- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Berencim üzülmek yok diye sen diyordun.Adet olsan bile sonraki ay yine deneyeceksin. Ben de adetimi bekliyorum.Benim 13 mayıs falan üstelik ama artık "amaan ne yapayım bu ay da olmazsa yine denerim" modundayım. Emin ol başka derdin olsa bu kadar takmazdın bu sorunu. Şükredelim halimize. Bence sen de başka şeylere odaklanmaya çalış biraz.Günaydın kızlar sabah test yaptim negatif ne yazık ki moralim cpk bozuldu. Adete kaldı 3 gün acaba henuz idrara gecmemis olabilir mi? Bir umut iste benimki...
Evet canim ben soyledim ama evde yalnizim umutluydum da oyle oyle olunca üzüldüm. Gecer inşallah kabullenirim birkac saate napalim umutlar gelecek aya kaldi. Evet dedigin dogru allah Caresiz dert vermesin kimseyeBerencim üzülmek yok diye sen diyordun.Adet olsan bile sonraki ay yine deneyeceksin. Ben de adetimi bekliyorum.Benim 13 mayıs falan üstelik ama artık "amaan ne yapayım bu ay da olmazsa yine denerim" modundayım. Emin ol başka derdin olsa bu kadar takmazdın bu sorunu. Şükredelim halimize. Bence sen de başka şeylere odaklanmaya çalış biraz.
Evet eğer bu ay olmadıysa önümüzdeki ay yine beraber bekleriz :) ovulasyon testi almış mıydın sen ?Evet canim ben soyledim ama evde yalnizim umutluydum da oyle oyle olunca üzüldüm. Gecer inşallah kabullenirim birkac saate napalim umutlar gelecek aya kaldi. Evet dedigin dogru allah Caresiz dert vermesin kimseye
İnşallah sen bebis haberi verirsin de mutlu oluruzBerencim üzülmek yok diye sen diyordun.Adet olsan bile sonraki ay yine deneyeceksin. Ben de adetimi bekliyorum.Benim 13 mayıs falan üstelik ama artık "amaan ne yapayım bu ay da olmazsa yine denerim" modundayım. Emin ol başka derdin olsa bu kadar takmazdın bu sorunu. Şükredelim halimize. Bence sen de başka şeylere odaklanmaya çalış biraz.
Evet kullandim bu ay yumurtlamayi tam takaladim calisma oldu o yuzden umutluydum bir de bu ay doktora gittim testlerim normal cikti alttan muayenede temiz cikti oyle olunca umutlar ravan yaptiEvet eğer bu ay olmadıysa önümüzdeki ay yine beraber bekleriz :) ovulasyon testi almış mıydın sen ?
Ya kızlar aslında çok kasmamak lazım Bebek demek yeni bi hayat demek bunun heyecanı o var olmadan içimize umut düşürdüğü için bu şekilde elimiz ayağımıza dolaşıyor. Bide evde tek olunca sarıyoruz neteEvet kullandim bu ay yumurtlamayi tam takaladim calisma oldu o yuzden umutluydum bir de bu ay doktora gittim testlerim normal cikti alttan muayenede temiz cikti oyle olunca umutlar ravan yapti
Ben en çok bir bebeğim olduğunun hayalini kurunca aşırı bir istekle doluyorum :)Ya kızlar aslında çok kasmamak lazım Bebek demek yeni bi hayat demek bunun heyecanı o var olmadan içimize umut düşürdüğü için bu şekilde elimiz ayağımıza dolaşıyor. Bide evde tek olunca sarıyoruz nete
Ben de birkac ay daha olmazsa gitmeyi düşünüyorum. Evet durumlarimiz benzer belki ayni ay hamis oluruzBen de testi kullandım :) doktora gitmiştim her şey yolunda bende de çok şükür. Bana 6 ay olunca gel demişti. 5 ay oluyor bu ay benim de. Çok benzer durumlarımız. Ben de Ramazan girmeden giderim belki doktora. Bu ay da olacak gibi hissetmiyorum hiç. Ya da ramazandan sonra teker giderim.
Aynen sizinle dertledip yazilanlari okumak rahatlatiyor beniYa kızlar aslında çok kasmamak lazım Bebek demek yeni bi hayat demek bunun heyecanı o var olmadan içimize umut düşürdüğü için bu şekilde elimiz ayağımıza dolaşıyor. Bide evde tek olunca sarıyoruz nete
Bir iki gün daha bekle bende öyle oldum çünkü hastalandım. tüm belirtiler varken tam dedim kesin hamileymişim bu sabah kalktım ki hastalanmışım dün halı makinasıyla uğraştım bugün bommm hastalandım. Bekle sonra hayal kırıklığına düşmeKızlar selam,
adet tarihim her ayın 3ü ya da 4ü . 4 Mayısda adet olucam diye beklerken olamadım. Kasıklarımda adet olcakmış gibi durumlar var. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. Fikirlerinizi alabilir miyim??
hayırlısı olsun Can'ım inşallah hamilesindir. Bizde durumlar sıkıntılı olduğu için ben umutlandım eşim sıkıntı aldı bende sinir oldum bugün söyledim hayırlı olsun Diyo deliYok hayal kırıklığı değil de hamileysem ona göre atağa geçerim bilinçli olmakda fayda var diye düşünüyorm bunun folik aisidi var kontrolü var vs :) ikinci çocuk olacak olursa kızım temmuzda 2 olacak
tabiki.. çocuk ikili ilişkilerde çok öenmli bi rol oynuyor iki tarfanda hazır olması gerekiyor bu sorumluluğa. Ben olursa hayır demem olmazsa da sorun değil düşünüyorum:)Benim eşim daha erken diye istemiyordu zatende olmadı hani şikayet etmiyorum çünkü Bebek eşlerin ikisinin istemesiyle güzel olur tek taraflı hiç iyi olmuyor açıkçası !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?