Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kızlar ben yaklaşık 3 aydır 35 günde bir adet oluyorum. bugün 27 . günüm adet olacakmışım gibi bir his var gebelik testi yapmaya da korkuyorum sizce adet olacakmış gibi ağrı olması gebelik belrtisi olabilir mi

biliyorum canım..onun için gebeliği olabildiğince erken tespit etmek gerekiyormuşki hemen iğneye başlansın..Rabbim nasip etsin de bebeğimiz için çekeriz her şeyi..hakkımızda hayırlısı..
Erken fark ederseniz eğer hemen iğneye başlayn o zaman

Canım psikolojik olarak ta hissedebilirsin kendimden biliyorum yine de hayırlısı

hanımlar benim adet günüm 16 şubat ama ben dayanamayıp bugün test yaptım da yalnız test bi değişik geldi bana daha ilk çizgi bile baya geç çıktı anlayamadım fotolarına baksanıza ne demek ki bu ben bi şey anlamadım test mi bozuk acaba

Eklentiler

• IMG_6084.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6085.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 74
Preseed jeli bende duydum canım bayağı var kullanıp gebe kalan ama şöyle bişey de duydum onunla ilgili sağlıklı ve sağlıksız bütün spermleri taşıyormuş yumurtaya öyle olunca kimyasal gebeliğe dw yol açıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru. Ben 4 aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz bu 3. Ay işte adetim yeni bitti kayganlaştırıcı kullanmadan deneyeceğim bu ay da bakalım hayırlısı. Senin dediğin gibi yeni duydum acaba ayda iki defa mı yumurtluyosun biri adetken biri sonra mı??

canım bu ay 4 kez çift çizgi gördüm bilmiyorum kaç kez yumurluyorum yada başka bir sıkıntı mı var..testlerim bitti artık yapamıyorum zaten..yarn gelcek tekrar yaptığımda daha iyi anlarım..4-5 gün bal çörek otu karışımı yaptım bıraktım o etkilemiştir belki..

canım silikleşmeye başlayınca yumurtluyorsun..yani yumurtan muhtemelen daha çatlamamış..akşam 8 olmadan bir daha yap belki silikleşir..bazılarında ard arda 2 gün koyu çıkabiliyor..
Aynen ben bidaha 5 6 gibi deniyim. Cunku dun sabahtan koyu cikmisti zaten. Bu saate kadar catlamis olmasi gerekmez miydi kafam karisti. Bosa mi calistik aksam :)

Aynen ben bidaha 5 6 gibi deniyim. Cunku dun sabahtan koyu cikmisti zaten. Bu saate kadar catlamis olmasi gerekmez miydi kafam karisti. Bosa mi calistik aksam :)
yok canım boşa diye bir şey yok..3 gün yaşabiliyor sperm..Rabbim nasip ettikten sonra her türlü eder:) akıntın yok mu ondan da anlayabilirsin..yada kasıklarda hafif ağrı oluyor çatlarken..

Agrim vardi ama dun azalmisti agrim boyle sanki bi hafifleme olmus gibiydi zaten testi yaptim koyu cikti. Aksam calistik. Calistiktan sonra karnimin alt tarafinda batmalar olmaya basladi. O yuzden anlamadim noldugunu. Akintim hep var zaten ama akintim dun ve ondan onceki aksam daha coktu. Bugun o kadar da cok degil akintim

Canim bugunku daha acik cikti hayirlisi ya valla bu defa cok umirsamiyorum ooohhhh ne eahatim salla gitsin

Canim bugunku daha acik cikti hayirlisi ya valla bu defa cok umirsamiyorum ooohhhh ne eahatim salla gitsin
Ya benim de bufunku ovulasyon testim yine koyu cikti dunku gibi. Atesimi olctum dune gore yukselmis yumurtlama olmasa ates dusuk olmaz miydi anlamadim yaa. Yumurtlamadim mi ki ama her iki testin arasinda 24 saat fark var. Yani yumurtlamis olmam gerekmio mu bu cizgi yine nie koyu. Akintintimda dun be ondan onceki gune gore daha az

Eklentiler

• 20160214_145450.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 42
Canim bendeki ovulasyon takip kagidinda iki gun ustuste koyu cizgi olabilecegini gosteriyor siz yine calismaya devam edin
Yani dun yumurtlamis olsamda koyu cizgi cikar mi bugunde
Baska bi yerde okumustum yumurtladiktan sonraki gunde kiyu cikabikiomus yumurta 24 saat kaldigi icin diolar ama bilmiorum ki tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…