Rica ederim canim insallah seninle olur bebisin:)Sağol canım ben de öyle düşünmüştüm aslında çarşamba sabahi yogun akinti akşamına kasikta sanci goguslerim .Bu ay erken yumurtladim diye o gece yi degerlendirdim ama bi öncesi bosdün hersey normalken bugün yine akinti göğüs hassasiyeti olunca acaba yanildim mi diye düşündüm hala da emin değilim, bugünü de degerlendireyim de artık hangi gün yumurtladiysam Sağol cevabın icin
Yumurtlama dönemindede olur o Ağrı Can'ım kist yoktur bendede olmuştı doktora gittim temiz çıktı. Bütün belirtilere rağmen bugün hastalandım yinede içimde bi umıt var Diyo :) neye göre diyosa oda ayrı bişey işteBenim bat malum 13 Mayıs ama dün ilişki sırasında çok ağrım oldu ve dün gece sol yumurtalığıma kramp girdiAcısıyla uyandım Yumurtlama 1 Mayısta oldu elbette ki değerlendirdim o günü.. sonrasında mecburi sebeplerden dolayı 4 gün ara verdim. Ama çok canım yandı yaaa.. Daha önce olmamıştı böyle ağrı.. Bir tek ovulasyon günü öyle ağrı çektim. Krampa gelince o kist varken olurdu ama şuan yok yeniden mi oluştu yoksa kese falan mı oluşuyor anlamadım...
Test yaptinmiAyy yükselmesine çok çok sevindim
İnşallah yanman geçer, fazla baharatlı şeyler yememeye çalış canım
Kiz ne sabirlisin yaaaa sen.dualarim srninle.benimde yarin 9.40 ta randevum.hayirli haberler verelim insYarın sabah kahvaltı yapıp gidicez canım
Bende burdayimmBurdaayımmm
Yumurtlama dönemindede olur o Ağrı Can'ım kist yoktur bendede olmuştı doktora gittim temiz çıktı. Bütün belirtilere rağmen bugün hastalandım yinede içimde bi umıt var Diyo :) neye göre diyosa oda ayrı bişey işte
Kiz ne sabirlisin yaaaa sen.dualarim srninle.benimde yarin 9.40 ta randevum.hayirli haberler verelim ins
Kızlar fikir verin bana , 4ünde adet olmam gerekiyorduj olmadım. Bu sabah test yaptm negatif çıktı. Sol kasığımda ağrı var kasıklarmda adet olcakmış gibi, duşa girdim vücudum gevşesin belki adet olurum diye duştan çıktığımda iç çamaşırıma kahve leke geldi ped koydum ama daha bişi yok neyin nesidir henüz 2 gün olduğu için mi testte çıkmamış olabilir
Kızlar fikir verin bana , 4ünde adet olmam gerekiyorduj olmadım. Bu sabah test yaptm negatif çıktı. Sol kasığımda ağrı var kasıklarmda adet olcakmış gibi, duşa girdim vücudum gevşesin belki adet olurum diye duştan çıktığımda iç çamaşırıma kahve leke geldi ped koydum ama daha bişi yok neyin nesidir henüz 2 gün olduğu için mi testte çıkmamış olabilir mi acaba hamilemiyim yoksa sökülemiyormuyum :/
Kızlar fikir verin bana , 4ünde adet olmam gerekiyorduj olmadım. Bu sabah test yaptm negatif çıktı. Sol kasığımda ağrı var kasıklarmda adet olcakmış gibi, duşa girdim vücudum gevşesin belki adet olurum diye duştan çıktığımda iç çamaşırıma kahve leke geldi ped koydum ama daha bişi yok neyin nesidir henüz 2 gün olduğu için mi testte çıkmamış olabilir mi acaba hamilemiyim yoksa sökülemiyormuyum :/
Ins cnnAhaha sağol balım ya içim içimi yesede bekliyorum sabırla
Sende bende hayırlı haberlerle gelelim burayaa inşallah, bende sana dua ediyorum canım benim bebişinin kalp atışını duyarsın inşallah
Canim kötü düşünme yenmissin artık...hayırlısı de ve tadını çıkar bebek olursa da ... ilişkiye giriyorsan yendin artık...ben de atlatmis biri olarak söylüyorumKızlar moralim cok Bozuk vajinismüsü yeneli bu onuncu birlikteliğim falan bebek istiyoruz ama kendimi cok kasıyorum ama ona rağmen eşim içime boşaldı ama hemen spermleri dışarı kaçırdım yanı bekletemedim sizce bu durumda bebiş olurmu neler yapmam lazım tam olarak
Kızlar moralim cok Bozuk vajinismüsü yeneli bu onuncu birlikteliğim falan bebek istiyoruz ama kendimi cok kasıyorum ama ona rağmen eşim içime boşaldı ama hemen spermleri dışarı kaçırdım yanı bekletemedim sizce bu durumda bebiş olurmu neler yapmam lazım tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?