Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayaklarım beynimde buz gb hiç ısınmıyor

Tamam canim zaten ne fark eder demi ikiside senin kiz yada erkek hayirli sağlıklı olsunda ilk zaten:))

bhchrk bana 14 haftalikken bacak arasi resmi verdi ben bile tam emin olup kesin konusamiyorum haftaya ne diycek bakalim saglikli olsunda en iyisini Rabbim bilir hayirlisini versin cümlemize
yaa insan netleşsin istiyo yaa :)) tabiki de ikisi de bizim ama ne bileyim isim vs. artık belirlemek ismiyle sevmek istiyorum artık :)))

Ciddimisin kontrastı sen mi yaptın cnm merk ettim
evet ben yaptım canım hamilesin tebrikler :))

ayy canım yaa geçmişş olsun suyu bol bol iç.. tuvaletede artık yatak atarsın
öyle yapıcam vala yaaa :))

Valla test yaptım negatif çıktı burda arkadaşlar yazmış 3-5 gün öncesi sonuç verir. Doktora gittim değişir dedi belirtilerde değişir dedi kişiden kişiye göre en doğrusu Regl gectınten sonraki Zaman en doğru sonuç o zamanmış. Ama kesin değilimdir zaten gebelik testi almaktan da bıktım varsan var yoksa yoksun yani. Sinir oldum ya of hasta olayımda kurtulayım ya atom bombası gb dolsıyorum ortalıkta

CANLAR ŞU YUMURTLAMA GÜNÜNÜ HESAPLAYAMIYORUM ŞİMDİ TAM ZAMANI YANI BU HAFTA AMA HANGI GÜN BİR YARDIM EDİN CANLAR ADET GÜNLERİ SON 3 AY ŞU ŞEKİLDE ;
24 NİSAN
27 MART
27 ŞUBAT

Ben yaptım 3 gün var negatıf demek ki Bebiş yok
Her bünye farkli tabiki canim gec dollenme vs. Oluyo cikmiyo ama aet dongun duzenliyse 2-3 kala silik cikiyo buyuk ihtimal tabiki en iyisi gecince yapmak Allah bilir insallah vardir

Kan versene canım

Bende hep bi umut arardım şimdi hamileyimve belirtileri yazcam buraya adetime bi hafta kala hafif kasık ağrısı sarımsı akıntım oldu gögus uçlarım belirginlesti ve rengi koyulasti cevresi genisledi adetime bi hafta kala kanda test yaptirdim 1.4 cikti negatif adet gunu adet olmayinca tekrar yaptirdim 3.2 cikti yine negatif iki gun sonra tekrarladim ve degerim 22 cikti rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

canim bilmiyorum ki ben miratech ve certain kullandim ama bu konuda en cok bilgisi olan @ceyagem ona sorabilirsin :)))

yaa 5gundur oglusum diye sevdim simdi guzel kizim dicem o da kafayi yicek DD
beni de 2 hafta sonra cagirdi yaaa :))
Ay bende alistirdim kendimi iyice kiza. Zaten kiza bi tık daha istegim vardi hosuma gitti :) bi de bana da erkek dermis gittigimde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…