Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar usg de bebeğin durduğu yöne doğru cinsiyet tahmini yapanlar vardı.ne taraf kız ne taraf erkek.elimde resim yok atamıyorum

Benim göründü canım ama çok zor.rahim ters dönmüş.kasıktan baya bastırdı cihazı öyle gözüktü
Ayy benim de görünür inşallah yaa, yarın 4+6 oluyoruz doktor randevum var inşallah hayırlı haberler alırım. Senin de bebeğin hayır olsun, sağ salim kucağına alırsın inşallah.

Kızlar usg de bebeğin durduğu yöne doğru cinsiyet tahmini yapanlar vardı.ne taraf kız ne taraf erkek.elimde resim yok atamıyorum
Gözün aydın canim Allahim tamamina erdirsin ben pek inanmam batıl canim bunlar Allah bilir en iyisini ama saga yakinsa kiz sola yakinsa erkek oluyomus:)) ne tarafta seninki

AnaPatron Bide sey var bebisin haftasina takvimden hesapla yumurtlama donemine geliyosa kiz oncesi erkek buda var ama batıl tabiki rabbim kalbindekini nasip etsin

Benimki kesin doktor net dedi bana, herkes inanma diyor ama ben inandım doktoruma ya.
Benim kizlara biri 16 haftalikti kiz dedi doktor inandim cok emindi ikincide 9haftalikti kiza benziyor dedi inandim bidaha sormadim ayrintilida onaylamisti doktor kendi kiz diye onlarda hic suphelenmedim acaba erkekmi diye hep kiz diye hazirlik yaptim ama bunda inanamiyorum ki bide bacak arasi foto verdi pipisi diye yinede inanamiyorum sanirim korkudan:)))

Kızlar merhaba. Yazıları takip ediyordum sorum oldukça, eski konulara bakıyordum ama artık yazmaya karar verdim. Bu ay klomen kullandım ben de, sat 14.gününde 16 mm olan bi yumurta var dedi doktor. İki tane daha küçük oluşmuş. 13.gece çalışmıştık biz zaten ve sonrasında çok yogun yumurtlama akıntısını görmüştüm. Tuttuysa eğer 1 mayısta olmuştur diyorum şimdi. O günden beri alt karnıma yayılan bir sancı vardı. Ovulasyon sancısıdır diyordum. Ve akıntı oşarak da sadece, su gibi bir sıvı akıyordu. Bugün kaşıntı başladı sabah, bugün akıntı sarımsı oldu ve çarşıya çıkmıştım çok öu yürüdüm bilmiyorum ama kasıklarımda değil direk rahmimde batmalar ve sancı başladı, vajinaya da ara ara batma oluyor. Yürüyemedim kaldım, eşim aldı gelip arabayla.. Bu kadar sancı çekip de hamile olduğunu öğrenen var mı? Umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…