Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok sıkıştım tutamadım yaptım ovulasyon testi silik çıktı..hamiş değilim..üzülmem diyodum ama üzüldüm sanki
çok sıkıştım tutamadım yaptım ovulasyon testi silik çıktı..hamiş değilim..üzülmem diyodum ama üzüldüm sanki
Silik cikmasi yeterli olmuo mu illaki ayni koyulukta mi cikmasi gerekio

Silik cikmasi yetmio mu hamilelik belirtisi icin canim. Illa ayni koyulukta mi olmasi gerekio
canım benim adet günüm yaklaştı 4-5 ün var..onun için varsa koyu çıkardı diye düşünüyorum..ama adet gününün öcesine kadar ovulasyonu silik çıkıp adet günü geçince koyulaşanda okudum..ama genelde hamileyse koyu oluyor..nasip canım hayırlııs demiştim hep..

ooffff bende aşırı gaz var inanamazsınız. bir de deli gibi yemek yiyorum. hafta sonu ayıptır söylemesi kocaman bir kangal sucuk yedim. göğüslerimde hasaslık var. akıntım böyle losyon gibi.bir de ara ara adet olacakmışım gibi ağrı giriyor. hamile olma ihtimalim de düşük bilmedim yahu bir ihtimal olabilir mi? 12.günümde koyu çizgiyi yakaladım. 13-15. günler sadece ilişki oldu. ihtimal çok düşük gibi geldi bana Bat 25.02.2015. ne dersiniz?

Yumurtlama oldu mu sende kac gunde bir adet oluosun
valla bilmiyomki yumurtladım mı yumurtlamadım mı 28 günde bi oluyorum genelde.
2. denememiz. gün aşırı yapıyoruz.
ocağın başında adet oldum.
ocağın sonunda bi daha oldum. (az sürdü) o yüzden denge şaştı.
26 da olmam gerekiyo heralde ...

kızlar bende bunu okudum LH da pozitif çıkıyor diye. hatta denemelerimizin 2. yada 3. ayında test yapmıştım adetten bir gün önce orta koyulukta ikinci çizgi çıkmıştı. ama 4-5 saat sonra kırmızılar geldi. aladığım kadarıyla kopkoyu bir ikinci çizgi çıkması gerekiyor.

Dur bakalim 4-5 gunde degisir belki. Benim okuduklarim hep 2-3 gun kala koyulasma yaziodu

G
gun asiriysa zaten elbet denk gelir :)

idrarim kokuyor ama gecen ay cok belırtı yasadıgımı dusundum sonu husran..
goguslerde bı degısıklık yok ara ara bel agrısı ,mıde eksımesı ...
bat 18 Subat bakalım beklıyoruz

Selam kızlar.Bat 17.02 ama regliden önce akıntım olmazdı benım ya.Bayağı ip gibi uzayan akıntım var.Dün erken gebelik testi yaptım negatiff.Off regli ye mi cevircek acaba

aynısı bende de var benim de bat 18,02 benim de akıntım olmazdı ve aynen ben de erken gebelik testi yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…