Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kız senin de mi idrarın benimkin gibi olduuuu

aynen canım onun için isterken her zaman hayırlısı diye dua etmek lazım..iş yerimde 2 arkadaş düşük yaptı biri 3 aylıkken biri 2 aylıkken..bunları yaşamak da kötü şeyler..arkadaşımın biri de hamile olduğunu öğrendikten 10 gün sonra babası vefat etti..çok üzüldü çok sıkıntı çekti..ama şuan 4 aylık hamile..Rabbim nasip etcekse ediyor..etmicekse de ufacık şeyler bahanesi oluyor..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..bir zamanı var biz de o zamanı, Rabbimin ol demesini bekliyoruz:)

kızlar ovulasyon testi, nasıl bisey tek kullanımlık mı? gebelik testi gorevinide mi yapıyor.h,ic kullanmadım bir fikrim yok

teşekkür ederim. benim bat. 22-23 şubat. bu ikinci denememiz. sanırım kendimi tutamayıp çarşamba perşembeden itibaren hergün test yapcam o yüzden internetten 11 tlye 10 adet siparişi verdim
Valla ben adetim tarihimin 4.gunu basladim yapmaya hergun anca cumartesi gunu gordum pazarda siliklesti. 7-8 tane kaldi test.20li alkistim onlari da iste adete yakin kullancam nasil cikcak die. Simdi bu aksam da eve gidince denicem siliklesti mi die 7 tane kalcsk. Onlarida adetime 7 gun kala baslicam. Hamilelik belirtisi var mi die

çok sıkıştım tutamadım yaptım ovulasyon testi silik çıktı..hamiş değilim..üzülmem diyodum ama üzüldüm sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…