canım miratech ve certain kullanmıştım.. ama hamileymişsin zaten artık idrar testlerine ihtiyacın yok :) hayırlı olsun Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin :)Aynen ya haklısın unutmuşum@ceyagem tecrubelerine dayanarak gebe time mi hiç kullandin mi
Hemen kan testi yap :)Aynn bende var gbi gördm geçen ay tuhaf bi adet görr gbi oldum afedersiniz sümüksü bşydi sümükle kan karışımı gbi bi tuhaftı
Samki cok cok silik bir çizgi var canimKIZLAR ACİL YORUM LÜTFEN
vaarrr hamilesiiinn hayırlı olsuuunnn :)))KIZLAR ACİL YORUM LÜTFEN
Tekrar hayırlı olsun canım kan testiyle netlestirmissin ne güzelKızlar dün akşam kan testi yaptırdım bata 3 gün var ve sonuç 154 nasıl sizce
Hayirlisi olsun canim bende kiza benzetmistim senin bebisi yeni resmi varmi :)))canim sonuclar iyi :)) ama bu sefer kiza benziyo dedi doktorbenimki tam belli etmeyecek kendini galiba biraz daha buyumeden
bu sefer pek net değil yaa kendini göstermedi arkası dönüktü :) 2 hafta sonra gidicem o zaman koyarım :)Hayirlisi olsun canim bende kiza benzetmistim senin bebisi yeni resmi varmi :)))
Tamam canim zaten ne fark eder demi ikiside senin kiz yada erkek hayirli sağlıklı olsunda ilk zaten:))bu sefer pek net değil yaa kendini göstermedi arkası dönüktü :) 2 hafta sonra gidicem o zaman koyarım :)
Ciddimisin kontrastı sen mi yaptın cnm merk ettimvaarrr hamilesiiinn hayırlı olsuuunnn :)))
süper hayırlı olsunKızlar dün akşam kan testi yaptırdım bata 3 gün var ve sonuç 154 nasıl sizce
kızlaarr kum döküyomuşuuummm :S günde 8-12 bardak su iç dedi doktorzaten hiç tuvalete çıkmıyodum yaa artık tuvaletten çıkmam
Hadi bakalim hayirli haberle don insallah :))KAN VERMEYE GİDİYORUM KIZLAR DUA EDİN OLUR MU
Bana cevap vericek kimse yokmu ?[/QUOTE
Konu nedir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?