- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
KIZLAR LÜTFEN OKUYUN VE CVP YAZIN OLUR MU BEN HER 25 BİLEMEDİN 26 GÜNDE BİR ADET OLUYORUM GEÇEN AY Bİ TUHAFLIK OLDUADETİM NORMAL AKIŞKAN DEĞİLDİ RENKSİZ SÜMÜKSÜ VE İÇİNDE UZUN DAMAR ŞEKLİNDE Bİ KANAMM OLDU VE BU DÖRT VEYA BEŞ GÜN SÜRDÜ ON BEŞ GÜN OLDU FOLİK ASİT VE KORASPİN KULLANIYORUM İŞRAHIM ÇOK AÇILDI SOL BAZEN SAĞ KASIĞIMDA BATMALAR OLUYO BELMDE AĞRI VAR GÖĞÜSLERİM DOLGUNLAŞTI VE UÇLARI KABUK ŞEKLİNDE SOYULUYO BU NEDR KIZLAR YA KAFAYI YİYCM .GEÇEN AY REGLİME İKİ GÜN KALA TEST YAPTM NEGATİFTİ NELER OLUYO ANLAMADIM ARA ARA MİDEM DE BULANYO KARNIM SANKİ DÖRT AYLIK HAMİŞ ANLMADIM GİTTİ
Beni onceki bebeklerimdede 20-21 haftada cagirdilar ayrintili ultrasona bundada oyle gidicem herkestende boyle duydum senin erken oluyor biraz evet sor istersen doktoruna ayrintili ultrason dedigine eminmisin belkide doktor haftalari karistirmistirCanım bnm doktor ay sonu çağırdı ayrıntılı ultrasona erkenmi çağırmış oluyor beni ozman.. benim ay sonunda 18 haftalık bebeğim.
aayyy kendim gibi seviiinnndiiiiiimmmm ayy çok şüküürr yaaa gözün aydıınn canımmmmmKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Virüs eskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Eki Görüntüle 1826108
akşam 8de randevum canım :))bhchrk aldinmi canim sonuclari
Beni onceki bebeklerimdede 20-21 haftada cagirdilar ayrintili ultrasona bundada oyle gidicem herkestende boyle duydum senin erken oluyor biraz evet sor istersen doktoruna ayrintili ultrason dedigine eminmisin belkide doktor haftalari karistirmistir
Canim özelde akşam randevu veriyolarmi doktor varmı yani aksamaayyy kendim gibi seviiinnndiiiiiimmmm ayy çok şüküürr yaaa gözün aydıınn canımmmmm
akşam 8de randevum canım :))
HERHANGİ BİR KÜR KULLANDINIZ MI?Selam Kizlar adetime 5 gün var hic olmadigi kadar goğüs agrisi acimasi var yillardir adet olurum hic boyle olmadi adete yakin.. adetime 13 gun kala kasık agrilarim basladi 10 gun kalada gogus agrilarim basladi simdide inanilmaz aciyo dun test yaptim yani adete 6 gun kala ama malesef negatif sizce olsa cikarmiydibu gosus ve kasik agrilari hamilelikte bu kadar erkenmi baslar ???
acıbademde benim doktorumun 8e kadar randevu saati var canım başka doktorların yok ama.. pazar günü bile var :)Canim özelde akşam randevu veriyolarmi doktor varmı yani aksam
Hı anladım canım evet acı badem iyi hastaneacıbademde benim doktorumun 8e kadar randevu saati var canım başka doktorların yok ama.. pazar günü bile var :)
gozun aydn cnm
Oohhhh cok sukur cnm yaaaa cok sevindim halaylar cekilsin
Gözün aydın canim
Cok sukur canim benim gozun aydin:)))
Güleyim mi üzüleyim mi yazına bilemedim..
Çok doğru tespitler :)
Harikaaaaaaa haberrr :))) Çok mutlu oldum canım gerçekten, gözünaydın.
Çokkk sağolunn inanılmaz mutluyummmmmaayyy kendim gibi seviiinnndiiiiiimmmm ayy çok şüküürr yaaa gözün aydıınn canımmmmm
Hic test yapmadinmi cnm varsa cikar bence benimde adetime 5 gun var adete 10 gun varken gogus agrilarim basladi 13 gun varkende kasik agrilarim dun test yaptim yani 6 gun kala adete ama negatif adet gunum gelince tekrar yapicam artik bence hamileysen cikar senin
Kiz hangi hastane hangi doktordu bu acile falan mi gidiyon saat 8de cidden merak ettim :)))aayyy kendim gibi seviiinnndiiiiiimmmm ayy çok şüküürr yaaa gözün aydıınn canımmmmm
Demekki bir bildigi var canim her doktor ayni degil bizimkiler garantiye aliyo gec yapiyodur belki buyuk dogum evine gidiyorm ben yinede sor istersen aklinda kalmasin bende bilemedim vallaYok yok eminim ben, öyle dedi. Anlamadım hiç.
yarın yap. eger yarın cıkmazsa bugun gördugumuz ya t nin yerı. ya da ıste bız uyduruyoruz :)
gunumuz aynı. bende sıfır umut oldugu ıcın yapmıyorum bıle. zaten degısıklıkte yok. masallahım var
acıbademe gidiyorum canım benim doktorumun 8e kadar randevu saati varKiz hangi hastane hangi doktordu bu acile falan mi gidiyon saat 8de cidden merak ettim :)))
Anladim canim bende ilk 3 4 ay giderim sonra hersey yolundaysa t.dagda bir doktora gidecegim canim. Allah hayirli hamilelikler dogumlar nasip etsin hepimize insallah :)Orası biraz pahalı geldi bana cnm suan arnavutkoy de bi doktora gidiyorum ama doğum olursa inşallah bağcılar medipol ü dusunuyorum
12 günm var adetime ama üstne mi gördüm acabaReglne nekadar kaldı canım ?
Gögüs dolgunluğu, bulantı, bel ağrısı hamilelik belirtisidir.
Hosbulduk canim hayirli olsun seninde masaallah :) inseallah kocamin AMIN AMIN AMIN isteyen herkeseHoşgeldin canım, hatırladım
Allahım sanada hayırlısıyla bu duyguyu yaşatsın inşallah..
Canim belki adet sandigin sey senin yerlesmedir belli mi olur gidip bi kan versen olmaz mi yani belirtilerin durumun hamis gibi duruyorNYE CVP YAZMYOSUNUZ KIZLAAAAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?