Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evet canım yumurtlamışsın bu akşam çok önemli senin için..ona göre değerlendirin:)
Degerlendircem canim insallah tutar ya. Bu ay 3.ayim. ilk iki ay rahatsizlandim yumurtlama gunlerimi degerlendiremedim. Bu ayda ovulasyonu duyunca aldim denedim insallah ise yarar :)

yok canım normalde bende bir kere yumurtluyorum..bu ay gördüm sadece 3 kez net şekilde..birinde adetliyken gördüm..bilmiyorum ki canım neden olmuyor bende anlamadım..kanımda sıkıntı var galiba çok üzülüyorum

Degerlendircem canim insallah tutar ya. Bu ay 3.ayim. ilk iki ay rahatsizlandim yumurtlama gunlerimi degerlendiremedim. Bu ayda ovulasyonu duyunca aldim denedim insallah ise yarar :)
inşallah canım..Allah ol derse olur..bende çift çizgiden önceki gün iliş
Kızlar karın guruldamasi adet habercisimidir
ben adet olcağımda olur genelde..ama kesin adet belirtisi midir bilmiyorum

H

Hayır canım alakası yok yani en azından ben duymadım öyle bişey
Yaa arkadaşım inşallah senin dediğin gibidir alakası yoktur ben tedavi görüyorum klomen+catlatma iğnesi vb guruldama yaşıyorum acaba çözülme falanmi oluyor diye meraktayim

16 si tedavi görüyorum ilaçlardan dolayı gecikme olacak muhtemelen genelde öyle oluyor catlatma ignesinin 11. Günü bugün bel sırt ve iğneden beri bitmek bilmeyen adet ağrısı yasiyorum
hadi inşallah bu ay güzel haberler alırsın canım..ne zamandır istiyorsun?

hadi inşallah bu ay güzel haberler alırsın canım..ne zamandır istiyorsun?
2 yıldır canım ama yumurta takibini iki aydır kullanıyorum olmuyor birturlu bugün test yaptım silik çizgi ama daha önce nasibimi aldım o testlerden o yüzden pek itima etmiyorum bu arada ben burda eskilerdenim son bir aydır falan gelmiyordum çok büyük bir hüsran yaşamıştım yikilmistim resmen

nasıl itima etmiyon canım var bişiki çıkıyor demek..şuan sevinip havaya uçman lazım simasemaa..kimyasal veya düşük mü yaşadın neden sevinmedin inanmadın testee? inşallah Allah 2 yıl sonra sana sağlıklı hayırı bir evlat nasip etmiştir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…