Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar yardım edinnnn geçen uç dort gün önce iki uç gün boyunca kahverengi akıntı gordum çamaşır kirlenecek kadar sonra kesildi ve şimdide adet günüm ama hiç sancim.yok

Kızlar yardım edinnnn geçen uç dort gün önce iki uç gün boyunca kahverengi akıntı gordum çamaşır kirlenecek kadar sonra kesildi ve şimdide adet günüm ama hiç sancim.yok

muhtemel gebelik belirtisi sanırım ama stres vs adet dönemıde cok karıştı artık önce belkı bir akıntı gelmış olabılır adetse devamı gelır mutlaka eğer gelmezse gebelıkte olabılır

Günaydın kızlar mutlu haftasonları din test yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Negatifi görünce belirtiler kalmadi. Psikolojikmis hamile olmayi cok isteyince neler yasiyoruz yaa...

gerçekten her ay kendımı hamıle gıbı hıssediyorum ınan bendede hep var o durum içimizdeki umut işte

Kızlar yardım edinnnn geçen uç dort gün önce iki uç gün boyunca kahverengi akıntı gordum çamaşır kirlenecek kadar sonra kesildi ve şimdide adet günüm ama hiç sancim.yok sizce olabilir miyim bunu yaşadım mı
inş. canım yaa ama ben bir kez hamile kaldım acayip göğüslerim şişmişti bi tuhaf haller olmustu anlamıstım yani.. 1 kac gün kala Rabbim varsa hemen sana varlığını hissettirsin inş..
Tesekkur ediyorum yorumun icin csnimİnsallaah hamileyidir çok istiyoruz bebis:))

Canım ben hep yumurtlama sancısı çekerdim ama çatlıyor mu çatliyacak mı bilmiyordum.bir ay ovu testi kullandım veee sancı olmaya başladığında yumurta iyice olgunlaşmış çatlamaya hazır..sancı şiddeti artınca yumurta çatlıyor.sancı bittiğinde ovulasyon gerçekleşmiş oluyor...hamile olduğum ay o sancı günü zor bela ilişki oldu ama ondan önceki ayda olmuştu.önceki ayda kimyasal geçirdiğimden şüphelendim canım.
Ben böyle deneyimledim...

Ya kızlar bişey sormam benim ağrılar şiddetli devam ediyo enfeksiyon da yok tahlil yaptırdım var mı bilgisi olan bugün oturdum ağladım agridan acayip kasiyo ya nefesim kesildi ağrıdı yine yatistayim
Normal canım ikinci hamileliğim çok sancılıydı.doğurana kadar çektim o sancıyı.ilk gebeliğimde hamile olduğumu bile hissetmedim.bu üç arada sancı yapıyo kendini hissettiriyo

Kalp atışımızı da duyduk çok şükür usg ye göre 6+4 günlüğüz minnakımla
Gözünaydın canım, çok şükür :))
Soldaysa erkek sağdaysa kız diolar ama tutarsa çünkü
Sağol canım atlattık çok şükür son tahliller iyi çıktı.sen ne yaptın.gel artık arkamdan

Canim ben yazini okumustum ama yazamadim. Benim sol tarafta bebeğim ama bnde tutmadı cunku kizim olacak.
Sol erkek sag kız diye okumustum.

Normal canım ikinci hamileliğim çok sancılıydı.doğurana kadar çektim o sancıyı.ilk gebeliğimde hamile olduğumu bile hissetmedim.bu üç arada sancı yapıyo kendini hissettiriyo

Bana aşırı geldi biraz doğum yapar gibi o kadar kasmisim ki bacağı ağrıyor bugün yinede Teşekkürler tecrübeli olmanız güven veriyo tabi

Kızlar sizlere birsey danışmak istiyorum mayıs 10ba tadet tariihim bnm gecen dr gitmiştim bana adetiyin ikinci günü gel dedi büyük ihtimalle klomen yazacak bu ilacı kullanırken sürekli kontrole mi gitmek lazım dr çünkü memlekete gitmem lazım tatil için o yüzden gelen adete mi gideyim kafam karıştı yardım eder misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…