- 24 Kasım 2015
- 715
- 895
- 103
Evet benimde aynen boyle :)
Yani ben aksam yumurtluoarum die calistim. Ama yine ikinci cizgi koyu cikinca bosa mi valistim die dusunuorum yoksa catladi mi acaba die dusunuoru. 3 te yaptim testi 1 saat sonra bidaha mi yapsam ne durumda dieBak mesela burda oyle alttaki calisma sekli yani kac defa calistigjnin ornegi soyle yazan yer 1회
Hosgeldin canim valla ben ovulasyon testi kullaniorum bu ay dun coft cizgiyi yakaladim calistim. O testten 24 saat sonra bidaha test yaptim bugun 3 gibi yine koyu. Ama yumurtlamis olmam gerekmio mu. Ya da yumurta 24 saat aktif oldugu icin mi hala koyu cikti onu bilemedimSelam kızlarrr
Canim ecrinny dedigi gibi bosa gitmez o ama devam edin siz benceYani ben aksam yumurtluoarum die calistim. Ama yine ikinci cizgi koyu cikinca bosa mi valistim die dusunuorum yoksa catladi mi acaba die dusunuoru. 3 te yaptim testi 1 saat sonra bidaha mi yapsam ne durumda die
Hosgeldin canim hamisler cikti ama tanidiklarindan mi bilmem..tam heyecanli haftada yazdin geri sayim gunleri 7Selam kızlarrr ben ceyagem
Hamiş haberleri varmıııııııııııı
Evet canim ben bu aksamida bos gecmiyim :) insallah dun ve bu aksam olacak calisma ile tutarCanim ecrinny dedigi gibi bosa gitmez o ama devam edin siz bence
Ovü testiyle ilgili deneyimim yok canım.bu ay tutturamazsak diğer ay.. Kullanıcam.ama dediğin mantıklı belki de hala devam ediyordur yumurtlamaHosgeldin canim valla ben ovulasyon testi kullaniorum bu ay dun coft cizgiyi yakaladim calistim. O testten 24 saat sonra bidaha test yaptim bugun 3 gibi yine koyu. Ama yumurtlamis olmam gerekmio mu. Ya da yumurta 24 saat aktif oldugu icin mi hala koyu cikti onu bilemedim
Bu ay denemeler var yani :) doktora fln gitcem diodun ya sevindim bak .senin ne zaman adet. Benim 27-28 subatOvü testiyle ilgili deneyimim yok canım.bu ay tutturamazsak diğer ay.. Kullanıcam.ama dediğin mantıklı belki de hala devam ediyordur yumurtlama
Hu huuu iyimiş yetiştim sizeHosgeldin canim hamisler cikti ama tanidiklarindan mi bilmem..tam heyecanli haftada yazdin geri sayim gunleri 7
Gittim canım tüm tahliller temizBu ay denemeler var yani :) doktora fln gitcem diodun ya sevindim bak .senin ne zaman adet. Benim 27-28 subat
Cok sevindim canim bu ayda yine hep beraber beklicez :)Gittim canım tüm tahliller temizbir iki güne yumurtlamam olur problem çıkıcak diye korkup korunmaya başlamıştık.çok şükürrrr
Batım 2 mart canımBu ay denemeler var yani :) doktora fln gitcem diodun ya sevindim bak .senin ne zaman adet. Benim 27-28 subat
Evet bende sevindim bir ayım boşa gitmemiş olucakCok sevindim canim bu ayda yine hep beraber beklicez :)
Bakalim benim daha var. AmaEvet bende sevindim bir ayım boşa gitmemiş olucakarada takip ettim sizleri.iki üçgündür bakamadım ama
Evet okumuştum onun durumuBakalim benim daha var. Amabhchrk 8 gunu kaldi. O da tam yumurtlama zamaninda esi rahatsizlandi. Ama ondan 2 gun once calisma olmus galiba. 3 gunden beri ovulasyon testi yapio ve hep belirgin 2.cizgi. yorumlara gore bu testler hamileligi de belli ediomus ikinci cizgi koyu cikmaya devam wderse
O zaman benimde yumurta catlamamis olsa bie dun bosa gitmicek yani :)Evet okumuştum onun durumuaçıkcası biz o taktikle çalışıcaz..kız bebek için yumurtlamadan bir gün önceye kadar korunmicaz.yumurtlama günü ve sonrası korunucax
Allah ın izniyle boşa gitmemiştir inşallahhhO zaman benimde yumurta catlamamis olsa bie dun bosa gitmicek yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?