- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Ozman bugun bi tane alim yapim bakalim hayirlisiCanim istisnalar var tabi gec dollenme olduysa cikmayabilir ama normalde cikar varsa buyuk ihtimal evet canim evde yapilan idrar testi
Erken doğum varda erken hamilelik nedir ya.
ben göremedim canım o yüzden yazmak istemedimKizlar testimin sonucuna bakip cevab yyazarmisiniz lutfen
Aynen canim bisey kaybetmezsin varsa ogrenirsin hayirlisi olsun insallah cikar:))Ozman bugun bi tane alim yapim bakalim hayirlisi
Var bu teste gore hamilesin dogruysa canim:))Adetim 2.qunu olmadım ama dayanamadim ne dersiniz bu sonuca
5.3 mü ??? 0 ne bastaki onu anlamadim sonuc kismindaki sayiyi yaz tek canim0-5.3 bu sonuç arkadaşlar nedr yorum yaparmısnz
Goremedim canimEki Görüntüle 1826842 kizlar yok dmi
Canım bunlarla etkileme kndini bence test yap. Bende hiç belirti olmamıştı ne çatlama zamanında ne gebelik zamanında. Sadece hafif kasık batmalarm ve bel ağrım oldu adet olucam sanmıştm. Bence testini yap belirti herkeste aynı olmuyor. Güzel haber alırsın inşallah.Kızlar adetim 3 gün gecikti midem de kaynama çok oluyor ve sürekli uyumak istiyorum çok üşüyorum burnum sürekli kasiniyor acaba sizdede olmusmuydu burun kasintisi bazı arkadaşlar olmuştu demişti test yapmalimiyim negatif görmekten korkuyorum
Hadii kos :)))) yaz bizede:)ben kana kosuyoruym ozaman kızlar :))) dua eedın
adet sancısı gibi mi..kasık ağrısı mı batmasım ı?Hasta olucam sanıp neredeyse aglayacaktim o kadar agrim var içimde kavga var bildiğin ama olsun deger
Merhabalar canım bugün sabahtan beri sanki içimde bişi kasılıyomuş gibi hissediyorum bu haftalarda normalmidir acaba sendr de oldu muHadii kos :)))) yaz bizede:)
Kimse cevap vermiyor bugün banaKızlar şimdi keseyi gördük ama doktor 2 hafta sonra içinde bebek olup olmadığına bakicaz dedi.kimseye soylemiyim mi hala hamile oldugumu dayanamiorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?