Bat a kac gun varkarnım çok ağrıyor yine erken adet olcam heraldee
4-5 gün canımBat a kac gun var
Canim ben dun yumurtladim. Bi dun girdim bide ondan onceki gun. Bu aksam durcam artikarkadaslar ıı aksamlar tek soru sorcm dunden ıtıbren yumurtlamam basladı dun yaptık bugun yapsammı yapmasammı kararsız kaldım yumurtlama bıtene kdr hergun ılıskıye gırsekmıkı
yumurtlamanın ertesi gfünü ilişkiye girilmesi daha iyidir diye biliyorum bence ilişkiye gir canım ne kaybedersin ki en azından için rahat eder acaba denk getirdik mi derdi olmaz bi de garantiye almış olursun. Hakkında hayırlısı inşallah bu ay hamilelik haberlerini alırız :)arkadaslar ıı aksamlar tek soru sorcm dunden ıtıbren yumurtlamam basladı dun yaptık bugun yapsammı yapmasammı kararsız kaldım yumurtlama bıtene kdr hergun ılıskıye gırsekmıkı
Hemen umudunu yitirme bekle bi bakalim :)4-5 gün canım
Yumurtanin catlamasindan sonra girilirse garanti olurmu ki :) benim dun ogleden sonra catladi aksamina girdim iliskiye olur mu sence :)yumurtlamanın ertesi gfünü ilişkiye girilmesi daha iyidir diye biliyorum bence ilişkiye gir canım ne kaybedersin ki en azından için rahat eder acaba denk getirdik mi derdi olmaz bi de garantiye almış olursun. Hakkında hayırlısı inşallah bu ay hamilelik haberlerini alırız :)
Yarin sabah yaptirmaya gideyim insallah hayirli haberler alirim:)Kanda çıkar canım yap bence
Evet canım galiba geçmiş ama değerle dirdiysen inşallah bu ay olurEvet kizlar bu da bugunku ovulasyon testi. Iyice silikliesmis :) yumurtlama bitti demekki artik :)bhchrk E ecrinny @VuslatimLee sweetdreams1985 masalolsunnn @sihirlilambacini @YaEgEf
Yumurtlamanin bi gun oncesini ve ymurtlama gununu degerlendirdik canim cumartrsi pazar.Evet canım galiba geçmiş ama değerle dirdiysen inşallah bu ay olurbelki bi Daha yumurtlama olur yinede sen devam et ilişkiye
olmaz mı olur tabi çoğu insan yumurtlama olmadan 2 gün önce ve yumurtlama çatlama olduktan da 2 gün sonra çatlama günü de dahil olmakla 5 gün peş peşe beraber oluyolar ki denk gelsin valla çaresizlikten herşeyi yapar olduk bir adet bitiminden diğer adet bitimine kadar gün aşırı beraber olanlar da var bütün ay boyunca her gün beraber olanlar da var ayda sadece bir gün çatlama günü olanlar da var artık YA KISMET GEL BEBİŞİM diyerek her ay bi icat yaparak bekliyoruz Allah tez zamanda sevindirsin inşallah bütün anne olmak isteyen kadınları :)Yumurtanin catlamasindan sonra girilirse garanti olurmu ki :) benim dun ogleden sonra catladi aksamina girdim iliskiye olur mu sence :)
Canim senin iki gun icinde koyulasir. Bende boyle cikmisti ertesi gun biraz daha cikti ikinci gun ayni renkti cumartesiBu da benim bugunku ovulasyon testim
Koyulastigi gunu degerlendirdim ben cumartesi gunu oglen yapmistim testi. Pazar oglen de koyuydu aksamina bi daha yaptim acilmis rengi o zaman anladim catladigini. Pazar aksamini da degerlendirdim catladigi icin. Sende koyuyu gorunce degerlendir. Ertesi gunde oglen yap testi yine koyu cikarsa aksam ustu bidaha yap tesi. Acilir muhtemelen rengi bi onceki gune gore catlamis oldugunu gorursun :)Bu da benim bugunku ovulasyon testim
Tesltere başladın yine hayırlısi olsunn kuzummm inşallahBu da benim bugunku ovulasyon testim
Canim benim arkadaşım cat. İgenesiyle hamile kaldı ilk seferde hemde inşallah senede ise yarar doktora sor bence zaten gerekeni söyler sana 1 ay sonra bende klomene başlayacağım canimKızlar ben iki seferdir klomen kullanıyorum budefa iğneyle yumoslar çok oluyor sans daha fazla oluyormuş sanırım igeylemi devam etsem doktora danissam bunu ne dersiniz dediğim gb böyle bişey mümkün olabilirmi
Yok bebeğim yanlış anlattım sanırım ben klomen +catlatma iğnesi kullanıyorum yumurta oluşturmak için iğne kullansam diyorum çok yumos olusturuyormus iğne genelde tup bebek için uygulanıyor çok yumos toplamak icinCanim benim arkadaşım cat. İgenesiyle hamile kaldı ilk seferde hemde inşallah senede ise yarar doktora sor bence zaten gerekeni söyler sana 1 ay sonra bende klomene başlayacağım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?