Canim kötü düşünme yenmissin artık...hayırlısı de ve tadını çıkar bebek olursa da ... ilişkiye giriyorsan yendin artık...ben de atlatmis biri olarak söylüyorum
Merak etme ulaşacak olanlar ulaşır yerine.. bizde öyle bir sorun olmadığı halde dışarı çıkıyor takılma ona
Ya ilk hamileligimde de adet olmamistm kahve lekeler gelmisti oyuzden noluyor dedim kendi kendme. Olursa 2.cocuk olcak. Bi kizim var 2 yasina gircek temmuzda.Can'ım bende de lekelenme olmuştu ama adet tarihte daha 7 gün varken ama lekelenmeler adet günüde olabilirmiş dikkatli ol istersen çok yorma kendini yatakta uzan hep, ayakta fazla durmamaya çalış, bu arada testler çıkmıyor Can'ım benimkinide anlam verememiştim ben varmı yok mu diye en iyisi kan testi aslında ama onada vakit lazım yarına kadar olmazsan ver istersen kan testi.. Bende yarın vermeye gidicem
Normal iliskimde yumurtlama donemimde kaldım hemen canımGerçektenmi canım nasıl hamile kaldın
Normal iliskimde yumurtlama donemimde kaldım hemen canım
İnşallah canım inşallahOooyyyy masallah ,boşuna boşuna evham yaptığını söylemiştim sana sağlıcakla kucakla insallah,pesindeyim
Bekledim canım birazBekledinmi canım peki hemen kalktınmı yataktan
12+3te doktor kiza benzio dedi. Ama bakalim bidahaki gittigimizde erkek der mi bilmiyorum.insallah degismez :)Senin belli oldumu canim cinsiyet:)
12+3te doktor kiza benzio dedi. Ama bakalim bidahaki gittigimizde erkek der mi bilmiyorum.insallah degismez :)
Pek bazen değişebiliyorCANLAR adetim 28 nisanda bitti BEBEK İSTEDİĞİMİZ İÇİN DÜZENLİK BİRLİKTELİK OLDU TELEFONUMDA TAKVIMIM UYGULAMASI YÜKLÜ TAKVIME GÖRE OVULASYON 4 MAYIS VE 10 MAYIS ARASINDA GÖZÜKÜYOR 9 MAYIS DA YUMURTLAMA GÜNÜ BİZDE 01 MAYIS 02 MAYIS 04 MAYIS VE 06 MAYISDA DÜZENLİ BİRLİKTELİK OLDU İKİ GÜNDÜR BAŞIMIN ENSE TARAFINDA ACAYIP AĞRI VAR VE BİRAZDA MIDEM BULANIYOR İNŞALLAH BEBİŞ TUTMUŞTUR BU TAKVIMIN YUMURTLAMA GUNUNE GÖREMI HAREKET ETMELIYIM HİÇ BİLMİYORUM
Canm ben o yumurtlamaya güvenmiyorum
Pek bazen değişebiliyor
Canim ben ilk gebeligimde giiic takvime falan bakmamistim kendim yumurtladigimi anlamistim akintim cogalmisti ve de iki parmak arasında sunen bir akıntı olursa o yumurtlama akintisiymis ordan anlamıştım:)O YUZDEN IKI GUNDE BIR ILIŞKI GERÇEKLEŞTIRIYORUZ SPERM 48 SAAT YAŞAYABİLİYORMUŞ YA DENK GELMESI ICIN ELIMDEN GELENI YAPIYORUM
Hayirli haberlerle dön inşallah canimKızlar şuan yoldayız bebişimiz bugun Allah'ın izniyle sekiz haftasına girdi bi sorun geç döllenme falan yoksa. İlk defa görücez çok Mutlu heyecanlı ve stresliyim dua edin bana
İnşallah Can'ım geldik bakalım hastaneye randevu alamadım çok yoğundu bakalım kaçta giricezHayirli haberlerle dön inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?