- 30 Nisan 2016
- 8
- 0
- 1
- 35
Kızlar yardım edinnnn geçen uç dort gün önce iki uç gün boyunca kahverengi akıntı gordum çamaşır kirlenecek kadar sonra kesildi ve şimdide adet günüm ama hiç sancim.yok
İnşallah Can'ım geldik bakalım hastaneye randevu alamadım çok yoğundu bakalım kaçta giricez
Günaydın kızlar mutlu haftasonları din test yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Negatifi görünce belirtiler kalmadi. Psikolojikmis hamile olmayi cok isteyince neler yasiyoruz yaa...
İnşallah Can'ımallahın ıznıyle görürsün canım
İnşallah Can'ım
inş. canım yaa ama ben bir kez hamile kaldım acayip göğüslerim şişmişti bi tuhaf haller olmustu anlamıstım yani.. 1 kac gün kala Rabbim varsa hemen sana varlığını hissettirsin inş..
Tesekkur ediyorum yorumun icin csnimİnsallaah hamileyidir çok istiyoruz bebis:))Kızlar yardım edinnnn geçen uç dort gün önce iki uç gün boyunca kahverengi akıntı gordum çamaşır kirlenecek kadar sonra kesildi ve şimdide adet günüm ama hiç sancim.yok
Doktordan cikinca bizi habersiz birakma canimİnşallah Can'ım geldik bakalım hastaneye randevu alamadım çok yoğundu bakalım kaçta giricez
Canım ben hep yumurtlama sancısı çekerdim ama çatlıyor mu çatliyacak mı bilmiyordum.bir ay ovu testi kullandım veee sancı olmaya başladığında yumurta iyice olgunlaşmış çatlamaya hazır..sancı şiddeti artınca yumurta çatlıyor.sancı bittiğinde ovulasyon gerçekleşmiş oluyor...hamile olduğum ay o sancı günü zor bela ilişki olduIyi akşamlar kizlaaar
Bişey soracaktım hani benim adet geçen ay 31.gün geldi ya
Ondan önce 27_28 günde gelirdi
Ben bu ay infolic kullandım 11.gun sabahi yogun çiğ yumurta beyazı kıvamında akinti oldu akşamına da kasiga bicak saplanir gibi kesik kesik sanci ,goguslerim şişti falan dedim ki kesin erken yumurtladim infolic ten dolayı 12.güne geldi o geceyi degerlendirdik
Neyse ertesi gün akinti fazla yoktu tamam dedim yumurta catladigi bitti.
Persembe yi boş gectik bugün yine yumurta beyazı akinti ama daha az yine kasik agrisi 13.gün bugün ya da 14 bilemedim
Bu kadar uzatiktan sonra sorum şu ki,
O yumurta beyazı akinti geldiği kasik agrisi olduğu gün mu yumurtlama olur yoksa ondan bikaç gün içinde mi ??bugün ve pazar i da değerlendirilen, Ama merak ettim bugün de bi goguslerde yanma önceki günkü kadar olmasa da akinti ben kaç kere yumurtladim niye böyle oldu??
Fikri yorumu olan var mıdır? ?özellikle ovulasyon testi kullanan arkadaşlar bi bakiver in nolur
Normal canım ikinci hamileliğim çok sancılıydı.doğurana kadar çektim o sancıyı.ilk gebeliğimde hamile olduğumu bile hissetmedim.bu üç arada sancı yapıyo kendini hissettiriyoYa kızlar bişey sormam benim ağrılar şiddetli devam ediyo enfeksiyon da yok tahlil yaptırdım var mı bilgisi olan bugün oturdum ağladım agridanacayip kasiyo ya nefesim kesildi ağrıdı yine yatistayim
Gözünaydın canım, çok şükür :))Kalp atışımızı da duyduk çok şükür usg ye göre 6+4 günlüğüz minnakımla
Sağol canım atlattık çok şükür son tahliller iyi çıktı.sen ne yaptın.gel artık arkamdan
Normal canım ikinci hamileliğim çok sancılıydı.doğurana kadar çektim o sancıyı.ilk gebeliğimde hamile olduğumu bile hissetmedim.bu üç arada sancı yapıyo kendini hissettiriyo
İnşallah Allah herkese nasip etsin Can'ım gördük iki hafta geç döllenmiş altı haftalık kalp atışınıda duydukinşallah rabbım bızede nasıp etsın bu guzel anları
İyiyiz Can'ım merak etmeDoktordan cikinca bizi habersiz birakma canim
Çok sevindim canim ne guzel kalp atışını da duymussun alla bizlere de nasip etsinİyiyiz Can'ım merak etmealtı haftalık kalp atışını duyduk herşey çok İyi dedi doktorum çok şükür
İnşallah Allah herkese nasip etsin Can'ım gördük iki hafta geç döllenmiş altı haftalık kalp atışınıda duyduk
Tahlil yaptirdinmiiiYarın sabah kahvaltı yapıp gidicez canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?