- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
Bende bendee ay biz nolcaz bakalim. Ben calismalari yaptim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gunu dun aksam yani. Artik hayirlisi beklicez gorcez 12-13 gun :)hadi bakalım inşallahhhhhhh ayyy heycanlandımmm
Canim kisiye gore degisiyor ama buyuk ihtimal cikar yap madrm dedigin gibi aklinda kalmasin inseallah vardir ikinci cizgi kopkoyu cikar :)ah canım ya sabredebilsem bu akşam alsam dyorum bakalım eczaneden sabah da yaparım eğer tek çizgi çıkarsa en azından var mı yok mu diye şüphelenmemidrar testinde çıkar mı 2 gün varken
Yok ya bu kadar olur sasmaz mi hicKizlar yeni ovu testim 18.gun bat a 7 kala..
disikartal87 masalolsunnn VuslatimLee D Delikadinnn E ecrinny
Kafama takılan bir şey var..şimdi ben yumurtlama sancısı çekiyorum ya..yumurta çatlamışmı oluyo.yoksa çatlamak üzeremi oluyo.bu akşam çalışma olsamı olmasamıBende bendee ay biz nolcaz bakalim. Ben calismalari yaptim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gunu dun aksam yani. Artik hayirlisi beklicez gorcez 12-13 gun :)
Canım sen bu akşamda çalışBende bendee ay biz nolcaz bakalim. Ben calismalari yaptim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gunu dun aksam yani. Artik hayirlisi beklicez gorcez 12-13 gun :)
Bak benim ikiside koyu oldugu cumartesi gunu agrim vardi ama dun yaptigimda oglen yine koyuydu ikiside. 3 te yapmisim oglen. 6 da bidaha yaptim siliklesmisti. 3 le 6 arasi catladi diye dusunuyorum. Ve o arada cok cok fazla kramp batma agrim oldu. Bence tam catlamaya cok az kala son derece artiyo aci. Ama diger arkadaslarda nasil oluo bilmiorumKafama takılan bir şey var..şimdi ben yumurtlama sancısı çekiyorum ya..yumurta çatlamışmı oluyo.yoksa çatlamak üzeremi oluyo.bu akşam çalışma olsamı olmasamıkafamda deli sorular..adet olursam hemen ovü sipariş edicem.bu sancıyı çözmek için
Bu aks calisamicam canim esim calisioCanım sen bu akşamda çalış
Ayyy hele beenn :))))hadi bakalım inşallahhhhhhh ayyy heycanlandımmm
Artik ne ki bu ya :)))Hic bir azalma yok cnm yaaa. Dusmesi gerek yumurtlama olsaydi. Bu yumurtlama degil artik bence :)
Sen de hamile ol insallaahhh 5 kilo dogsun da gobegin catlayacak hale gelsin :)))Bende bendee ay biz nolcaz bakalim. Ben calismalari yaptim yumurtlama oncesi ve yumurtlama gunu dun aksam yani. Artik hayirlisi beklicez gorcez 12-13 gun :)
Vala sorma yaaa lh hormonu benden uretilsin dogal kaynakYok ya bu kadar olur sasmaz mi hic
Insallah cnm demek ki yahmin ettigim gibi dun oglen 3 ve aksam ustu 6 arasi catladiYumurtan spermlerle dolsun tassin insallaaaahh :))
Hevesini kırmak istemem ama bende de aynı belitileri vardı iştah artması göğüs ağrısı bugün adet oldum.ins.canim gebis sindir.merhaba kızlar bende hamile kalmak için uğraşanlardanım.beklenen adet tarihime 2 gün var bende ara ara kasık ağrısı ve göğüslerde ağrı ve hassasiyet var birde geçen hafta çok anormal bir şekilde iştahım açılmıştı.baş dönmelerim de var ama göğüs ağrısı ve iştah açılması dışında diğerleri ara ara oluyor bende.beklemek çok sıkıcı geliyor bana öylşe bir kafaya takmışım ki birkaç gündür hamile olduğumu görüyorum eczaneden gebelik testi alsam çıkar mı sizce?son adet tarihim 20 ocaktı.ve yumurtlama günüm 4 şubat.bir fikir verecek olan var mı bana ?
Kızlar ben dün yaptım negatif çıktı bugünde adet oldumzCani
Canim kisiye gore degisiyor ama buyuk ihtimal cikar yap madrm dedigin gibi aklinda kalmasin inseallah vardir ikinci cizgi kopkoyu cikar :)
yumurtlama bitse bile devam et calışmaya canım cunku ben doktora gittiğimde b hcg cok dusuk cıktı regli 4 gun gecikmişti hatırlarsan doktor dediki buyuk ihtimalle gec döllenme olmus dedi yanı yumurtlamadan sonra dedi ona göre bırakmak yok kızlarrrrrrrEvet kizlar bu da bugunku ovulasyon testi. Iyice silikliesmis :) yumurtlama bitti demekki artik :)bhchrk E ecrinny VuslatimLee sweetdreams1985 masalolsunnn D Delikadinnn @YaEgEf
evet canım bitmiştir muhtemelen..bugün çalışma olsada işe yaramazdı belki çünkü 24 saat geçmiştir..şimdi sıra adete gün saymakta:)Evet kizlar bu da bugunku ovulasyon testi. Iyice silikliesmis :) yumurtlama bitti demekki artik :)bhchrk E ecrinny VuslatimLee sweetdreams1985 masalolsunnn D Delikadinnn @YaEgEf
olsun canım bozma moralini önumuzdeki ay çift çizgi gör inşallah :)Kızlar ben dün yaptım negatif çıktı bugünde adet oldumz
geç döllenme yumurta geç çatladığı için olmuyor mu canım?yumurtlama bitse bile devam et calışmaya canım cunku ben doktora gittiğimde b hcg cok dusuk cıktı regli 4 gun gecikmişti hatırlarsan doktor dediki buyuk ihtimalle gec döllenme olmus dedi yanı yumurtlamadan sonra dedi ona göre bırakmak yok kızlarrrrrrrçift mesai yap
olsun canım bozma moralini önumuzdeki ay çift çizgi gör inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?