haydi bebiş geliyor inşallahh:)Vala bat a 7 gun kaldi ctesi yaptirsan kan testi diyorum husran yasamiyim diye(
9.gun yumurtladim canim ama 15.gunden beri ovulasyon testim pozitif hep..
Iste gun gun testler
disikartal87 VuslatimLee @masalolsunnn @YaEgEf @sihirlilambacini
Cok guzel bi aciklama olmus tesekkur ederim canim. Ben daha yeni yeni ogrendigim icin kanallar tupler fln ksristi kafa :)canım yumurta olgunlaşırken yani büyürken vücuttaki lg hormonu artmaya başlar..çizgilerin ikiside koyulaştığında yumurta çatlıcak kadar büyüdü artık çatlayacak anlamına geliyor..çift çizgiden sonra silikleşmesi de yumurtanın çatladığı anlamına geliyor..çatlayan yumurtada en fazla 24 saat yaşayabiliyor..bu 24 saat için döllenmenin olması gerekiyor çocuk için..yani çatlamadan önceki ilişkiden de döllenme olabilir(çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyor)..çatladı diyelim sen 24 saat içinde ilişkiye girdin o ilişkiden de döllenme olabilir..senin her koşulda çalışman oldu yanii:)
canım bende başka bişey sormak istiorum.. ilişkiden sonra eşim geri çekilindiğinde spermlerin çoğu dışarı çıkıyo bunu engelleyemiyorum.kayganlaştırıcıda kllnadığımda böyle oluyo normal zamanda da acaba bu hamile kalmamam engelmi? veya dışarıya çıkışı en aza indirgemek için hangi pozisyonda durmalıyım bende belimin altında yastıkla duruyorum yine olmuyocanım yumurta olgunlaşırken yani büyürken vücuttaki lg hormonu artmaya başlar..çizgilerin ikiside koyulaştığında yumurta çatlıcak kadar büyüdü artık çatlayacak anlamına geliyor..çift çizgiden sonra silikleşmesi de yumurtanın çatladığı anlamına geliyor..çatlayan yumurtada en fazla 24 saat yaşayabiliyor..bu 24 saat için döllenmenin olması gerekiyor çocuk için..yani çatlamadan önceki ilişkiden de döllenme olabilir(çünkü spermler 3 gün canlı kalabiliyor)..çatladı diyelim sen 24 saat içinde ilişkiye girdin o ilişkiden de döllenme olabilir..senin her koşulda çalışman oldu yanii:)
diz dirsek pozisyonu iyi olabilir canım senin için bi de eşin bi 5-10 dk çıkmasın sen de vajinanı sıkabilirsin idrarını tutar gibicanım bende başka bişey sormak istiorum.. ilişkiden sonra eşim geri çekilindiğinde spermlerin çoğu dışarı çıkıyo bunu engelleyemiyorum.kayganlaştırıcıda kllnadığımda böyle oluyo normal zamanda da acaba bu hamile kalmamam engelmi? veya dışarıya çıkışı en aza indirgemek için hangi pozisyonda durmalıyım bende belimin altında yastıkla duruyorum yine olmuyo
yumurta catladiktan sonra koyulasiyor canim demeki senin daha catlamamis :)Ya kizlar benim bugunku ovulasyon testim dunkuyle ayni koyulukta cokti baksaniza ne demek oluo simdi buruzgargullu sweetdreams1985 bhchrk E ecrinny ve diger arkadaslar yardim
bence öyle canım..seni ümitlendirmek istemem ama takip ettiğim ve kendi yaşadıklarımdan öyle düşünüyorum..ayrıca burda da çoğu kişide gördüm benzer durum..hamilelik olanlarda oulasyon daha erken koyulaşmaya başlıyor..yaa gerçekten mi yaa((
Canim esin cikmasin iliskidrn hemen sonra bisey olmaz Allahin izniylecanım bende başka bişey sormak istiorum.. ilişkiden sonra eşim geri çekilindiğinde spermlerin çoğu dışarı çıkıyo bunu engelleyemiyorum.kayganlaştırıcıda kllnadığımda böyle oluyo normal zamanda da acaba bu hamile kalmamam engelmi? veya dışarıya çıkışı en aza indirgemek için hangi pozisyonda durmalıyım bende belimin altında yastıkla duruyorum yine olmuyo
ay inşallaahh yaa :) bir kaç gün sonra test yaptırırım belki bat pazartesibence öyle canım..seni ümitlendirmek istemem ama takip ettiğim ve kendi yaşadıklarımdan öyle düşünüyorum..ayrıca burda da çoğu kişide gördüm benzer durum..hamilelik olanlarda oulasyon daha erken koyulaşmaya başlıyor..
