hakkımızda hayırlısıı..bide şuna bakabilirsin evde ateş ölçer varsa..ateşin 37 ya da 36.9 civarıysa ve sabit kalıp düşmüyorsa bu da hamilelik belirtilerinden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…