Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Reglne nekadar kaldı canım ?
Gögüs dolgunluğu, bulantı, bel ağrısı hamilelik belirtisidir.

Canım bnm doktor ay sonu çağırdı ayrıntılı ultrasona erkenmi çağırmış oluyor beni ozman.. benim ay sonunda 18 haftalık bebeğim.
Beni onceki bebeklerimdede 20-21 haftada cagirdilar ayrintili ultrasona bundada oyle gidicem herkestende boyle duydum senin erken oluyor biraz evet sor istersen doktoruna ayrintili ultrason dedigine eminmisin belkide doktor haftalari karistirmistir

Beni onceki bebeklerimdede 20-21 haftada cagirdilar ayrintili ultrasona bundada oyle gidicem herkestende boyle duydum senin erken oluyor biraz evet sor istersen doktoruna ayrintili ultrason dedigine eminmisin belkide doktor haftalari karistirmistir

Yok yok eminim ben, öyle dedi. Anlamadım hiç.

HERHANGİ BİR KÜR KULLANDINIZ MI?

Oohhhh cok sukur cnm yaaaa cok sevindim halaylar cekilsin

Gözün aydın canim

Cok sukur canim benim gozun aydin:)))

Güleyim mi üzüleyim mi yazına bilemedim..
Çok doğru tespitler :)

Harikaaaaaaa haberrr :))) Çok mutlu oldum canım gerçekten, gözünaydın.

aayyy kendim gibi seviiinnndiiiiiimmmm ayy çok şüküürr yaaa gözün aydıınn canımmmmm

akşam 8de randevum canım :))
Çokkk sağolunn inanılmaz mutluyummmmm eşime henüz haber vermedim.

aayyy kendim gibi seviiinnndiiiiiimmmm ayy çok şüküürr yaaa gözün aydıınn canımmmmm

akşam 8de randevum canım :))
Kiz hangi hastane hangi doktordu bu acile falan mi gidiyon saat 8de cidden merak ettim :)))

Adet günün gelince değilde geçince yap canım kesinlsesin. Aslında evde test var üç aydır ya olursa hevesiyle diye almıştım ..Fakat şimdi test yapamıyorum tek çizgi görmekten korkuyrm.bekleyelim bakalım karnında kocaman kaos var ümidim yok

yarın yap. eger yarın cıkmazsa bugun gördugumuz ya t nin yerı. ya da ıste bız uyduruyoruz :)
gunumuz aynı. bende sıfır umut oldugu ıcın yapmıyorum bıle. zaten degısıklıkte yok. masallahım var

Hahhah yapmaz mıyım yarın sabah, tabii ki yapacağım. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ne de olsa
Sen de mi 6 mayıs için bekliyorsun?

Orası biraz pahalı geldi bana cnm suan arnavutkoy de bi doktora gidiyorum ama doğum olursa inşallah bağcılar medipol ü dusunuyorum
Anladim canim bende ilk 3 4 ay giderim sonra hersey yolundaysa t.dagda bir doktora gidecegim canim. Allah hayirli hamilelikler dogumlar nasip etsin hepimize insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…