Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnsanoğlu nelere sabır gösteriyor biz 3-4 gün bekleyemiyoruz ( bende dahilim :)) bekleyelim arkadaşlar bu şekilde sadece psikolojimizi bozuyoruz daha beter stresten yumurtalıklar çalışmıyor. Düşünmeyin diyemem. Ben onu yapamıyorum ama en azından hamilemiyim sorusunu bu ay unutalım!!!
Bu ay birbirimize destek olalım

Bu biraz once ilk yaptgin cift cizgili testle bugun yaptgib norml test mi?Eger oyleyse bende tam sana o attgib foto vardiya cizgi yok dedgin onda cizgi gordgmu soylucektim:) İnsallah hamilesndr hayirlisyla
Biri erken hamilelik testi.. Dün yaptığım sonradan çizgi çıktığı dediğim normal hamilelik testi.. Erken hamilelik testi daha hassas olduğundan daha belirgin çıkarıyor galiba..

Gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin diyelim inşallah iğneden değildir kan testinde adetten 3 4 gün de cıkıyor kan versen kafan rahatlar :)
Ya pazar günü bir test daha yapmayı planlıyorum eğer o da pozitif olursa pazartesi adet günüm de gidip kan testi yapacağım. Kısmet tabi, rabbime bıraktım herşeyi o herşeyin en iyisini bilir. Ama ben hamile olduğumu hissetmiyorum nedense, belki çok Ümit kırıklarım oldu ondan

Arkadaşlar ben dört gün önce taat yaptım sonuç 0.30 çıktı negatif yani ama benim üç gündür adetim geciyo ağrı sizi da yok adet belirtiside yok ne olabilir bu

kızlar eğer yumurtlamıyor olsam ovulasyon testınde hıc koyu cızgıyı yakalayamazdık değilmi ben yumurtlamıyormuyum acaba....

etkilicek olsa sür demez canım hadi hayırlısı olsun inşallah çatlasın yumuşlar gelsin bebişler

CANIM İNŞALLAH POZİTİF CIKAR HAKLISIN BAZEN UMUT EDİP SONUC NEGATİF OLUNCA İNSANDA KORKU OLUSUYOR

kızlar eğer yumurtlamıyor olsam ovulasyon testınde hıc koyu cızgıyı yakalayamazdık değilmi ben yumurtlamıyormuyum acaba....
Bende aynı şeyi doktoruma söylediğimde bana şöyle demişti 'yumurtan belli bir büyüklüğe gelmiyor yada belli bir büyüklüğe gelse bile çatlamıyor olabilir. Bu testler sadece o hormonları ölçüyor. Yumurta biyüdüğü sürece pozitif verir. Ama çatladığını anlamak için yumurta takibi şart' demişti. Böyle bir şüphen varsa bence bir doktora git ve takip yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…