Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım bu belirtilerin hepsi bende de var..ama ben ilaç kullanıyorum ondan mı kokuyor acaba diye düşünüyorum..ateşimde 37 ye çıktı 2 gündür..testlerim geldi ama lavobaya gittikten sonra geldi..3-4 gibi bende yapayım bakayım bende durum nee:)

Tatlim Allah hepimizi guldursun inseallah senin belirtilerin baya kuvvetli canim inseallah dusundugumuz gibidir rahatina bak sen olursa ne ala musmutlu olursun ama yok olmazsa da bi dahaki aya bakarsin yeterki saglikli anneler olalim bebislerimiz de ayni sekilde..bizim stres yapmamiz vucudumuza zarar her yonden..guclu kuvvetli canli kanli anne olmak istiyorsak sakin neseli pozitif olmaliyiz

Canim hadi gozun aydin testlerin geldi demek yine bi heyecan maratonu basliyor yani benim silik cikti yine sanirim bende hamislik falan yok.. Kismet artik

Bi de kizlar ovulasyon testiyle hamileligini ogrenen cok kisi varmis gercekten arastirdim biraz sizin icin lh hormonu hamilelik varsa yukselirmis ovulasyon zamaninin haricinde devam etmesi hamilelik olarak dusunulebilirmis..onumuzdeki gunler neyi gosyerecek bakalim ..inseallah gebelik testinizde boyle kopkoyu ciksin kan testinizde endiseye mahal birakmayacak sekilde guzel ciksin sevinelim birlikte...ama bak birakip gitmek yok bizi heeeona gore

Canim hadi gozun aydin testlerin geldi demek yine bi heyecan maratonu basliyor yani benim silik cikti yine sanirim bende hamislik falan yok.. Kismet artik
evet canım hayırlısı..Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde nasip etsin de geç olsa da mühim değil..ben her ay ümit ve heyecan yaşıyorum sonrası hayal kırıklığıı..ama vazgeçmeden ümit etmeye devam ediyorumm ne zaman yorulcam merak ediyorumm:) canım çok mu silik yoksa ilk çizgiden biraz mı açık?

Amin Allah umidimizi yitirtmesin bizlere...canim yok bariz sekilde silik baya olsun ya zaten bu ay bisey olacagini sanmiyordum bakalim adet gelsin gecsin calismaya devam

evet canım ben emin bir şekilde söyledim ama arkadaşı çok ümitlendirmek de istemiyorum:) takip ettiğim diğer başlıklarda da çok gördüm bunu geçen ay bende de oldu..
kendim için pek ümidim yok hamileysem bile yine tutunamıcak diye düşünüyorumm:S ama arkadaş için güzel düşünceler içindeyim..bırakıp gitmez yaa..oda yaşadıklarını bizlerle paylaşır:)

yaa keşke o mucize olsa da hamiş olsam ah ben sizi bırakır mıyııımm hiiçç :) sağlıkçınızım ben sizin unuttunuz muuuu saat 5 te bi daha yapıcam ovu testi yine çift çizgi çıkarsa artık eczaneyi kapatınca sevincimden 5 kilometre bağırarak koşucam

Amin Allah umidimizi yitirtmesin bizlere...canim yok bariz sekilde silik baya olsun ya zaten bu ay bisey olacagini sanmiyordum bakalim adet gelsin gecsin calismaya devam
yine olumsuz sonuçlancaksa silik görürüm inşallah bende testee..diğer türlüsü yordu artık beni..
sende güzel çalış önümüzdeki ay canım ne kadar çok ilişki o kadar çok şanss:)
ama her zaman koşullar uygun olmuoyr tabi..bizimde ev yatılı misafir doluydu bu ay bizde 2 -3 kez anca yapmışızdır..

Küçülmek bilmeyen iki tane kistim var ilaç tedavisi görüyorum ama nafile hamile kalmam konusunda da olumsuz etkileri var önerileriniz var mı acaba lütfen yardım edin

ben laboquick kullanıyorum memnunum uygun baya..ama arada bozuk olan çıkıyor nadir de olsaa..

teşekkür ederim. benim bat. 22-23 şubat. bu ikinci denememiz. sanırım kendimi tutamayıp çarşamba perşembeden itibaren hergün test yapcam o yüzden internetten 11 tlye 10 adet siparişi verdim

Ben laboquick kullanior ilk kez bu ay denemwye basladim ama cizgileri fln cok guzel gosterdi digerini hic bilmiorum

teşekkür ederim. benim bat. 22-23 şubat. bu ikinci denememiz. sanırım kendimi tutamayıp çarşamba perşembeden itibaren hergün test yapcam o yüzden internetten 11 tlye 10 adet siparişi verdim

Küçülmek bilmeyen iki tane kistim var ilaç tedavisi görüyorum ama nafile hamile kalmam konusunda da olumsuz etkileri var önerileriniz var mı acaba lütfen yardım edin
soğan kürünü deneyen arkadaşlardan kistlerini küçülttüğünü yada yok ettiğini duymuştum canım

Selam kızlar.Bat 17.02 ama regliden önce akıntım olmazdı benım ya.Bayağı ip gibi uzayan akıntım var.Dün erken gebelik testi yaptım negatiff.Off regli ye mi cevircek acaba

ayy canim benim ya Allah razi olsun saglikcimiz bizim tabi ya :) merakla heyecanla umitle bekliyorum canim nereye kosuyosun dikkat edicen bundan sonra

Dogru haklisin canim kisadan olmayacagini bilmekte en iyisi bazen..insanoglu hic doymuyoruz demi bisey olsa baska bisey istiyoruz o olsa baska boyle boyle istekler bitmiyor..simdi bebis icin dua ediyoruz hamile kalsak her ay ayri bi telas ayri bi heyecanla gelismesini beklicez hersey yolunda olsun dicez vs uzayip gidiyor..ev sartlari bazen uygun olmuyo canim inseallah az calismanin faidesini görürsün..bizde devam inseallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…