doğru söylüyorsuuunnayy canim benim ya Allah razi olsun saglikcimiz bizim tabi ya :) merakla heyecanla umitle bekliyorum canim nereye kosuyosun dikkat edicen bundan sonra
kız senin de mi idrarın benimkin gibi olduuuuhahahahah çok güldüm vala Allah da seni güldürsün inşallaaahh
göbeğimden aşağıya doğru da kasılmalar da var böyle çizgi gibi belime vuruyo ara sıra :/ idrarım kokuyo rengi koyulaştı göğüslerim sızlıyoo Allah ım yanıltmasın inşallahh
Canim dikkat et kendine agir falan kaldirma eczacisin bak ilac almak icin raflardan uzanip karnini gerdirme olur mudoğru söylüyorsuuunn
karnımın altında çok garip şeyler oluyoooo kasılmalar belime vurmalar kasılmalar :S
Canim sen bat ne zamankız senin de mi idrarın benimkin gibi olduuuu
inşallah gerçek olur diyelim :) bizim 2. ay denememiz senin ?yok canım nerde..rüyamda gördümm:) ne zamandır istiyosunuz?
haftaya benim bat'ım ama bi önceki reglim erken oldum az oldum ondan şüpheliyorum o zamandan beriCanim sen bat ne zaman
aynen canım onun için isterken her zaman hayırlısı diye dua etmek lazım..iş yerimde 2 arkadaş düşük yaptı biri 3 aylıkken biri 2 aylıkken..bunları yaşamak da kötü şeyler..arkadaşımın biri de hamile olduğunu öğrendikten 10 gün sonra babası vefat etti..çok üzüldü çok sıkıntı çekti..ama şuan 4 aylık hamile..Rabbim nasip etcekse ediyor..etmicekse de ufacık şeyler bahanesi oluyor..Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..bir zamanı var biz de o zamanı, Rabbimin ol demesini bekliyoruz:)Dogru haklisin canim kisadan olmayacagini bilmekte en iyisi bazen..insanoglu hic doymuyoruz demi bisey olsa baska bisey istiyoruz o olsa baska boyle boyle istekler bitmiyor..simdi bebis icin dua ediyoruz hamile kalsak her ay ayri bi telas ayri bi heyecanla gelismesini beklicez hersey yolunda olsun dicez vs uzayip gidiyor..ev sartlari bazen uygun olmuyo canim inseallah az calismanin faidesini görürsün..bizde devam inseallah
sağolasın canım hayırlısıyla inşallah..benim 8 ay olduu:) siz daha yolun başındasınız..olur tez vakitte inşallah..inşallah gerçek olur diyelim :) bizim 2. ay denememiz senin ?
inşallah herkes için hayırlısı. ocak ayında gögüslerim çok ağrıyodu daha reglime varken falan bu ay hiç belirti yok. senin bat ne zamansağolasın canım hayırlısıyla inşallah..benim 8 ay olduu:) siz daha yolun başındasınız..olur tez vakitte inşallah..
koyu renk ve kokuyo biraz :Skız senin de mi idrarın benimkin gibi olduuuu
dikkat ediyorum yaa hatta adetim bittiğinden beri ne olur ne olmaz diye :) eşimden istiyorum öyle olunca yuksekteki ilaçlarıCanim dikkat et kendine agir falan kaldirma eczacisin bak ilac almak icin raflardan uzanip karnini gerdirme olur mu
Yok canım nerdeeee benim bu ayki hayallerimde sularda yuzuyor suan bugün iğnenin 12. Günü test negatif gb bişey daha silik nasip değilmişaa hamile misin :))
benim de öyl işteee söylemiştim ya sana daaaaa minik minik bişilerde var mıkoyu renk ve kokuyo biraz :S
dikkat ediyorum yaa hatta adetim bittiğinden beri ne olur ne olmaz diye :) eşimden istiyorum öyle olunca yuksekteki ilaçlarıkarnımın altında bişiyler oluyoooooo
19-20 şubat..benimde geçen aya kıyasla pek bi belirtim yok..nasip artık bakalıminşallah herkes için hayırlısı. ocak ayında gögüslerim çok ağrıyodu daha reglime varken falan bu ay hiç belirti yok. senin bat ne zaman
heeeiii senin bu hafta as kalmışşşş19-20 şubat..benimde geçen aya kıyasla pek bi belirtim yok..nasip artık bakalım
Valla ben adetim tarihimin 4.gunu basladim yapmaya hergun anca cumartesi gunu gordum pazarda siliklesti. 7-8 tane kaldi test.20li alkistim onlari da iste adete yakin kullancam nasil cikcak die. Simdi bu aksam da eve gidince denicem siliklesti mi die 7 tane kalcsk. Onlarida adetime 7 gun kala baslicam. Hamilelik belirtisi var mi dieteşekkür ederim. benim bat. 22-23 şubat. bu ikinci denememiz. sanırım kendimi tutamayıp çarşamba perşembeden itibaren hergün test yapcamo yüzden internetten 11 tlye 10 adet siparişi verdim
tamam canım çk teşekkür edrim :)eşim 5 dk dursun sen de kendini sık sen de öyle 10 dk felan dur sonra yat sırtüstü altına yastık koyarak 1 saat de öyle yat :) ben öyle yapıyorum :)
ben yakınım sana 26 benim hesaba göreEn cok benim varya 27 28 subat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?