Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar merhaba bır sey danıscam ben dun kese ıcın gıttım sukur gorduk kese de 1,5 cmmıs benım adet tarıhımden bır gun once bır arkdsm adet olmustu oda hamıle oda dun gıttı aynı doktora onunkıde 0,9 cm benımkı bayag buyuk degılmı dun gıttıgım gun 5 haftalık 6 gunlukdu arkdsında dun 6 haftalıkdı

Net bilgi sahibi değilim ama mantiken düşündüğümde normal. Bence ne bebek nede kese ölçüsü aynı hafta olan hamilelerde bile konuşsak tutmayacaktır.. Ama zamanla birbirine yaklaşır. Herkesin bebeğinin boyu kilosu standart doğmuyorki :)
Endişenlenmesin bence arkadaşın ama çok takıosa doktoruna bir sorsun rahatlasın.

Canımmm
İyim sen nasılsın..? Vallla galiba hissediyorum eğer hissettiğim tekmeleriyse, garip bişey ya mısır patlıo sanki karnmda.
Aynen oyle baslar ilk tekmeler sonra paldır küldür bende kizlari o haftalarda hissetmistim bunu yeni bir haftadir hissediyorum biraz tembel

Aynen oyle baslar ilk tekmeler sonra paldır küldür bende kizlari o haftalarda hissetmistim bunu yeni bir haftadir hissediyorum biraz tembel

Ozaman hissediyorum
İnsan bilmiyorki nasıl olur acaba mı diyosun hissedince..
Senin oğluşun nasıl, valla ben çok seviniyorum oğlun olmasına gerçekten.

İstanbull canım
Canim bende gebe kalmadan önce smear testi yapmak istedi doktor ama olamadım bu suredede hamile kaldım.yeni doktor gerek de görmedi bu teste.bende vajinismus tedavisi gördüm çok şükür ilişkide sıkıntı yok ama smear da sıkıntı yaşadım.tedavi olduğum doktor öneride bulundu anlayisli bir doktor var bu konuda bahceci klinik de Aytun hanim.ben gidecektim ama gebe oldum gitmedim..bi bak istersen

Nerede canım orası ücret falan nasıl acaba

Ozaman hissediyorum
İnsan bilmiyorki nasıl olur acaba mı diyosun hissedince..
Senin oğluşun nasıl, valla ben çok seviniyorum oğlun olmasına gerçekten.
Cok saol canim benim Allah razi olsun rabbim herkese kalbindekini nasip etsin mahrum birakmasin insallah haftaya ayrintili var onu bekliyoruz bizde:))

Canim kalp sesi için ne zaman cagirdi

canım onun ki geç döllenmedir

Cok saol canim benim Allah razi olsun rabbim herkese kalbindekini nasip etsin mahrum birakmasin insallah haftaya ayrintili var onu bekliyoruz bizde:))

Hiçbir sorun çıkmaz Allahın izniyle merak etme :)
Benimde ay sonu olacak ayrıntılı ultrason, bakalım neler olacak

Arkadaşlar 4,5 haftalıkken keseyi gören var mı, varsa vajinal yoldan mı karından mi gördünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…