Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım.. Toparlan inşallah yeniden bebeğin olur.. Bahar bebeği olur ne güzel olur :) Ş2S
yav bu kadar Korun diyeceğini beklemiyordum.güzel kanama yok temiz rahim in dedi tabi sevindim.neyse 13 Mayıs devlete randevu aldım kanlarını baktır açarım bir de orada bakarlar korunmayı yine sorarim.

yav bu kadar Korun diyeceğini beklemiyordum.güzel kanama yok temiz rahim in dedi tabi sevindim.neyse 13 Mayıs devlete randevu aldım kanlarını baktır açarım bir de orada bakarlar korunmayı yine sorarim.

sor sor bakalım ne diyecek belki de çok fazla demez belli mi olur

Ins cnm.ben enson pazartesi yaptirdim 27 cikmisti.dr cumartesi gel de.bskalim ins yukselir

İnşallah yükselir Can'ım, bebişin sana tutunur. Eğer atmadıysan gebelik testini resmini yollarmışın, benimki beyaz çizgi var baya belli negatif demekmi ama negatif olsa çizgi gözükürmü ?

İnşallah yükselir Can'ım, bebişin sana tutunur. Eğer atmadıysan gebelik testini resmini yollarmışın, benimki beyaz çizgi var baya belli negatif demekmi ama negatif olsa çizgi gözükürmü ?

benim adete 3 gun varken boyleydi

Çok teşekkür ederimdaha erken ya bu kadar net çıkması normal mi bi de acayip ağrı cekiyorum
Daha once hamilelik yaşamışlar daha iyi bilirler canim ama erken yumurtladan dolayi falan olabilir bir de burda gamileler hep ağrı çektiklerini söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…