Ayaklarım beynimde buz gb hiç ısınmıyorAynen oyle yanlari ser iki parmagimla siktigim zaman cok aciyo ust ve alt bolegesi daha cok aciyo uclarinda acima var ama daha test yapmadim. Her ay korkoyorum yine ayni sey olucak diye bide aksamlari hic isinamiyorum bir titreme geliyo kazaklarla uyuyorum kafama kadar yorgan cekiyorum
Ben yaptım 3 gün var negatıf demek ki Bebiş yokTest yaparsan cikar buyuk ihtimal benimkiler 5-6 gun kala cikmisti:))
Tamam canim zaten ne fark eder demi ikiside senin kiz yada erkek hayirli sağlıklı olsunda ilk zaten:))
yaa insan netleşsin istiyo yaa :)) tabiki de ikisi de bizim ama ne bileyim isim vs. artık belirlemek ismiyle sevmek istiyorum artık :)))bhchrk bana 14 haftalikken bacak arasi resmi verdi ben bile tam emin olup kesin konusamiyorum haftaya ne diycek bakalim saglikli olsunda en iyisini Rabbim bilir hayirlisini versin cümlemize
evet ben yaptım canım hamilesin tebrikler :))Ciddimisin kontrastı sen mi yaptın cnm merk ettim
öyle yapıcam vala yaaa :))ayy canım yaa geçmişş olsun suyu bol bol iç.. tuvaletede artık yatak atarsın
Çok teşekkürler allah isteyen herkese nasip etsinBen onu gormemisim canim atlamisim 154 ciktiysa gozun aydin hamilesin ozaman hayirli olsun:)))
Her bünye farkli tabiki canim gec dollenme vs. Oluyo cikmiyo ama aet dongun duzenliyse 2-3 kala silik cikiyo buyuk ihtimal tabiki en iyisi gecince yapmak Allah bilir insallah vardirBen yaptım 3 gün var negatıf demek ki Bebiş yok
Son adetin ne zamandı canımKızlar gittim ben doktora Keseyi gördük 5+4 deyim. İçinde bebek var mı 2 hafta sonra bakalım dedi doktor
Kan versene canımKonu suki hamilelikte gogus acisi nasi birseye benziyor hamile arkadaslardan yardim istedim ama kimse bana cevp vermedi. Normalde ben regli olmam gereken zamanda gogusum acirdi ama suan reglim 3 gun gecikti ve ust taraf alt tarafta aci duyuyorum ucunda fazla yok
Normal idrar testinde cikarmi evde yapilanlardaTest yaparsan cikar buyuk ihtimal benimkiler 5-6 gun kala cikmisti:))
27 Mart canimSon adetin ne zamandı canım
Canim istisnalar var tabi gec dollenme olduysa cikmayabilir ama normalde cikar varsa buyuk ihtimal evet canim evde yapilan idrar testiNormal idrar testinde cikarmi evde yapilanlarda
Anlamadim istiyomusun istemiyomusunbende kendimde hamilelikten şüpheleniyorum bir doktora gebelik danışma yapacağım. umarım korktuğum başıma gelmez.
Ay bende alistirdim kendimi iyice kiza. Zaten kiza bi tık daha istegim vardi hosuma gitti :) bi de bana da erkek dermis gittigimde :)canim bilmiyorum ki ben miratech ve certain kullandim ama bu konuda en cok bilgisi olan @ceyagem ona sorabilirsin :)))
yaa 5gundur oglusum diye sevdim simdi guzel kizim dicem o da kafayi yicekDD
beni de 2 hafta sonra cagirdi yaaa :))
yaa vala doğana kadar sormayacaksın aslında yaaAy bende alistirdim kendimi iyice kiza. Zaten kiza bi tık daha istegim vardi hosuma gitti :) bi de bana da erkek dermis gittigimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?