O mesajdan sonra tekrar baska bi testte etiketledim cnm seni. Bu koyu testi yaptiktan sonra 3 saat sonra bidaha yaptim acildi rengi :) yumurtamanin bi gun oncesini ve yumurtlama gununu degerlendirdik aksam ve dun aksamyumurta catladiktan sonra koyulasiyor canim demeki senin daha catlamamis :)
tamam canım diz dirsek denerim bu sefer eşim normalde bi dk alan çıkmıyordu ama yeterli olmuyo demekki 5 dk deneyelim bakalım..vajinamı sıktığımda akmaz mı daha fazla sanki bana öyle geliyor birde diz dirsek pozisyonunda boşaldı diyelim ben yarım saat öyle mi bekleyeceğim yoksa yine sırt üstü bel altında yastıkla mı ??diz dirsek pozisyonu iyi olabilir canım senin için bi de eşin bi 5-10 dk çıkmasın sen de vajinanı sıkabilirsin idrarını tutar gibibi de böyle dene bakalım
eşim 5 dk dursun sen de kendini sık sen de öyle 10 dk felan dur sonra yat sırtüstü altına yastık koyarak 1 saat de öyle yat :) ben öyle yapıyorum :)tamam canım diz dirsek denerim bu sefer eşim normalde bi dk alan çıkmıyordu ama yeterli olmuyo demekki 5 dk deneyelim bakalım..vajinamı sıktığımda akmaz mı daha fazla sanki bana öyle geliyor birde diz dirsek pozisyonunda boşaldı diyelim ben yarım saat öyle mi bekleyeceğim yoksa yine sırt üstü bel altında yastıkla mı ??
idrarın koyulaştığını duydum ama koktuğunu duymamıştım canım..çok istiyoruz ya ondan rüyalarımıza giriyor..eşim bize bir at hediye edildiğini görmüş rüyasında bende hamilelik testinde kopkoyu çift çizgi gördüm:)selams canımlar..
idrarı kokan var mı aranızda ya ? hamilelik belirtesi olabiliyormuş bilgisi olan ? bir de koyu aynı zamanda ? pütür pütür bişiler var gibi kum gibi diyem.
bat'ım haftaya bakalım ama gögsüm falan hiç ağrımadı geçen ayki gibi.
geçende de akrabamız durdurdu suratım hamile gibiymiş 'hamilemisin kızzz aaa noldu suratına' dedi yooo dedim ama şüpheleniyorum kendimden. akşam rüyamda da bebek gezdiriyodum kucağımda öpüyodum kokluyodum. gün aşırı çalıştık bilemiyorum artık
ben koktugunu da duydum ama bilmiyorum. sen hamile misin şuan ? yoksa rüyanda mı gördün çift çizgi ?idrarın koyulaştığını duydum ama koktuğunu duymamıştım canım..çok istiyoruz ya ondan rüyalarımıza giriyor..eşim bize bir at hediye edildiğini görmüş rüyasında bende hamilelik testinde kopkoyu çift çizgi gördüm:)
Sirin bir bebis yuzunden cildiracagimçok saçma bir durum içindeyim :S anlamadım gitti yaa 9. gün yumurtladım bence çünkü 10.gün silik :S bilemedim yaa oynatmaya az kaldı doktorum nerdeee
hahahahah çok güldüm vala Allah da seni güldürsün inşallaaahhSirin bir bebis yuzunden cildiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?