- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
Erken fark ederseniz eğer hemen iğneye başlayn o zamanbiliyorum canım..onun için gebeliği olabildiğince erken tespit etmek gerekiyormuşki hemen iğneye başlansın..Rabbim nasip etsin de bebeğimiz için çekeriz her şeyi..hakkımızda hayırlısı..
hanımlar benim adet günüm 16 şubat ama ben dayanamayıp bugün test yaptım da yalnız test bi değişik geldi bana daha ilk çizgi bile baya geç çıktı anlayamadım fotolarına baksanıza ne demek ki bu ben bi şey anlamadım test mi bozuk acaba
yok düzelmedi sonra hem çizgi hem de dağınıklık silindi bembeyaz olduTest bence hatali
Istersen bi 20 dk fln bekle belki duzelir icerdeki kirmizi daginiklik
Preseed jeli bende duydum canım bayağı var kullanıp gebe kalan ama şöyle bişey de duydum onunla ilgili sağlıklı ve sağlıksız bütün spermleri taşıyormuş yumurtaya öyle olunca kimyasal gebeliğe dw yol açıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru. Ben 4 aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz bu 3. Ay işte adetim yeni bitti kayganlaştırıcı kullanmadan deneyeceğim bu ay da bakalım hayırlısı. Senin dediğin gibi yeni duydum acaba ayda iki defa mı yumurtluyosun biri adetken biri sonra mı??canım bende hem geçen ay hem bu ay pre-seed diye bir jel var onu kullandım..geçen ay hamile kaldım ama kimyasal oldu..yani bu jeller hamileliği kolaylaştırıyor sadece..ama benim başka bir sıkıntım var ne olduğunu da bilmiyorum ondan dolayı adetle birlikte vücudumdan atılıyor..eşimin sperm testi normal çıktı benim yumurtalıklar ve hormon testimde normal..ya kromozomsal bir bozukluk var yada pıhtılaşma kimyasala bunlar sebep oluyor çünkü...ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama benim bir yıla yaklaştı..detaylı bir şekilde her şeyime bakıcak bir hastaneye gitcem bu ay..
O zaman baska test varsa yenile istersenyok düzelmedi sonra hem çizgi hem de dağınıklık silindi bembeyaz oldu
ben en iyisi bi kaç gün bekleyim öyle deneyim demek ki bugün bilmem hayırlı deyilmişO zaman baska test varsa yenile istersen
canım bu ay 4 kez çift çizgi gördüm bilmiyorum kaç kez yumurluyorum yada başka bir sıkıntı mı var..testlerim bitti artık yapamıyorum zaten..yarn gelcek tekrar yaptığımda daha iyi anlarım..4-5 gün bal çörek otu karışımı yaptım bıraktım o etkilemiştir belki..Preseed jeli bende duydum canım bayağı var kullanıp gebe kalan ama şöyle bişey de duydum onunla ilgili sağlıklı ve sağlıksız bütün spermleri taşıyormuş yumurtaya öyle olunca kimyasal gebeliğe dw yol açıyormuş bilmiyorum ne kadar doğru. Ben 4 aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz bu 3. Ay işte adetim yeni bitti kayganlaştırıcı kullanmadan deneyeceğim bu ay da bakalım hayırlısı. Senin dediğin gibi yeni duydum acaba ayda iki defa mı yumurtluyosun biri adetken biri sonra mı??
canım silikleşmeye başlayınca yumurtluyorsun..yani yumurtan muhtemelen daha çatlamamış..akşam 8 olmadan bir daha yap belki silikleşir..bazılarında ard arda 2 gün koyu çıkabiliyor..Ya kizlar benim bugunku ovulasyon testim dunkuyle ayni koyulukta cokti baksaniza ne demek oluo simdi buruzgargullu sweetdreams1985 bhchrk E ecrinny ve diger arkadaslar yardim
Aynen ben bidaha 5 6 gibi deniyim. Cunku dun sabahtan koyu cikmisti zaten. Bu saate kadar catlamis olmasi gerekmez miydi kafam karisti. Bosa mi calistik aksam :)canım silikleşmeye başlayınca yumurtluyorsun..yani yumurtan muhtemelen daha çatlamamış..akşam 8 olmadan bir daha yap belki silikleşir..bazılarında ard arda 2 gün koyu çıkabiliyor..
yok canım boşa diye bir şey yok..3 gün yaşabiliyor sperm..Rabbim nasip ettikten sonra her türlü eder:) akıntın yok mu ondan da anlayabilirsin..yada kasıklarda hafif ağrı oluyor çatlarken..Aynen ben bidaha 5 6 gibi deniyim. Cunku dun sabahtan koyu cikmisti zaten. Bu saate kadar catlamis olmasi gerekmez miydi kafam karisti. Bosa mi calistik aksam :)
Canim bugunku daha acik cikti hayirlisi ya valla bu defa cok umirsamiyorum ooohhhh ne eahatim salla gitsinaa evet canım hatırladım şimdi:) olsun bide bugün yaparsın yine..ben yapamadım yaa..pazartesi yapcam artık..evde gebelik testi vardı 6 gün var daha ama onu yaptım negatif:) biz bayanlar ne meraklı ve sabırsız insanlarız
Ya benim de bufunku ovulasyon testim yine koyu cikti dunku gibi. Atesimi olctum dune gore yukselmis yumurtlama olmasa ates dusuk olmaz miydi anlamadim yaa. Yumurtlamadim mi ki ama her iki testin arasinda 24 saat fark var. Yani yumurtlamis olmam gerekmio mu bu cizgi yine nie koyu. Akintintimda dun be ondan onceki gune gore daha azCanim bugunku daha acik cikti hayirlisi ya valla bu defa cok umirsamiyorum ooohhhh ne eahatim salla gitsin
Canim bendeki ovulasyon takip kagidinda iki gun ustuste koyu cizgi olabilecegini gosteriyor siz yine calismaya devam edinYa kizlar benim bugunku ovulasyon testim dunkuyle ayni koyulukta cokti baksaniza ne demek oluo simdi buruzgargullu sweetdreams1985 bhchrk E ecrinny ve diger arkadaslar yardim
Yani dun yumurtlamis olsamda koyu cizgi cikar mi bugundeCanim bendeki ovulasyon takip kagidinda iki gun ustuste koyu cizgi olabilecegini gosteriyor siz yine calismaya devam edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?