Hayırlı olsun Can'ım hamilesin sen soğan kürü yaptınmıCan'ım sende haber ver ara ara durumundan. Ben bugun dayanamadım normal adet gecikmesinden sonra cevap veren testlerden yaptım.. İlk başta çizgi yoktu. Herhalde yok Bebek iğneninde etkisi geçti dedim.sonra 10-15 dk sonra boyle oldu. Hala bir umudum var bu ay için
Korkma neyse çıkar zaten negatife alışmış bünyen insan göre göre alışıyor yeminle.. Ben her ay bi umut pozitif görürüm diyorum sonra pat negatif :))) ama üzülmüyorum1 hafta geçti adetim... ama hala test yapmaya cesaretim yok. Sanki tek çizgi olacak gibi gelio
Ben sık sık test yapmıyorum. En son ne zaman yapmıştım unuttum. . Bundan 2 ay evvel adetim 4 gün gecmisti . Şimdide 1 hafta geçti . O zaman olmuştum şimdide olucam galiba diyorum. O yüzden yapma gereği duymuyorum .. adet belirtilerini yaşıyorum suan ... kasik, bel , Göğüs ağrıları..Korkma neyse çıkar zaten negatife alışmış bünyen insan göre göre alışıyor yeminle.. Ben her ay bi umut pozitif görürüm diyorum sonra pat negatif :))) ama üzülmüyorum
Yok Can'ım bence hamile olmayana bilirim çatlama iğnesi oldum bu ay o iğne de hamilelik hormonu olduğundan..etkisi hala geçmemiş olabilirHayırlı olsun Can'ım hamilesin sen soğan kürü yaptınmı
Bu biraz once ilk yaptgin cift cizgili testle bugun yaptgib norml test mi?Eger oyleyse bende tam sana o attgib foto vardiya cizgi yok dedgin onda cizgi gordgmu soylucektim:) İnsallah hamilesndr hayirlisylaCan'ım sende haber ver ara ara durumundan. Ben bugun dayanamadım normal adet gecikmesinden sonra cevap veren testlerden yaptım.. İlk başta çizgi yoktu. Herhalde yok Bebek iğneninde etkisi geçti dedim.sonra 10-15 dk sonra boyle oldu. Hala bir umudum var bu ay için
Ben adet olmadan once yoktu belirti bukadar adet oldm nerdyse bitti ama hamilelk bwlirtsi var acaip gogsum agriyo kasik agrsi oluyo migde bulntsi oluyo ama adet oluyormKorkma neyse çıkar zaten negatife alışmış bünyen insan göre göre alışıyor yeminle.. Ben her ay bi umut pozitif görürüm diyorum sonra pat negatif :))) ama üzülmüyorum
1 hafta geçti adetim... ama hala test yapmaya cesaretim yok. Sanki tek çizgi olacak gibi gelio
vala dun siddetli bas donmesiyle uyandim doktor tansiyon ilaci baslatti simdi iyiyim ama iyi olmak cok guzel bir seymis.. Rabb im kimseye yasatmasin
Ayy canim ben bu ay senden umutlandim valla :) oyle seyler yaziyorsun ki. Sadece cift cizgiyi gormek kaliyor geriye :) insallah ya hadi bakalim :)Kizlar berbatim ya cok bulantim var deli gibi de uykum ama bulantidan uyuyamiyorum usuttum galiba pazar gunu denize gitmistik
Ben de umutlanmak istiyorum canim ama keske 30unda test yapip negatif gormeseydim ya geceden beri suren sag gogus sizlamam basladi simdi baya baya aciyor ise gitcem hazirlaniyorum sutyenimi zor giydimAyy canim ben bu ay senden umutlandim valla :) oyle seyler yaziyorsun ki. Sadece cift cizgiyi gormek kaliyor geriye :) insallah ya hadi bakalim :)
Can'ım sende haber ver ara ara durumundan. Ben bugun dayanamadım normal adet gecikmesinden sonra cevap veren testlerden yaptım.. İlk başta çizgi yoktu. Herhalde yok Bebek iğneninde etkisi geçti dedim.sonra 10-15 dk sonra boyle oldu. Hala bir umudum var bu ay için
