Evet canım gerçekten bi ara hiç bişey anlamaz hale gelmistik şimdi artk olursa bırakma vakti geldi.. inşallah canım faydası olsun hayırlısi ne zamansa o zman sağlık gelsinler inşallahAnladım canım stres çok etkiliyor dediğin gibi aslında biz çocuğu ön plana aldık cinselliği bile ona göre yaşıyoruz halbuki bizim asıl doğamızda olan cinsellik onu düşünerek birlikte olmalı gerisini düşünmemeliyz. D. Kontrol hapları inşallah durdurur hormonndaki artışı canım az sabır bakalım inşallah çok beklemeden kavuşuruz
keşke bende test alsaydım..yarında pazar..benimde adet sancısı gibi sancım var ve göğüs uclarım büyüdü biraz..bide göğüs uçlarımın etrafı baloncuk baloncuk..geçen ayda böyle olmuştu...
canım ben bilerek acele ediyorum..tam olarak bilmiyorum ama kan pıhtılaşması olabilir bende 3-4 kez kimyasal gebelik geçirdim..gebelik testinde pozitif gördüğümün ertesi günü adet gördüm hep..hem de çok pıhtılı bir şekilde..bu durumu yaşayan bir arkadaşım var..adet gününü beklemeden hamileliğinden şüphelenir şüphelenmez doktora git dedi..zaten bu ay bu durumdan dolayı doktora gidicem ama eğer hamilelikten şüphelenirsem doktora gitmeyi biraz öne çekicem..geçen ay ben ovulasyon testlerinden anlamıştım gebeliği..bu ayda onun için merak ediyorum..yoksa gün saymak gerçekten çok stres yaratıyor üzerimizde biliyorum 8 aydır yaşıyorum bu durumu..acele etmeyn kzlar bekleyn bırazz... snra adetı beklemesıde streslı oluyoooooo
canım ben bilerek acele ediyorum..tam olarak bilmiyorum ama kan pıhtılaşması olabilir bende 3-4 kez kimyasal gebelik geçirdim..gebelik testinde pozitif gördüğümün ertesi günü adet gördüm hep..hem de çok pıhtılı bir şekilde..bu durumu yaşayan bir arkadaşım var..adet gününü beklemeden hamileliğinden şüphelenir şüphelenmez doktora git dedi..zaten bu ay bu durumdan dolayı doktora gidicem ama eğer hamilelikten şüphelenirsem doktora gitmeyi biraz öne çekicem..geçen ay ben ovulasyon testlerinden anlamıştım gebeliği..bu ayda onun için merak ediyorum..yoksa gün saymak gerçekten çok stres yaratıyor üzerimizde biliyorum 8 aydır yaşıyorum bu durumu..
sağolasın canım hepimizin yardımcısı olsun..allah yardmcn olsn o zman cnm..
Hayirliysa olsun da bilmiyorum hamile miyim? Dusununce midemde kelebekler ucuyo :)))Ayy insallahhhh hamilesiniz cok heyecanli
Goguslerimin uclari benim de buyudu benim de baloncuklar artti.. uclarinin buyumesi belirti olabiliyormus ama o baloncuklar anlamli degilmis doktorum oyle demisti.. canim benim hayirlisi hakkimizda.. bu ay nolacak ikimize de bakalim :)keşke bende test alsaydım..yarında pazar..benimde adet sancısı gibi sancım var ve göğüs uclarım büyüdü biraz..bide göğüs uçlarımın etrafı baloncuk baloncuk..geçen ayda böyle olmuştu...
Benim de yarın bekliyorum bakalım benim de umudum yok bu aydan hayırlısı öyle olan cok varmıs insallah hamilesinizdir :)Slm hanımlar adet günüm yarındi ama bu aksam üzeri baskın bi kasık ağrım var bacak aralarına vuruyo hafif lekeNME gelmiş galiba olmadı bu sefer ;( Rabbim herseyi en iyi bilen ...ama böyle olup hamile olan varmı acaba cnki oluşma evreleri bu döneme rast gelmesi lazım bilemedim
İnş Rabbim gönlümüze göre verir. .dua edelim ...Benim de yarın bekliyorum bakalım benim de umudum yok bu aydan hayırlısı öyle olan cok varmıs insallah hamilesinizdir :)
Amin insallah hep dua ediyorum hepimizeİnş Rabbim gönlümüze göre verir. .dua edelim ...
Canım bende bu ay ovulasyon testi kullandım 8.günden itibaren yaptım hergun silik çıktı 15. Gün ikiside kirmiziydi sonraki iki gün yine silikti yanı gün geçtikçe koyulasacak benim bugün yumurtlama dan 5 gün geçti kaşıkların agriyor ya usuttun yada bir belirti sağ tarafa basarken ağırlık hissediyorum inşaallah doğru zamanı yakalarsinKızlar ben bu ay yumurtladım mı ne Zaman yumurtladım hiç bir fikrim yok.. Yani bu ay için bir beklentim yok fakat şunu düşünüyorum. Yumurtlama olduktan sonrada ovulasyon testi ince yada silikte olsa pozitif çıkıyorsa ovulasyon olduğunu mu gösteriyor
Canım bu arada pozisyonlar ile ilgili bi bilgin var mı? Misyoner pozisyonu uygun diye biliyorum birde dizdirsek pozisyonu varmış hangisi daha etkili olur acaba??Evet canım gerçekten bi ara hiç bişey anlamaz hale gelmistik şimdi artk olursa bırakma vakti geldi.. inşallah canım faydası olsun hayırlısi ne zamansa o zman sağlık gelsinler inşallah
Misyoner nasil oluo kiz :)Canım bu arada pozisyonlar ile ilgili bi bilgin var mı? Misyoner pozisyonu uygun diye biliyorum birde dizdirsek pozisyonu varmış hangisi daha etkili olur acaba??
amin canım hakkımızda hayırlısıı..bide şuna bakabilirsin evde ateş ölçer varsa..ateşin 37 ya da 36.9 civarıysa ve sabit kalıp düşmüyorsa bu da hamilelik belirtilerinden..Hayirliysa olsun da bilmiyorum hamile miyim? Dusununce midemde kelebekler ucuyo :)))
Goguslerimin uclari benim de buyudu benim de baloncuklar artti.. uclarinin buyumesi belirti olabiliyormus ama o baloncuklar anlamli degilmis doktorum oyle demisti.. canim benim hayirlisi hakkimizda.. bu ay nolacak ikimize de bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?