Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Onu bende yaptım geçen ay bi kere yumurtladım ama erken olmasına sebep oldu o çörek otu kürü. 4-5 defa yumurtlama oluyorsa şansın çok yüksek beden hamilelik olmuyo acaba?? Ben ayda bi kez yumurtluyorum ona da daha 2-3 gün var

Evet kizlar yakin cekim olan sabah yaptigim uzak cekim olan az once yaptigim. Ikinci cizgi azalmis gibime geldi sizce nasil :) yumurtlasim mi :) @YaEgEf VuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 bhchrk
Canım çift çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtla çatlar ovulasyon testimde öyle yazıyo. Yani senin bugün çift çizgi varsa ya bugün çatladı veya çatlamak üzere. Çift çizgiyi yakalayınca hem o gün hemde ertesi günü ilişki olmalı mutlaka. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüm ertesi gün yaptım ama olmadı inşallah seninki tutar :)

Ben cift cizgiyi dun sabah gordum koyu sekilde canim. Ondan sonra bugunde oglen yaptim yine koyuydu. Az once yaptim koyuluk acilmis. Catlamis oluo o zaman artik dimi cunku dun sanah 11 de koyuydu tam

Dun sabah 11 de tam koyu iki cizgiyi gorunce calistik zaten. Simdide acildigina gore bi ton catlama olmus oluo dimi bu aksamda yine calisinca zaten catlamis yumurta hazir bekler :)

Ben hiç test falan yapmadım kızlar ya rast gele hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…