Kuzu görenlerin bebeği oluyormuş kız :)))BU AY BENDE ÖYLE Bİ RÜYA GÖRDÜMbeyaz beyaz yeni doğmuş kuzular vardı adetede 6 gün kaldı ya heycan bastı
4 günün varsa çıkmaması gayet normal kardeşim hamileydi 3 gün önce yaptık negatif adeti geçti 2 günü yaptık pozitif tatlım4 Günüm var ondan mı çıkmadı ki. Yoksa yokta mı çıkmadı
Erken testten alsaydım keske
Ben kamuda çalışıyorum malum durumlardan izin alamıyoruz.yavrum neden kan testi yaptırmıyosunnn ya kan testi 4 5 gün önceden gösteriyor bu kadar sıkıntı yapmazsın
Can'ım bekle yaptırma kan test felan Cidde'n günün geçmeden sakın yapma.. İnsan çok üzülüyor bekle 4 gün kalmışBen kamuda çalışıyorum malum durumlardan izin alamıyoruz.
Olmadı yarın akşam acile ya da özele gideyim
Evet ya bekleyeyim en iyisiCan'ım bekle yaptırma kan test felan Cidde'n günün geçmeden sakın yapma.. İnsan çok üzülüyor bekle 4 gün kalmış
Canim ne yaptin ben de hala durum ayni bir degisiklik yokhayirli olsun canim benimde batim yarin yorgunluk ve halsizlik bendede var benimde adetletim cok duzenli bizde 3bucuk senedir deniyoruz eylulde 4 sene olacak evliligim hayirlisi insallah
Biri erken hamilelik testi.. Dün yaptığım sonradan çizgi çıktığı dediğim normal hamilelik testi.. Erken hamilelik testi daha hassas olduğundan daha belirgin çıkarıyor galiba..Bu biraz once ilk yaptgin cift cizgili testle bugun yaptgib norml test mi?Eger oyleyse bende tam sana o attgib foto vardiya cizgi yok dedgin onda cizgi gordgmu soylucektim:) İnsallah hamilesndr hayirlisyla
Ya pazar günü bir test daha yapmayı planlıyorum eğer o da pozitif olursa pazartesi adet günüm de gidip kan testi yapacağım. Kısmet tabi, rabbime bıraktım herşeyi o herşeyin en iyisini bilir. Ama ben hamile olduğumu hissetmiyorum nedense, belki çok Ümit kırıklarım oldu ondanGözün aydın canım Allah tamamına erdirsin diyelim inşallah iğneden değildir kan testinde adetten 3 4 gün de cıkıyor kan versen kafan rahatlar :)
Amin inşallah :) inşallah iğneden değil de gerçekten Bebektendir.. :)canım dün akşam gördüm duygulandım valla ya inşallah vardır Rabbim bu ay yüzlerimize baksın inşallah umutlarımız boşa çıkmasın
Ay inşallah iğnenin etkisi değildir de bebektir :)Yok Can'ım geçmemiştir çünkü sen biri erken gebelik testi diğeri normal test. Normal testte görğnmemesi gayet normal 6 gün var diğer test gösterir sen hamilesin tatlım
Hayırlısı olsun canımberen20 bir garip oblomov yelsem ve diğer arkadaşlar bugün doktora gittim alttan ultrasonda baktı iki adet yumurtam oluşmuş biri 19 mm diğerini söylemedi yarın sabah çatlatma iğnesi olacam inş. Bakalım tutarsa bu arada birde hafif mantar var dedi krem sür dedi umarım gebeliği etkilemez
etkilicek olsa sür demez canım hadi hayırlısı olsun inşallah çatlasın yumuşlar gelsin bebişlerberen20 bir garip oblomov yelsem ve diğer arkadaşlar bugün doktora gittim alttan ultrasonda baktı iki adet yumurtam oluşmuş biri 19 mm diğerini söylemedi yarın sabah çatlatma iğnesi olacam inş. Bakalım tutarsa bu arada birde hafif mantar var dedi krem sür dedi umarım gebeliği etkilemez
Ya pazar günü bir test daha yapmayı planlıyorum eğer o da pozitif olursa pazartesi adet günüm de gidip kan testi yapacağım. Kısmet tabi, rabbime bıraktım herşeyi o herşeyin en iyisini bilir. Ama ben hamile olduğumu hissetmiyorum nedense, belki çok Ümit kırıklarım oldu ondan
Bende aynı şeyi doktoruma söylediğimde bana şöyle demişti 'yumurtan belli bir büyüklüğe gelmiyor yada belli bir büyüklüğe gelse bile çatlamıyor olabilir. Bu testler sadece o hormonları ölçüyor. Yumurta biyüdüğü sürece pozitif verir. Ama çatladığını anlamak için yumurta takibi şart' demişti. Böyle bir şüphen varsa bence bir doktora git ve takip yaptırkızlar eğer yumurtlamıyor olsam ovulasyon testınde hıc koyu cızgıyı yakalayamazdık değilmi ben yumurtlamıyormuyum acaba....
Arkadaşlar ben dört gün önce taat yaptım sonuç 0.30 çıktı negatif yani ama benim üç gündür adetim geciyo ağrı sizi da yok adet belirtiside yok ne olabilir bu[/Qmevsimd eğişikliklerinde bazen gecikme olabiliyor canım kist falan varmı
Kuzu görenlerin bebeği oluyormuş kız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?