Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bısey sorcam ben hamıleyım SATa gore 24h 6g gorunuyor ama ultrasona gore 27h2 g dedı doktor ben sımdı hangısını baz alıcam sasırdım bıde kılosu 1 kilo 77 gram sizce nasıl doktor kılolu dedı zamanından once dogum olabılr dedı ılerleyen zamanlarda.. lutfen bırseyler deyın yaa

Ya ilk hamileligimde de adet olmamistm kahve lekeler gelmisti oyuzden noluyor dedim kendi kendme. Olursa 2.cocuk olcak. Bi kizim var 2 yasina gircek temmuzda.

Kizlarr bu konuda bilgisi olanlar bana acilll yazabilir mi. Hamilelikte tarcınlı su icmek zarar li mi. Doktorlarla konusmus olaniniz var mi. Ben tatli krizlerine girdim dee iki gundur iciyorum ama zararliymis galibaa

CANLAR adetim 28 nisanda bitti BEBEK İSTEDİĞİMİZ İÇİN DÜZENLİK BİRLİKTELİK OLDU TELEFONUMDA TAKVIMIM UYGULAMASI YÜKLÜ TAKVIME GÖRE OVULASYON 4 MAYIS VE 10 MAYIS ARASINDA GÖZÜKÜYOR 9 MAYIS DA YUMURTLAMA GÜNÜ BİZDE 01 MAYIS 02 MAYIS 04 MAYIS VE 06 MAYISDA DÜZENLİ BİRLİKTELİK OLDU İKİ GÜNDÜR BAŞIMIN ENSE TARAFINDA ACAYIP AĞRI VAR VE BİRAZDA MIDEM BULANIYOR İNŞALLAH BEBİŞ TUTMUŞTUR BU TAKVIMIN YUMURTLAMA GUNUNE GÖREMI HAREKET ETMELIYIM HİÇ BİLMİYORUM

Canm ben o yumurtlamaya güvenmiyorum
Pek bazen değişebiliyor

O YUZDEN IKI GUNDE BIR ILIŞKI GERÇEKLEŞTIRIYORUZ SPERM 48 SAAT YAŞAYABİLİYORMUŞ YA DENK GELMESI ICIN ELIMDEN GELENI YAPIYORUM
Canim ben ilk gebeligimde giiic takvime falan bakmamistim kendim yumurtladigimi anlamistim akintim cogalmisti ve de iki parmak arasında sunen bir akıntı olursa o yumurtlama akintisiymis ordan anlamıştım:)

Kızlar şuan yoldayız bebişimiz bugun Allah'ın izniyle sekiz haftasına girdi bi sorun geç döllenme falan yoksa. İlk defa görücez çok Mutlu heyecanlı ve stresliyim dua edin bana

Günaydın kızlar mutlu haftasonları din test yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Negatifi görünce belirtiler kalmadi. Psikolojikmis hamile olmayi cok isteyince neler yasiyoruz yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…