Gecen ay az da olsa akintim vardi ama sonuc negatif artik hiçbir belirtiye umut baglamak istemiyorum ama nafile. Dayanamazsam cuma gunu yapayim diye düşünüyorum adete 2 gun kalmis olcak varsa cikar demi canım. Ayrica inşallah ikimiz de hamisizdirberen20 canım daha önce akıntın ne zaman başlıyordu ya da oluyor muydu? Test yapsan belki çıkar ama beklemek istiyorsan da bekle. İnşallah hamilesindir
9 nisan son adetim. 7 mayista bekliyorumHahhah yapmaz mıyım yarın sabah, tabii ki yapacağım. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ne de olsa
Sen de mi 6 mayıs için bekliyorsun?
Canım ne yaptın.cuma kalp atışını duymak için gidicem.inşallah duyarımArkadaşlar ikiz hamilelik de belirtiler var mi hani tek genelinden ayıran bir farkı var mi
Benim yatin 3 günüm kalmis olacak bunu ben de merak ediyorum bata kada bekleyemezsem cuma test yapmayi düşünüyorumAdetime 3 4 gun var test aldim simdi yapsam cikarmiki
Hayir kullanmadim niye sordunuzkiHERHANGİ BİR KÜR KULLANDINIZ MI?
Benim de göğüs Ağrı'larım erken olmuştu bata 10 gün kala..ben de gebelik derken mi derken prolaktin hormonum yükselmiş..adetimin 2.günü yaptırdım o şekilde anladımHayir kullanmadim niye sordunuzki
En az 1 saatKızlar kan tahlili verdikten sonra özel hastanede kac saat içinde çıkıyor?
Güzel sonuçlanır inşTeşekkür ederim
Ne guzelmis valla sonuclari alinca etiketle benide:))acıbademe gidiyorum canım benim doktorumun 8e kadar randevu saati varhatta pazar günleri bile var :)
Benim pazar g7nu adet gunum ne bilim simdi yapsam cikarmiki acaba hala karar veremedim korkuyorum :/ bendeBenim yatin 3 günüm kalmis olacak bunu ben de merak ediyorum bata kada bekleyemezsem cuma test yapmayi düşünüyorum
Ins cnm.ben enson pazartesi yaptirdim 27 cikmisti.dr cumartesi gel de.bskalim ins yukselirHala adet olmadım canım benim.. Cumartesi kan tahlili vericem sabırsızlıkla bekliyorum biran önce çtesi olsun diye.. Test yaptım çok çok az bi çizgi var gibi ama 2 saat sonra gördüm ben çizgiyi sabah yapıp uyumuştum hemen, bakalım artık kısmet
Sen ne durumdasın, kan tahlili yaptın mı ?
Hadi hayırlısı olsun canım benim temiz olmasına sevindim allahım inşallah melegini cabucak göbüşüne koyar aminnKızlar patoloji raporu temizmis.Dr rahim toparlaniyor hersey güzel 3 ay Korun dedi folik asite gerek yok korunmadiğin zaman al dedi.
Kızlar patoloji raporu temizmis.Dr rahim toparlaniyor hersey güzel 3 ay Korun dedi folik asite gerek yok korunmadiğin zaman al dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?