Bende aynı düşüncedeyim sen ne zamandır evlisin canımtabiki.. çocuk ikili ilişkilerde çok öenmli bi rol oynuyor iki tarfanda hazır olması gerekiyor bu sorumluluğa. Ben olursa hayır demem olmazsa da sorun değil düşünüyorum:)
:))) sen ozaman biraz daha bekle rabbim nasip ettiği sürece herzaman olur çocuk. sakın eşin istemiyorken çocuk yapma akışına bırak tadını çıkarhayırlısı olsun Can'ım inşallah hamilesindir. Bizde durumlar sıkıntılı olduğu için ben umutlandım eşim sıkıntı aldı bende sinir oldum bugün söyledim hayırlı olsun Diyo deli
4 yıldır evliyim 2 ay sonra 2 yaşına girecek bir kızım var ama ikinci çocuğpa hayır demem çünkü şuan çalışamıyorum haliyle. 2.si de doğsun bianda büyüsünler de ben de onları büyütüp iş hayatına atılayım istiyorm:) 26 yaşındayım henüz.Bende aynı düşüncedeyim sen ne zamandır evlisin canım
olmadı pazartesiye kadar beklerim pazartesiye kadar da olmazsam artık bi dr görünürüm tahlildi testti yapılır bişiler:)Hamile olmadığım halde alışkanlık oldu bu süreçte durmadan girip okuyorum kızlar ne yazmış diye güzel oluyor :))
kızlar 12. günde yumurtlama olurmu?
Kahverengi leke dediğiniz şey nokta noktamı yoksa hani az az gelen adet kanaması gibimi ? Kızlar
tabii ki olabilir canım... herkese her aya göre değişebiliyor.. bazen 10. günü bazen 18. günü hiç belli olmaz
kahverengi lekelenme çok hafif çamur gibi akıntı şeklinde.. peçeteye ya da günlük pede gelebilir.. adet kanaması gibi değil. öyle yoğun değil yani..
valla canım ben hıc anlayamıyorum bu yumurtlama gününü
Canım akıntı olur yumurtlamada, sancın olur sanki adet olacakmışsın gibi, şişkinlik olur.. Yine de anlayamıyorsan ovulasyon testleri çok iyi oluyor tavsiye ederim
Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim
TAMAM CNM O TESTE CİZGI KOYU CIKTIMI YUMURTLAMA GUNUN MU OLUYOR
Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim
Ya nerde bulcam öyle doktoru hiç bilemiyorumGÜLÜM ÖNCELİKLE SAKIN OL CANIM BENDE VAJINISMUS YAŞAYAN BİRİYDİM YENI YENI YENDIM KÖTÜ DÜŞÜNME İYİ BİR DOKTORA GIT SENIN DERDINE DERMAN OLUCAK BIR DOKTOR BUL CANIM İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY YOKTUR
Ya canm bi kere soktular ama ağrım dan doktorun elinden aldim attım. Doktorda gidin özele uyutup baksınlar dedi.ikisi de aynı koyulukta olduğunda o günü mutlaka değerlendir yumurta oluşmuş demek.. silikleştiğinde çatlamış demek.. o günü de değerlendirElinde test yoksa Gittigidiyorsa testlerin fiyatları daha uygun..
Alttan muayeneden korkma canım. Bende korkuyordum ama inan acıtmıyor.. şuan içinde parça kalma ihtimali varsa tehlikeli durum demektir. o yüzden korkma sakın ve muayeneni yaptırilişkiden daha acısız öyle düşün
Anladım Can'ım sağol dün ben halı yıkadım zorladım diyemi böyle oldum diye düşündüm bütün belirtiler ona işaret ediyordu sabahta bu olunca dedim acaba? Başka zamana artık hayırlısı isteyenlere inşallahtabii ki olabilir canım... herkese her aya göre değişebiliyor.. bazen 10. günü bazen 18. günü hiç belli olmaz
kahverengi lekelenme çok hafif çamur gibi akıntı şeklinde.. peçeteye ya da günlük pede gelebilir.. adet kanaması gibi değil. öyle yoğun değil yani..
Bence yap çıkar varsaKızlar adetim 4 gün gecikti belirtiler çok olmasada var ama kasik agrimda var test yaptirmalimiyim
Degerlendirirmisiniz
Degerlendirirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?