Ben de umutlanmak istiyorum canim ama keske 30unda test yapip negatif gormeseydim ya geceden beri suren sag gogus sizlamam basladi simdi baya baya aciyor ise gitcem hazirlaniyorum sutyenimi zor giydimve dikkat ettim yuzumde hic sivilce cikmamis adete 1 gun kaldi simdiye kadar cene bolgemde 3 4 tane cikmasi lazimdi ay ins hastalanmam ya hamilelikte gece bulantisi diyen duymadim benim hep gece bulandi sabah bulantim yok hastaliklar gece cikar derler ya usuttum mu acaba dedim
amin canım inşallah hamileliktendirAllah umduğuna kavuştursun kardeşim geçmiş olsun inşallah hamilelikten dolayıdır.... benimde adetten önce ağız çene bölgemde sivilceler çıkardı şimdi çıkmadı ama belli olmaz belki oyun yapıyodur bana yine hayırlısı artık
30unda test yaptın, negatifi gördün ama senin adetlerinde bir düzensizlik var. Eğer döllenme olduysa ne zaman döllendiğini falan kestirmek çok zor. Dolayısıyla testte görememek normal olabilir.Ben de umutlanmak istiyorum canim ama keske 30unda test yapip negatif gormeseydim ya geceden beri suren sag gogus sizlamam basladi simdi baya baya aciyor ise gitcem hazirlaniyorum sutyenimi zor giydimve dikkat ettim yuzumde hic sivilce cikmamis adete 1 gun kaldi simdiye kadar cene bolgemde 3 4 tane cikmasi lazimdi ay ins hastalanmam ya hamilelikte gece bulantisi diyen duymadim benim hep gece bulandi sabah bulantim yok hastaliklar gece cikar derler ya usuttum mu acaba dedim
canım dün akşam gördüm duygulandım valla ya inşallah vardır Rabbim bu ay yüzlerimize baksın inşallah umutlarımız boşa çıkmasınCan'ım sende haber ver ara ara durumundan. Ben bugun dayanamadım normal adet gecikmesinden sonra cevap veren testlerden yaptım.. İlk başta çizgi yoktu. Herhalde yok Bebek iğneninde etkisi geçti dedim.sonra 10-15 dk sonra boyle oldu. Hala bir umudum var bu ay için
aynen canım düzensizlik var ve evet yumurtladığım günü kestiremedim bu ay malesef bakalım inşallah hamileyimdir. seninde kahverengi akıntım inşallah yerleşme kanamasıdır canım bende bu ay yumurtlama dönemini kapsayan 7 günlük süreçte oldu kahve akıntım ondan sonra hiç olmadı30unda test yaptın, negatifi gördün ama senin adetlerinde bir düzensizlik var. Eğer döllenme olduysa ne zaman döllendiğini falan kestirmek çok zor. Dolayısıyla testte görememek normal olabilir.
Ya inşallah yaşadıkların üşütmekten veya psikolojik sebeplerden kaynaklanmıyordur. Minik bir solitarybaby geliyordur :))
Bugün bekliyorum ben de regli. Hala olmadım. Kahverengi akıntım devam ediyor
Yok sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu canım ya. İlk defa olan bir şey değil çnükü. Her reglden önce yaşıyorum 3-4 gün. Hani bir hafta önce başlasa ihtimal vereceğim ama bugün zaten regl olmam gerekiyor. Gelir eli kulağında yani.aynen canım düzensizlik var ve evet yumurtladığım günü kestiremedim bu ay malesef bakalım inşallah hamileyimdir. seninde kahverengi akıntım inşallah yerleşme kanamasıdır canım bende bu ay yumurtlama dönemini kapsayan 7 günlük süreçte oldu kahve akıntım ondan sonra hiç olmadı
amin canım inşallah hamileliktendirama dediğin gibi oyunda yapıyor olabilir vücut bu ne zaman ne yapacağı belli değil ne belirtiler görüpte hamile olmayanlar var sıfır belirtiylede hamile kalanlar kısmet hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?