Yumurtlama gerceklesmıs bence.tam sılıklesene kadar calısman lazım))Evet kizlar yakin cekim olan sabah yaptigim uzak cekim olan az once yaptigim. Ikinci cizgi azalmis gibime geldi sizce nasil :) yumurtlasim mi :) @YaEgEfVuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 bhchrk
Onu bende yaptım geçen ay bi kere yumurtladım ama erken olmasına sebep oldu o çörek otu kürü. 4-5 defa yumurtlama oluyorsa şansın çok yüksek beden hamilelik olmuyo acaba?? Ben ayda bi kez yumurtluyorum ona da daha 2-3 gün varcanım bu ay 4 kez çift çizgi gördüm bilmiyorum kaç kez yumurluyorum yada başka bir sıkıntı mı var..testlerim bitti artık yapamıyorum zaten..yarn gelcek tekrar yaptığımda daha iyi anlarım..4-5 gün bal çörek otu karışımı yaptım bıraktım o etkilemiştir belki..
Sanki 1 tık azalmış gibiEvet kizlar yakin cekim olan sabah yaptigim uzak cekim olan az once yaptigim. Ikinci cizgi azalmis gibime geldi sizce nasil :) yumurtlasim mi :) @YaEgEfVuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 bhchrk
Oh cok sukur dun koyuydu bugun oglende yaptim yine ayni koyuluktaydi. Dun aksam calistik bi bu aksam calisma :)Yumurtlama gerceklesmıs bence.tam sılıklesene kadar calısman lazım))
Aynen azalmis oglen tam ayni koyuluktayi simdi azalmis :) oh beeSanki 1 tık azalmış gibi
Ben simdi calismasam kiz mi olur dunku calismayla :)Sanki 1 tık azalmış gibi
Böyle bişey daha önce görmedim canım herhalde yumurtlaman devam ediyor bazen bi kaç gün üst üste çift olabiliyo değerlendirmeye devam et bence :)Ya kizlar benim bugunku ovulasyon testim dunkuyle ayni koyulukta cokti baksaniza ne demek oluo simdi bu @ruzgargullusweetdreams1985 bhchrk @ecrinny ve diger arkadaslar yardim
Canim bu da az once yaptigimBöyle bişey daha önce görmedim canım herhalde yumurtlaman devam ediyor bazen bi kaç gün üst üste çift olabiliyo değerlendirmeye devam et bence :)
Sen bana bakma çalışşBen simdi calismasam kiz mi olur dunku calismayla :)
Canım çift çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtla çatlar ovulasyon testimde öyle yazıyo. Yani senin bugün çift çizgi varsa ya bugün çatladı veya çatlamak üzere. Çift çizgiyi yakalayınca hem o gün hemde ertesi günü ilişki olmalı mutlaka. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüm ertesi gün yaptım ama olmadı inşallah seninki tutar :)Evet kizlar yakin cekim olan sabah yaptigim uzak cekim olan az once yaptigim. Ikinci cizgi azalmis gibime geldi sizce nasil :) yumurtlasim mi :) @YaEgEfVuslatimLee @sihirlilambacini sweetdreams1985 bhchrk
Aynen canim caliscam bu aksamda zaten :)Sen bana bakma çalışşBende iki oğlan var biliyosun
Ben cift cizgiyi dun sabah gordum koyu sekilde canim. Ondan sonra bugunde oglen yaptim yine koyuydu. Az once yaptim koyuluk acilmis. Catlamis oluo o zaman artik dimi cunku dun sanah 11 de koyuydu tamCanım çift çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtla çatlar ovulasyon testimde öyle yazıyo. Yani senin bugün çift çizgi varsa ya bugün çatladı veya çatlamak üzere. Çift çizgiyi yakalayınca hem o gün hemde ertesi günü ilişki olmalı mutlaka. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüm ertesi gün yaptım ama olmadı inşallah seninki tutar :)
Dun sabah 11 de tam koyu iki cizgiyi gorunce calistik zaten. Simdide acildigina gore bi ton catlama olmus oluo dimi bu aksamda yine calisinca zaten catlamis yumurta hazir bekler :)Canım çift çizgi çıktıktan 24-36 saat içinde yumurtla çatlar ovulasyon testimde öyle yazıyo. Yani senin bugün çift çizgi varsa ya bugün çatladı veya çatlamak üzere. Çift çizgiyi yakalayınca hem o gün hemde ertesi günü ilişki olmalı mutlaka. Ben geçen ay çift çizgiyi gördüm ertesi gün yaptım ama olmadı inşallah seninki tutar :)
Allah yardımcın olsun guzel haberlerını duyarız ınsallahOh cok sukur dun koyuydu bugun oglende yaptim yine ayni koyuluktaydi. Dun aksam calistik bi bu aksam calisma :)
Selam canım galiba ben hamişim inşallah yarın kesin öğrenecem dua edinSelam kızlarrr ben ceyagem
Hamiş haberleri varmıııııııııııı
Hesabım dondu açılamadıdayanamadım o aktif olana kadar bununla geldim
Amin cnim insallh hepimiz guzel haberler veririzAllah yardımcın olsun guzel haberlerını duyarız ınsallah
Hadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyoruzSelam canım galiba ben hamişim inşallah yarın kesin öğrenecem dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?