Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar hamileyim ben çok şükür dr aradım değer ikiye katlanmış dedi haftaya gel kontrol edelim kese görünmez ama gel dedi
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın ıns. Ne gibi belirtilerin oldu ..yumurtlama dan sonra ilişki nekadar sıklıkta oldu.tecrubelerini bizde anlat lutfenn

O zaman daha çatlamadı sabah ağrıyla uyandım hala aynı şiddette ağrıyo..ben bugün çalışayım çatlamadan son bi yakalayayım sonra ver elini geri sayım

Yumurtanın akı gibi akıntım oldu göğüslerim felaket zaten yan tarafıma bile yatamıyodum çok ağrıyordu birde geçen hafta midem çok ekşidi bir gün boyunca geçmedi ayrıca hiç ilişki günü saymadım rast gele yaptım valla bi de hiç umudum yoktu kızlar beklemediğim bi anda aldım haberi

o kadar ayrıntılı bilmiyorum canım yanı yumutlamadan sonra döllenmiş dedi cunku bayagı bı duşuk cıkmıştı hatta 2 gun sonra evde test yaptım meraktan silik cizgi cıktı
anladım canım bende çok iyi bilmiyorum ama zaten her döllenme yumurtlamadan sonra olur..ama bazıları adetin 10. gününde bazıları adetin 14. gününde yumurtlarken bazıları da adete çok az bir zaman varken yumurtlayabilir..muhtelemelen sende adetine yakın bir zamanda yumurtlamışsındır ondan düşük çıkmıştır..benim bildiğim böyle ama yanlış da biliyor olabilirim tabbii:) bu arada bebişin hayırlı olsun darısı bizlere inşallah..

valla bende bilmiyorum ayrıntılı aman kırmızıları görene kadar calışın Rabbimin ne zaman ne göstereceği bilinmez :) sağol canım Allahım sizlerede nasip etsin :)

Malesef cnm bu aksam yapamiyorum. Esim calisio. Artik dun aksam ki calismadan ve ondan onceki aksamki calismadan umut etcem. Spermler 2-3 gun yasiomus ya bugun yarin etki etsin artik onlar :)

Kızlar nasıl olsa tutmuyo diye pek uğraşmadım işin gerçeği umudum yoktu yani ama mucize oldu hamişim şimdi çok şükür Rabbim devamını da getirsin sizlere de nasip etsin inşallah

Merhaba arkadaslar ben araniza yeni katildim yumurtlama gunumu tespit ettik ve esimle iliskiye girdik o gunden sonraki bir kac gun yumurtaliklarimda hep bir hareketlenme vardi hissedebiliyordum ve son 10 gundur kasik agrilari alt karin bolgemde dolgunluk ve uyusma tarzi agrilar var gogus agrilarimda beni rahatsiz etmeye basladi adetime 4 gun var kan yada idrar testi yapsam acaba cikarmi yoksa adetimi mi beklemeliyim ?

hadi canım hayırlısıyla güzel haberler alırsın inşallah benimki silikleşmiş bende bişi yok muhtemelen hakkımızda hayırlısı..
Herseyin hayirlisi canim benim Rabb im hepimize nasip etsin anneligi insallah carsamba gunune randevu aldim doktordan.. kam testi yaptircam hayirlisi bakalim ne cikcak

Kızlar nasıl olsa tutmuyo diye pek uğraşmadım işin gerçeği umudum yoktu yani ama mucize oldu hamişim şimdi çok şükür Rabbim devamını da getirsin sizlere de nasip etsin inşallah
ne zamandır deniyordun canım? neden tutmuyor diye düşündün? diğer aylardan fazrklı yaptığın bişey oldu mu?

arkadaslar ıı aksamlar tek soru sorcm dunden ıtıbren yumurtlamam basladı dun yaptık bugun yapsammı yapmasammı kararsız kaldım yumurtlama bıtene kdr hergun ılıskıye gırsekmıkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…