Benim göründü canım ama çok zor.rahim ters dönmüş.kasıktan baya bastırdı cihazı öyle gözüktüArkadaşlar 4,5 haftalıkken keseyi gören var mı, varsa vajinal yoldan mı karından mi gördünüz?
Ayy benim de görünür inşallah yaa, yarın 4+6 oluyoruz doktor randevum var inşallah hayırlı haberler alırım. Senin de bebeğin hayır olsun, sağ salim kucağına alırsın inşallah.Benim göründü canım ama çok zor.rahim ters dönmüş.kasıktan baya bastırdı cihazı öyle gözüktü
Gözün aydın canim Allahim tamamina erdirsin ben pek inanmam batıl canim bunlar Allah bilir en iyisini ama saga yakinsa kiz sola yakinsa erkek oluyomus:)) ne tarafta seninkiKızlar usg de bebeğin durduğu yöne doğru cinsiyet tahmini yapanlar vardı.ne taraf kız ne taraf erkek.elimde resim yok atamıyorum
Cnm bnmde öyle silikti ikinci çizgi gittim kan verdm ve negatifti kan ver bnceo zmn belli olurDegerlendirirmisiniz
İnsallah canim Allahin izniyle hayirli haberler alalim cinsiyetimizde kesinlesir
Benim kizlara biri 16 haftalikti kiz dedi doktor inandim cok emindi ikincide 9haftalikti kiza benziyor dedi inandim bidaha sormadim ayrintilida onaylamisti doktor kendi kiz diye onlarda hic suphelenmedim acaba erkekmi diye hep kiz diye hazirlik yaptim ama bunda inanamiyorum ki bide bacak arasi foto verdi pipisi diye yinede inanamiyorum sanirim korkudan:)))Benimki kesin doktor net dedi bana, herkes inanma diyor ama ben inandım doktoruma ya.
Kalp atışımızı da duyduk çok şükür usg ye göre 6+4 günlüğüz minnakımla
oyy maşallaahhh :)) soldaysa erkek sağdaysa kızmış sanırsam :))Kızlar usg de bebeğin durduğu yöne doğru cinsiyet tahmini yapanlar vardı.ne taraf kız ne taraf erkek.elimde resim yok atamıyorum
Ooyyy masallah :) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)Kalp atışımızı da duyduk çok şükür usg ye göre 6+4 günlüğüz minnakımla
Senin belli oldumu canim cinsiyet:)Ooyyy masallah :) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)
oy maşşallah kuzuyaKalp atışımızı da duyduk çok şükür usg ye göre 6+4 günlüğüz minnakımla
oyy maşallaahhh :)) soldaysa erkek sağdaysa kızmış sanırsam :))
İnşallah canlarımOoyyy masallah :) Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)
Sağol kuzum rabbim sanada göstersin inşallahoy maşşallah kuzuya
Gözün aydın canımBende bugün minişimin kesesini ve yolk kesesini gördüm çok şükür mm ler haftamızla uyumlu artık :) haftaya cuma da kalp atışı için gideceğiz...
Gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?