- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Kızlar test yaptm yükleyemyorrum burya silik çizgi var gbi ama
yav bu kadar Korun diyeceğini beklemiyordum.güzel kanama yok temiz rahim in dedi tabi sevindim.neyse 13 Mayıs devlete randevu aldım kanlarını baktır açarım bir de orada bakarlar korunmayı yine sorarim.Çok sevindim canım.. Toparlan inşallah yeniden bebeğin olur.. Bahar bebeği olur ne güzel olur :) Ş2S
yav bu kadar Korun diyeceğini beklemiyordum.güzel kanama yok temiz rahim in dedi tabi sevindim.neyse 13 Mayıs devlete randevu aldım kanlarını baktır açarım bir de orada bakarlar korunmayı yine sorarim.
Kızlar bu testi suan yaptım adetime 4 gün var sıvı alımına dikkat etmedim hamile miyim
Hamilesiiiiiiiiiin :)) Yarın kan ver kesinleştir canım tebrik ederimm :)
Teşekkür ederim çok heyecanlıyım ya testin yanılma payı varmidir
Ins cnm.ben enson pazartesi yaptirdim 27 cikmisti.dr cumartesi gel de.bskalim ins yukselir
Hayirli olsun canim bende yapmak istiyorum ama bi turlu cesaret edemedim bugun benimde 4 gun var darisi basima ins.Kızlar bu testi suan yaptım adetime 4 gün var sıvı alımına dikkat etmedim hamile miyim
Sagol canım inşallah
Hamilesin hayirli olsunKızlar bu testi suan yaptım adetime 4 gün var sıvı alımına dikkat etmedim hamile miyim
Ne guzelmis valla sonuclari alinca etiketle benide:))
canim sonuclar iyi :)) ama bu sefer kiza benziyo dedi doktor
İnşallah yükselir Can'ım, bebişin sana tutunur. Eğer atmadıysan gebelik testini resmini yollarmışın, benimki beyaz çizgi var baya belli negatif demekmi ama negatif olsa çizgi gözükürmü ?
İnşallah yükselir Can'ım, bebişin sana tutunur. Eğer atmadıysan gebelik testini resmini yollarmışın, benimki beyaz çizgi var baya belli negatif demekmi ama negatif olsa çizgi gözükürmü ?
hadi sağlığı yerinde olsun da cinsiyet önemli değil sonuçlar da güzelmiş çok şükürcanim sonuclar iyi :)) ama bu sefer kiza benziyo dedi doktorbenimki tam belli etmeyecek kendini galiba biraz daha buyumeden
Hamilesin hayirli olsun
Amin çok sağolun bir yıldır uğraşıyoruz inanması biraz zorHayirli olsun canim bende yapmak istiyorum ama bi turlu cesaret edemedim bugun benimde 4 gun var darisi basima ins.
Daha once hamilelik yaşamışlar daha iyi bilirler canim ama erken yumurtladan dolayi falan olabilir bir de burda gamileler hep ağrı çektiklerini söylüyorlarÇok teşekkür ederimdaha erken ya bu kadar net çıkması normal mi bi de acayip ağrı cekiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?