Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rica ederim canim insallah seninle olur bebisin:)

bhchrk canım bu infolik yumurtayı bi kaç gün erken olgunlaştirmis olabilir değil mi?yani mantığıma uyuyonormalde 13.güne denk gelecekken infolik devreye girip 11.gun gece hazır hale gelmiş olabilir?ve ben o an yakalamış olabilirimdeğil mi

Yumurtlama dönemindede olur o Ağrı Can'ım kist yoktur bendede olmuştı doktora gittim temiz çıktı. Bütün belirtilere rağmen bugün hastalandım yinede içimde bi umıt var Diyo :) neye göre diyosa oda ayrı bişey işte

Ya kızlar bişey sormam benim ağrılar şiddetli devam ediyo enfeksiyon da yok tahlil yaptırdım var mı bilgisi olan bugün oturdum ağladım agridan acayip kasiyo ya nefesim kesildi ağrıdı yine yatistayim

Kızlar fikir verin bana , 4ünde adet olmam gerekiyorduj olmadım. Bu sabah test yaptm negatif çıktı. Sol kasığımda ağrı var kasıklarmda adet olcakmış gibi, duşa girdim vücudum gevşesin belki adet olurum diye duştan çıktığımda iç çamaşırıma kahve leke geldi ped koydum ama daha bişi yok neyin nesidir henüz 2 gün olduğu için mi testte çıkmamış olabilir mi acaba hamilemiyim yoksa sökülemiyormuyum :/

Yumurtlama döneminde oldu o ağrı ama geçti... yumurtlama günüm de geçti zaten. Ama işte ilişki sırasında ağrı olunca tuhafıma gitti.. üzerine gece kramp girince tuhal oldum... kist oluştu sandım bilemiyorum. 13 mayısı bekleyeceğim rl mahkum..acaba inofolicle alakalı mıdır onu da bilemedim...inşallah olur canım bir sonraki ay

Kiz ne sabirlisin yaaaa sen.dualarim srninle.benimde yarin 9.40 ta randevum.hayirli haberler verelim ins

Ahaha sağol balım ya içim içimi yesede bekliyorum sabırla
Sende bende hayırlı haberlerle gelelim burayaa inşallah, bende sana dua ediyorum canım benim bebişinin kalp atışını duyarsın inşallah

Geç dollenme gibi b ihtimal yoksa hamile değilsin bence.Düştü sonra rahatlamis yavaş yavaş sokuluyo olabilirsin hamile olmadığından emin olursan sogan suyu iç bi iki gün hemen sokuluyo o zaman .Ama emin olmadan içme sakın. Bekle bakalım yarına devamı gelmezse kan testi yaparsın. Hayırlısı olsun

Can'ım bende de lekelenme olmuştu ama adet tarihte daha 7 gün varken ama lekelenmeler adet günüde olabilirmiş dikkatli ol istersen çok yorma kendini yatakta uzan hep, ayakta fazla durmamaya çalış, bu arada testler çıkmıyor Can'ım benimkinide anlam verememiştim ben varmı yok mu diye en iyisi kan testi aslında ama onada vakit lazım yarına kadar olmazsan ver istersen kan testi.. Bende yarın vermeye gidicem

Kızlar moralim cok Bozuk vajinismüsü yeneli bu onuncu birlikteliğim falan bebek istiyoruz ama kendimi cok kasıyorum ama ona rağmen eşim içime boşaldı ama hemen spermleri dışarı kaçırdım yanı bekletemedim sizce bu durumda bebiş olurmu neler yapmam lazım tam olarak

Canim kötü düşünme yenmissin artık...hayırlısı de ve tadını çıkar bebek olursa da ... ilişkiye giriyorsan yendin artık...ben de atlatmis biri olarak söylüyorum

Merak etme ulaşacak olanlar ulaşır yerine.. bizde öyle bir sorun olmadığı halde dışarı çıkıyor takılma ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…