Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bak mesela burda oyle alttaki calisma sekli yani kac defa calistigjnin ornegi soyle yazan yer 1회
Yani ben aksam yumurtluoarum die calistim. Ama yine ikinci cizgi koyu cikinca bosa mi valistim die dusunuorum yoksa catladi mi acaba die dusunuoru. 3 te yaptim testi 1 saat sonra bidaha mi yapsam ne durumda die

Hosgeldin canim valla ben ovulasyon testi kullaniorum bu ay dun coft cizgiyi yakaladim calistim. O testten 24 saat sonra bidaha test yaptim bugun 3 gibi yine koyu. Ama yumurtlamis olmam gerekmio mu. Ya da yumurta 24 saat aktif oldugu icin mi hala koyu cikti onu bilemedim

Ovü testiyle ilgili deneyimim yok canım.bu ay tutturamazsak diğer ay.. Kullanıcam.ama dediğin mantıklı belki de hala devam ediyordur yumurtlama

Hosgeldin canim hamisler cikti ama tanidiklarindan mi bilmem..tam heyecanli haftada yazdin geri sayim gunleri 7
Hu huuu iyimiş yetiştim size bendeeee sağlık kontrollerimi oldum..hiç bir sıkıntı yok çok şükür.tüm tahlillerim temiz çıktı...yumurtlamayı da kaçırmadım...çok şükür bir iki gün içinde yumurtlamam olur tahminimce

Evet bende sevindim bir ayım boşa gitmemiş olucak arada takip ettim sizleri.iki üçgündür bakamadım ama
Bakalim benim daha var. Ama bhchrk 8 gunu kaldi. O da tam yumurtlama zamaninda esi rahatsizlandi. Ama ondan 2 gun once calisma olmus galiba. 3 gunden beri ovulasyon testi yapio ve hep belirgin 2.cizgi. yorumlara gore bu testler hamileligi de belli ediomus ikinci cizgi koyu cikmaya devam wderse

Evet okumuştum onun durumu açıkcası biz o taktikle çalışıcaz..kız bebek için yumurtlamadan bir gün önceye kadar korunmicaz.yumurtlama günü ve sonrası korunucax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…