Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Durum iste... 9.gunde yumurtlamistim.. yada naapmisim bilmiyorum kafam karisti kizlar.. goguslerimin ucu buyudu degisikler yumusaklar sacma sapan bu durumdayim su an.. yarin da test yapicam artik Rabb im hayirlisini versin...

Eklentiler

• SmartSelectImage_2016-02-13-21-23-31-1.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 31
Durum iste... 9.gunde yumurtlamistim.. yada naapmisim bilmiyorum kafam karisti kizlar.. goguslerimin ucu buyudu degisikler yumusaklar sacma sapan bu durumdayim su an.. yarin da test yapicam artik Rabb im hayirlisini versin...
kasıklarında batma ve hafif adet ağrı ve sancısı gibi bişi var mı?

Canim ilk dun aksam denedim. Orda cift cizgi cikti. Ikincisini de bugun sabah kalktiktan hemen sonra denedim onda da ayni sonuctu.

Eklentiler

• 20160213_095122.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 34
Şaştık kaldık hepimiz hayİRLARA vesİLE OLSUN İNŞALLAH Canim bu işte bişey var hadi bakalım yarın senin teste yoğunlaşacagiz

Canim ilk dun aksam denedim. Orda cift cizgi cikti. Ikincisini de bugun sabah kalktiktan hemen sonra denedim onda da ayni sonuctu.
Senin testler silik bile değil canım tam net çıkmış maşallah allahın izniyle var sen gönlünü ferah tut özel hastane varsa hemen git yoksa da pztesiyi bekle hadi hayirli ugurlu olsun şimdi den inşallah bu arada bat ne zamandı senin

En son 13 ocakta regl oldum canim. Normalde dun regl gunumdu. Insallah dedigin gibidir Rabbim hepimize nasip etsinnn

kasıklarında batma ve hafif adet ağrı ve sancısı gibi bişi var mı?
Karnimin alti sis.. ara ara kasiliyo igne batiyo.. goguslerim degisik uclari buyudu sanki.. simdi hafif dar tisort giydim uclari batiyo :/

Şaştık kaldık hepimiz hayİRLARA vesİLE OLSUN İNŞALLAH Canim bu işte bişey var hadi bakalım yarın senin teste yoğunlaşacagiz
Ah bi yarin olsaaaa :)

Bilseydim bugun giderdim... yarin da bi ovulasyon testi yapayim pazartesi is cikisi giderim zaten insallah :)) bat 22 subat 9 gun kaldi :/

Kizlar sacmaliyorum herhalde. Bu cok degisik bi duygu bazen kasiklarimda batma oluyor sanki regl olacakmisim gibi endiseleniyorum. Normal olsa gerek.

Ayy insallahhhh hamilesiniz cok heyecanli

Anladım canım stres çok etkiliyor dediğin gibi aslında biz çocuğu ön plana aldık cinselliği bile ona göre yaşıyoruz halbuki bizim asıl doğamızda olan cinsellik onu düşünerek birlikte olmalı gerisini düşünmemeliyz. D. Kontrol hapları inşallah durdurur hormonndaki artışı canım az sabır bakalım inşallah çok beklemeden kavuşuruz

keşke bende test alsaydım..yarında pazar..benimde adet sancısı gibi sancım var ve göğüs uclarım büyüdü biraz..bide göğüs uçlarımın etrafı baloncuk baloncuk..geçen ayda böyle olmuştu...

kızlar yeni bi konu açmak isteöedim burdan sorayım..6 aylık evlıyım gecen ay iltahabım son bulmuşmu diye kontrole gttim çok şükür dr.tertemiz dedi bu ay ara,ara ama sık olan bi şikayetim var göbeğimin tam altı vajinanın üst kısmı ani sancılar giriyo ve sank içimden birsey cıkacak gıbı olup geciyo tekrar dr.gitmek ve muayene olmak istemiyorumbu durumu yaşayan varmı neden oluyo

adetine ne kadar var canım hamilelik belirtisi olabilir..yerleşme sırasında o tarz kramplar oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…