- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
3 gun koyu cikmaz herhalde dimi yumurtlama olsaKafayi yicem yaa durup durup teste bakiyorum :/
Yarin sabah ilk isim valaaaa9.gunde cift cizgi gormustum bugun 16.gun bata 9 gun var :/
Butun tuhafliklar beni bulur
hadi hayırlısı bakalım..inşallah sonuç güzel olur:)Kafayi yicem yaa durup durup teste bakiyorum :/
Yarin sabah ilk isim valaaaa9.gunde cift cizgi gormustum bugun 16.gun bata 9 gun var :/
Butun tuhafliklar beni bulur
Kuzum sen yarin dene hemen paylas :)
Oyle umuyoruum :/ yarin ilk isim hatta yarin tum isim bu olacak3 gun koyu cikmaz herhalde dimi yumurtlama olsa
Rabb im en hayirlisini versin insallah :)hadi hayırlısı bakalım..inşallah sonuç güzel olur:)
kasıklarında batma ve hafif adet ağrı ve sancısı gibi bişi var mı?Durum iste... 9.gunde yumurtlamistim.. yada naapmisim bilmiyorum kafam karisti kizlar.. goguslerimin ucu buyudu degisikler yumusaklar sacma sapan bu durumdayim su an.. yarin da test yapicam artik Rabb im hayirlisini versin...
Canim ilk dun aksam denedim. Orda cift cizgi cikti. Ikincisini de bugun sabah kalktiktan hemen sonra denedim onda da ayni sonuctu.Canim inşallah vardır bebeğin. .... yanılma payı olabiliyor ama öyle düşünme elinde varsa sabah ilk ıdrarrla bir kez daha yap ben 5- 6 aydır deniyorum hiç silik bile çıkmadı çizgi varsa çıkıyo ama en iyi sonuç kan pztesine kadar sabret sabah yapmayı dene birde
Şaştık kaldık hepimizDurum iste... 9.gunde yumurtlamistim.. yada naapmisim bilmiyorum kafam karisti kizlar.. goguslerimin ucu buyudu degisikler yumusaklar sacma sapan bu durumdayim su an.. yarin da test yapicam artik Rabb im hayirlisini versin...
Senin testler silik bile değil canım tam net çıkmış maşallah allahın izniyle var sen gönlünü ferah tut özel hastane varsa hemen git yoksa da pztesiyi bekle hadi hayirli ugurlu olsun şimdi den inşallah bu arada bat ne zamandı seninCanim ilk dun aksam denedim. Orda cift cizgi cikti. Ikincisini de bugun sabah kalktiktan hemen sonra denedim onda da ayni sonuctu.
En son 13 ocakta regl oldum canim. Normalde dun regl gunumdu. Insallah dedigin gibidir Rabbim hepimize nasip etsinnnSenin testler silik bile değil canım tam net çıkmış maşallah allahın izniyle var sen gönlünü ferah tut özel hastane varsa hemen git yoksa da pztesiyi bekle hadi hayirli ugurlu olsun şimdi den inşallah bu arada bat ne zamandı senin
Amin insallah canim..Kafana takma yok diye ferah tut içini bebeğin seninleEn son 13 ocakta regl oldum canim. Normalde dun regl gunumdu. Insallah dedigin gibidir Rabbim hepimize nasip etsinnn
Canim ilk dun aksam denedim. Orda cift cizgi cikti. Ikincisini de bugun sabah kalktiktan hemen sonra denedim onda da ayni sonuctu.
Karnimin alti sis.. ara ara kasiliyo igne batiyo.. goguslerim degisik uclari buyudu sanki.. simdi hafif dar tisort giydim uclari batiyo :/kasıklarında batma ve hafif adet ağrı ve sancısı gibi bişi var mı?
Ah bi yarin olsaaaa :)Şaştık kaldık hepimizhayİRLARA vesİLE OLSUN İNŞALLAH Canim bu işte bişey var hadi bakalım yarın senin teste yoğunlaşacagiz
Bilseydim bugun giderdim... yarin da bi ovulasyon testi yapayim pazartesi is cikisi giderim zaten insallah :)) bat 22 subat 9 gun kaldi :/Senin testler silik bile değil canım tam net çıkmış maşallah allahın izniyle var sen gönlünü ferah tut özel hastane varsa hemen git yoksa da pztesiyi bekle hadi hayirli ugurlu olsun şimdi den inşallah bu arada bat ne zamandı senin
Ayy insallahhhh hamilesiniz cok heyecanliKarnimin alti sis.. ara ara kasiliyo igne batiyo.. goguslerim degisik uclari buyudu sanki.. simdi hafif dar tisort giydim uclari batiyo :/
Ah bi yarin olsaaaa :)
Bilseydim bugun giderdim... yarin da bi ovulasyon testi yapayim pazartesi is cikisi giderim zaten insallah :)) bat 22 subat 9 gun kaldi :/
Anladım canım stres çok etkiliyor dediğin gibi aslında biz çocuğu ön plana aldık cinselliği bile ona göre yaşıyoruz halbuki bizim asıl doğamızda olan cinsellik onu düşünerek birlikte olmalı gerisini düşünmemeliyz. D. Kontrol hapları inşallah durdurur hormonndaki artışı canım az sabır bakalım inşallah çok beklemeden kavuşuruzCanim testini gördüm de çokta belirgin değilmis tabi sen yine çalışmalarına başla sen normal bir şekilde calismani yap doktordan geldim bugün kafanı karıştırma sakin testlerle falan dedi sen sadece adetin bittikten sonra gün aşırı ilişkin yap gerisini bırak dedi ve ben bunu yapmam için birazdan sabredecegim çünkü fsh değeri yine yüksek çıktı klomene geçmeden d.kontrol hapı verdi baskilayalim dedi çünkü bu değerle yumurta gelişmez dedi 1 ay kullanıp tekrar kontrole gidcegim sonra klomene başlayacağım
adetine ne kadar var canım hamilelik belirtisi olabilir..yerleşme sırasında o tarz kramplar oluyor..kızlar yeni bi konu açmak isteöedim burdan sorayım..6 aylık evlıyım gecen ay iltahabım son bulmuşmu diye kontrole gttim çok şükür dr.tertemiz dedi bu ay ara,ara ama sık olan bi şikayetim var göbeğimin tam altı vajinanın üst kısmı ani sancılar giriyo ve sank içimden birsey cıkacak gıbı olup geciyo tekrar dr.gitmek ve muayene olmak istemiyorumbu durumu yaşayan varmı neden oluyo
canım 8 veya 9 gün var yaa inş. öyledir:))adetine ne kadar var canım hamilelik belirtisi olabilir..yerleşme sırasında o tarz kramplar oluyor..
inşallah canım..Rabbim hepimize nasip etsin inşallah..canım 8 veya 9 gün var yaa inş. öyledir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?