Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cani
ah canım ya sabredebilsem bu akşam alsam dyorum bakalım eczaneden sabah da yaparım eğer tek çizgi çıkarsa en azından var mı yok mu diye şüphelenmem idrar testinde çıkar mı 2 gün varken
Canim kisiye gore degisiyor ama buyuk ihtimal cikar yap madrm dedigin gibi aklinda kalmasin inseallah vardir ikinci cizgi kopkoyu cikar :)

Bende bendee ay biz nolcaz bakalim. Ben calismalari yaptim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gunu dun aksam yani. Artik hayirlisi beklicez gorcez 12-13 gun :)
Kafama takılan bir şey var..şimdi ben yumurtlama sancısı çekiyorum ya..yumurta çatlamışmı oluyo.yoksa çatlamak üzeremi oluyo.bu akşam çalışma olsamı olmasamı kafamda deli sorular..adet olursam hemen ovü sipariş edicem.bu sancıyı çözmek için

Bak benim ikiside koyu oldugu cumartesi gunu agrim vardi ama dun yaptigimda oglen yine koyuydu ikiside. 3 te yapmisim oglen. 6 da bidaha yaptim siliklesmisti. 3 le 6 arasi catladi diye dusunuyorum. Ve o arada cok cok fazla kramp batma agrim oldu. Bence tam catlamaya cok az kala son derece artiyo aci. Ama diger arkadaslarda nasil oluo bilmiorum

hadi bakalım inşallahhhhhhh ayyy heycanlandımmm
Ayyy hele beenn :))))

Hic bir azalma yok cnm yaaa. Dusmesi gerek yumurtlama olsaydi. Bu yumurtlama degil artik bence :)
Artik ne ki bu ya :)))

Bende bendee ay biz nolcaz bakalim. Ben calismalari yaptim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gunu dun aksam yani. Artik hayirlisi beklicez gorcez 12-13 gun :)
Sen de hamile ol insallaahhh 5 kilo dogsun da gobegin catlayacak hale gelsin :)))

Yok ya bu kadar olur sasmaz mi hic
Vala sorma yaaa lh hormonu benden uretilsin dogal kaynak

Hevesini kırmak istemem ama bende de aynı belitileri vardı iştah artması göğüs ağrısı bugün adet oldum.ins.canim gebis sindir.

Evet kizlar bu da bugunku ovulasyon testi. Iyice silikliesmis :) yumurtlama bitti demekki artik :) bhchrk E ecrinny VuslatimLee sweetdreams1985 masalolsunnn D Delikadinnn @YaEgEf
yumurtlama bitse bile devam et calışmaya canım cunku ben doktora gittiğimde b hcg cok dusuk cıktı regli 4 gun gecikmişti hatırlarsan doktor dediki buyuk ihtimalle gec döllenme olmus dedi yanı yumurtlamadan sonra dedi ona göre bırakmak yok kızlarrrrrrr çift mesai yap

geç döllenme yumurta geç çatladığı için olmuyor mu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…