- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Silik cikmasi yetmio mu hamilelik belirtisi icin canim. Illa ayni koyulukta mi olmasi gerekiotamam canım çk teşekkür edrim :)
çok sıkıştım tutamadım yaptım ovulasyon testi silik çıktı..hamiş değilim..üzülmem diyodum ama üzüldüm sanki
Silik cikmasi yeterli olmuo mu illaki ayni koyulukta mi cikmasi gerekioçok sıkıştım tutamadım yaptım ovulasyon testi silik çıktı..hamiş değilim..üzülmem diyodum ama üzüldüm sanki
Ecrinny e yazicagima sana yazmisim siliklesme yazisini :)tamam canım çk teşekkür edrim :)
Yumurtlama oldu mu sende kac gunde bir adet oluosunben yakınım sana 26 benim hesaba göre
canım benim adet günüm yaklaştı 4-5 ün var..onun için varsa koyu çıkardı diye düşünüyorum..ama adet gününün öcesine kadar ovulasyonu silik çıkıp adet günü geçince koyulaşanda okudum..ama genelde hamileyse koyu oluyor..nasip canım hayırlııs demiştim hep..Silik cikmasi yetmio mu hamilelik belirtisi icin canim. Illa ayni koyulukta mi olmasi gerekio
valla bilmiyomki yumurtladım mı yumurtlamadım mı 28 günde bi oluyorum genelde.Yumurtlama oldu mu sende kac gunde bir adet oluosun
kızlar bende bunu okudum LH da pozitif çıkıyor diye. hatta denemelerimizin 2. yada 3. ayında test yapmıştım adetten bir gün önce orta koyulukta ikinci çizgi çıkmıştı. ama 4-5 saat sonra kırmızılar geldi. aladığım kadarıyla kopkoyu bir ikinci çizgi çıkması gerekiyor.canım benim adet günüm yaklaştı 4-5 ün var..onun için varsa koyu çıkardı diye düşünüyorum..ama adet gününün öcesine kadar ovulasyonu silik çıkıp adet günü geçince koyulaşanda okudum..ama genelde hamileyse koyu oluyor..nasip canım hayırlııs demiştim hep..
Dur bakalim 4-5 gunde degisir belki. Benim okuduklarim hep 2-3 gun kala koyulasma yazioducanım benim adet günüm yaklaştı 4-5 ün var..onun için varsa koyu çıkardı diye düşünüyorum..ama adet gününün öcesine kadar ovulasyonu silik çıkıp adet günü geçince koyulaşanda okudum..ama genelde hamileyse koyu oluyor..nasip canım hayırlııs demiştim hep..
gun asiriysa zaten elbet denk gelir :)valla bilmiyomki yumurtladım mı yumurtlamadım mı 28 günde bi oluyorum genelde.
2. denememiz. gün aşırı yapıyoruz.
ocağın başında adet oldum.
ocağın sonunda bi daha oldum. (az sürdü) o yüzden denge şaştı.
26 da olmam gerekiyo heralde ...
innnnnnşşşşşşşşşşalllahhhhh ağzın bal yisinG
gun asiriysa zaten elbet denk gelir :)
sağolasın canım moral oluyorsun..hakkımızda hayılırlısı bakalım..kişiden kişiye değiyor galiba..benimde okuduklarımdan kafam karıştııDur bakalim 4-5 gunde degisir belki. Benim okuduklarim hep 2-3 gun kala koyulasma yaziodu
idrarim kokuyor ama gecen ay cok belırtı yasadıgımı dusundum sonu husran..selams canımlar..
idrarı kokan var mı aranızda ya ? hamilelik belirtesi olabiliyormuş bilgisi olan ? bir de koyu aynı zamanda ? pütür pütür bişiler var gibi kum gibi diyem.
bat'ım haftaya bakalım ama gögsüm falan hiç ağrımadı geçen ayki gibi.
geçende de akrabamız durdurdu suratım hamile gibiymiş 'hamilemisin kızzz aaa noldu suratına' dedi yooo dedim ama şüpheleniyorum kendimden. akşam rüyamda da bebek gezdiriyodum kucağımda öpüyodum kokluyodum. gün aşırı çalıştık bilemiyorum artık
ayynen bende öyleyim senin yine az kalmış hayırlısı bakalım inşallah bu ay hüsran olmazidrarim kokuyor ama gecen ay cok belırtı yasadıgımı dusundum sonu husran..
goguslerde bı degısıklık yok ara ara bel agrısı ,mıde eksımesı ...
bat 18 Subat bakalım beklıyoruz
yaa çok fenayım ben yaa karnımda bişiy oluyo bi inşaat çalışması var sanki belime de vuruyo iğne batmaları çok fenaa göbeğime çekiyo tuhaf hissediyorum :Sbenim de öyl işteee söylemiştim ya sana daaaaa minik minik bişilerde var mı
Burda okumustum hamilelikten once rahim kendinj hazirliyormus reglinde degisiklik varsa hadi inseallah hamissindir canimhaftaya benim bat'ım ama bi önceki reglim erken oldum az oldum ondan şüpheliyorum o zamandan beri
Selam kızlar.Bat 17.02 ama regliden önce akıntım olmazdı benım ya.Bayağı ip gibi uzayan akıntım var.Dün erken gebelik testi yaptım negatiff.Off regli ye mi cevircek acaba
ya kanaman eskisi gibi değil ise belki hamile bile olabilirsin hiç test yapmadın mı?ayynen bende öyleyim senin yine az kalmış hayırlısı bakalım inşallah bu ay hüsran olmaz
evet canım öylemiş ben de çok araştırdım onu inşallah sağol :)Burda okumustum hamilelikten once rahim kendinj hazirliyormus reglinde degisiklik varsa hadi inseallah hamissindir canim
Tatlim uzulme dur biz tamamen ovulasyona bel bagladik gibi gebelik testi degil sonucta okumadin mi kimisinde ovulasyon testinde cikmamis ama hamileçok sıkıştım tutamadım yaptım ovulasyon testi silik çıktı..hamiş değilim..üzülmem diyodum ama üzüldüm sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?