Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kizlar banada yardim yazdim ama kimse cevap vermedi bata iki gun var gogus uclarim soyuluyo dolgunlastilar surekli idrara cikiyorum uşüme var uykudan uyanmak istemiyorum sizce hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa kiruntumu yapiyorum

Kizlar banada yardim yazdim ama kimse cevap vermedi bata iki gun var gogus uclarim soyuluyo dolgunlastilar surekli idrara cikiyorum uşüme var uykudan uyanmak istemiyorum sizce hamilelik belirtisi olabilirmi yoksa kiruntumu yapiyorum
canım hiç belli olmuyor ki ben 2 aydır tüm belirtileri yaşayıp regly oluyorum sonunda gecikerek hem de psikolojik te olabilir hamilede olabilirsin

Olabilirde olmaya bilirde kafana fazla takma ben hamile kalan arkadaslardan duydum gogus acisi tam anlamiyla regli gecince belli olurmus. Ama kisiden fark eder bence iki gun bekle eger olmazsan kanda yaptir

canım hiç belli olmuyor ki ben 2 aydır tüm belirtileri yaşayıp regly oluyorum sonunda gecikerek hem de psikolojik te olabilir hamilede olabilirsin
Saol canm. Dogru diyosun bende uc ay once dusuk yaptim ama daha olmadi normalde adet olmadan once belime agri girerdi hemen anlardimki adet olucam ama son iki aydir belime agrida girmiyo adet olunca agrilarda basliyo. Su idrara surekli cikma ve gogus uclarindaki soyulma yanilti beni

Olabilirde olmaya bilirde kafana fazla takma ben hamile kalan arkadaslardan duydum gogus acisi tam anlamiyla regli gecince belli olurmus. Ama kisiden fark eder bence iki gun bekle eger olmazsan kanda yaptir
Olamzsa iyle yapicam ama garanti olsun diye 1 hafta beklemek istiyorum iki gun sonra zaten regl

Can'ım yanlarda sertlik olur önce daha sonra adetine yakın bu Ağrı fazlalaşır uçlarda acımaya başlar

Herkese merhaba ben de mayıs içinde hamile kalmayı isteyenlerdenim. Şu an alt karın be bel bölgem ağrıyor akıntım vr ama başka bi sinyal yok bat 11 mayıs bekle bekle heycanlanıormm

Can'ım yanlarda sertlik olur önce daha sonra adetine yakın bu Ağrı fazlalaşır uçlarda acımaya başlar
Bide değişkendir göğsünde mavi damarlar belirginleştimi test yaptınmı bide Can'ım 3 gün geçmiş sonuçta

Canım dolgunlasir sertlesir birden bi sızlama olur koltuk altindan giren ani bi sizlama birkac saniye sürer bazilari adet donemindede yasar ama ben uckez yasadim ucundede suphelendim ve hamile cıktım insallah seninde oyledir rabbim isteyen herkese nasip etsin

Dışarı çıkıp bağırmak istiyorum anneler gününe 4 gün kala anne olduğumu öğrenmek kadar güzel bişey yok çok teşekkür ederim, herkese son bi soru daha ben catlatma ignesi ve klomen kullanmıştım onun etkisi değildir değil mi icimekurtdustu

İlk defa oluyorsa belirti olabilir canim

Seni uzmek istemem ama benim bi arkadasimda catlama ignesinden 10 gun sonra testte silik cizgi gordu etkisi olabilir ama insallah oyle degildir insallah hamilesindir kan ver kesin sonuc al en iyisi canim

Seni uzmek istemem ama benim bi arkadasimda catlama ignesinden 10 gun sonra testte silik cizgi gordu etkisi olabilir ama insallah oyle degildir insallah hamilesindir kan ver kesin sonuc al en iyisi canim
Kan testi yaptım 154 çıktı yumurtlama tarihinin üzerinden 14 gün geçti ama içimde bi kurt var yinede

Aynen oyle yanlari ser iki parmagimla siktigim zaman cok aciyo ust ve alt bolegesi daha cok aciyo uclarinda acima var ama daha test yapmadim. Her ay korkoyorum yine ayni sey olucak diye bide aksamlari hic isinamiyorum bir titreme geliyo kazaklarla uyuyorum kafama kadar yorgan cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…