evet canım yumurtlamışsın bu akşam çok önemli senin için..ona göre değerlendirin:)Evet kizlar yakin cekim olan sabah yaptigim uzak cekim olan az once yaptigim. Ikinci cizgi azalmis gibime geldi sizce nasil :) yumurtlasim mi :) @YaEgEf @VuslatimLee @sihirlilambacini @sweetdreams1985 @bhchrk
Degerlendircem canim insallah tutar ya. Bu ay 3.ayim. ilk iki ay rahatsizlandim yumurtlama gunlerimi degerlendiremedim. Bu ayda ovulasyonu duyunca aldim denedim insallah ise yarar :)evet canım yumurtlamışsın bu akşam çok önemli senin için..ona göre değerlendirin:)
yok canım normalde bende bir kere yumurtluyorum..bu ay gördüm sadece 3 kez net şekilde..birinde adetliyken gördüm..bilmiyorum ki canım neden olmuyor bende anlamadım..kanımda sıkıntı var galiba çok üzülüyorumOnu bende yaptım geçen ay bi kere yumurtladım ama erken olmasına sebep oldu o çörek otu kürü. 4-5 defa yumurtlama oluyorsa şansın çok yüksek beden hamilelik olmuyo acaba?? Ben ayda bi kez yumurtluyorum ona da daha 2-3 gün var
Merhaba oncelikle benim icin adet habercisi malesefKızlar karın guruldamasi adet habercisimidir
inşallah canım..Allah ol derse olur..bende çift çizgiden önceki gün ilişDegerlendircem canim insallah tutar ya. Bu ay 3.ayim. ilk iki ay rahatsizlandim yumurtlama gunlerimi degerlendiremedim. Bu ayda ovulasyonu duyunca aldim denedim insallah ise yarar :)
ben adet olcağımda olur genelde..ama kesin adet belirtisi midir bilmiyorumKızlar karın guruldamasi adet habercisimidir
Hayır canım alakası yok yani en azından ben duymadım öyle bişeyKızlar karın guruldamasi adet habercisimidir
Sağol arkadaşım cevabın için catlatma ignesinin 11.Günü sanırım bende adet olucam off yine olmadi galibaMerhaba oncelikle benim icin adet habercisi malesef
Teşekkür ederim inşallah adet degildirinşallah canım..Allah ol derse olur..bende çift çizgiden önceki gün iliş
ben adet olcağımda olur genelde..ama kesin adet belirtisi midir bilmiyorum
Yaa arkadaşım inşallah senin dediğin gibidir alakası yoktur ben tedavi görüyorum klomen+catlatma iğnesi vb guruldama yaşıyorum acaba çözülme falanmi oluyor diye meraktayimH
Hayır canım alakası yok yani en azından ben duymadım öyle bişey
inşallah..bat ne zaman?Teşekkür ederim inşallah adet degildir
16 si tedavi görüyorum ilaçlardan dolayı gecikme olacak muhtemelen genelde öyle oluyor catlatma ignesinin 11. Günü bugün bel sırt ve iğneden beri bitmek bilmeyen adet ağrısı yasiyoruminşallah..bat ne zaman?
hadi inşallah bu ay güzel haberler alırsın canım..ne zamandır istiyorsun?16 si tedavi görüyorum ilaçlardan dolayı gecikme olacak muhtemelen genelde öyle oluyor catlatma ignesinin 11. Günü bugün bel sırt ve iğneden beri bitmek bilmeyen adet ağrısı yasiyorum
2 yıldır canım ama yumurta takibini iki aydır kullanıyorum olmuyor birturlu bugün test yaptım silik çizgi ama daha önce nasibimi aldım o testlerden o yüzden pek itima etmiyorum bu arada ben burda eskilerdenim son bir aydır falan gelmiyordum çok büyük bir hüsran yaşamıştım yikilmistim resmenhadi inşallah bu ay güzel haberler alırsın canım..ne zamandır istiyorsun?
nasıl itima etmiyon canım var bişiki çıkıyor demek..şuan sevinip havaya uçman lazım simasemaa..kimyasal veya düşük mü yaşadın neden sevinmedin inanmadın testee? inşallah Allah 2 yıl sonra sana sağlıklı hayırı bir evlat nasip etmiştir..2 yıldır canım ama yumurta takibini iki aydır kullanıyorum olmuyor birturlu bugün test yaptım silik çizgi ama daha önce nasibimi aldım o testlerden o yüzden pek itima etmiyorum bu arada ben burda eskilerdenim son bir aydır falan gelmiyordum çok büyük bir hüsran yaşamıştım yikilmistim resmen
canım silik bir çizgi var orda..yarın sabah da yap daha belirginse hemen doktoruna git bence..Eki Görüntüle 1773388 bu arada buda bugünkü testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?