bende mayıs ayında 47. gün regl oldum 3 defa test yapmıştım sonra dayanamadım doktora gittim benim değerim 0,100düAynen bacım öyle valla ben mayıs ayında adet görememiştim ve bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama kan testi 2.0 çıktı nasip değilmiş
Meğerse idrar yolu enfeksiyonundan dolayı olmamışım ne çektim ya Allah bidaha yaşatmasın adet görememekde ayrı stres o zaman 47 gün sonra görmüştüm. naparsak yapalım boş aslında nasipten ötesini yaşayamıyoruzAllah Kerim
benim genç kızken bir kaç defa olmuştu kahverengi akıntım doktor adet düzensizliğinden olur demişti ilaç içmiştim sonra bir daha hiç olmadı sadece çok koyu kırmızı hatta kahveyle karışık kan gelir sonra sökülürüm inşallah onun gibi bir şey değildir canım benim 1 gün sürerdi.bakalım belki olmazsın ya Allahtan umut kesilmez olursakta her ay dediğim gibi yeni ay yeni umutYok sanmıyorum yerleşme kanaması olduğunu canım ya. İlk defa olan bir şey değil çnükü. Her reglden önce yaşıyorum 3-4 gün. Hani bir hafta önce başlasa ihtimal vereceğim ama bugün zaten regl olmam gerekiyor. Gelir eli kulağında yani.
Hayırlısı hakkımızda.
Yani bu söylediğin mucize gibi bir şey olur eğer öyle olursa :) Bak hafiften midem bulnamaya başladıbenim genç kızken bir kaç defa olmuştu kahverengi akıntım doktor adet düzensizliğinden olur demişti ilaç içmiştim sonra bir daha hiç olmadı sadece çok koyu kırmızı hatta kahveyle karışık kan gelir sonra sökülürüm inşallah onun gibi bir şey değildir canım benim 1 gün sürerdi.bakalım belki olmazsın ya Allahtan umut kesilmez olursakta her ay dediğim gibi yeni ay yeni umut
Ah canım yaa bende aynıyım kuruluk olmuştu bendede demekki ikimizde o aylarda yumurtlayamadık o kuruluk olunca çok canım yanıyo zaten işkence gibi kaçasım geliyobende mayıs ayında 47. gün regl oldum 3 defa test yapmıştım sonra dayanamadım doktora gittim benim değerim 0,100düsonra haziranda hiç olmadım direk temmuzda oldum bakalım bu ayda yanılmam inşallah haziranda hatırladığım kadarıyla kuruluk oldu sadece belirtim vs olmadı zaten kuruluktan dolayı ilişkide olmamıştı ama bu ayı güzel değerlendirdik gün aşırı olmadı ama şükür yine oldu 2-3 günde bir bile olsa bakalım kısmet diyip bekliyorum
bende temmuzda adetim 5 gün sürdü 6. gün ilişki olmuştubügün adet döngümün 13.günü bir arkadaşımda adet bıttıkten sonra 7. gun mutlaka ilişkiye gir demişti bugun adet bitiminin yedincı gunu ve sabah ilişki oldu yırmı dakıka uzandım sonra kalktım halıyle işe gelmek zorunda olduğum ıcın cok koşturdum evın ıcnde inşallah tutar
bende temmuzda adetim 5 gün sürdü 6. gün ilişki olmuştuayrıca yattığım vakit yeterli gelir canım zaten spermler rahme tutunuyorlarmış içimizden akan sıvı meninin suyuymuş
haftada 3 gün olabilir canım bir gün ilişki bir gün boş ama tabi vakit ve istek olduğu sürece ben bu ay hep dikkat etmeye calıştım ama 4 gün üst üste yapamadığımız zamanda oldu o zamanda ondan önceki ilişkiden kalan spermlerden ümitliydimCANIM ADETTIM BITINCEDE FITIL KULLANDIM DOKTOR VERMIŞTI 5 GUN KULLANDIM FITILI BUGUN DE İLİŞKİ OLDU RABBIM INŞALLAH VERIR HERGUN ILIŞKI SAKINCALI DIYORLAR YA HAFTADA IKI KEZ BENCE IDEAL GIBI GELIYOR SENCE NASIL
haftada 3 gün olabilir canım bir gün ilişki bir gün boş ama tabi vakit ve istek olduğu sürece ben bu ay hep dikkat etmeye calıştım ama 4 gün üst üste yapamadığımız zamanda oldu o zamanda ondan önceki ilişkiden kalan spermlerden ümitliydim3 gün yaşıyor diyorlar ya... ama haftada 2 de olabilir bir ayda sadece yumurtlama gününü yakalayıp hamile kalanı bile duydum burda canım önemli olan yumurtlama günü
İnşallah dileğine kavuşursun Can'ım bende kaç gecedir kaynamış et yiyorum dün rüyamda dünde kuzu gördüm anlamı aileye katılacak bebekmiş :)))Ben sık sık test yapmıyorum. En son ne zaman yapmıştım unuttum. . Bundan 2 ay evvel adetim 4 gün gecmisti . Şimdide 1 hafta geçti . O zaman olmuştum şimdide olucam galiba diyorum. O yüzden yapma gereği duymuyorum .. adet belirtilerini yaşıyorum suan ... kasik, bel , Göğüs ağrıları..
Yok Can'ım geçmemiştir çünkü sen biri erken gebelik testi diğeri normal test. Normal testte görğnmemesi gayet normal 6 gün var diğer test gösterir sen hamilesin tatlımYok Can'ım bence hamile olmayana bilirim çatlama iğnesi oldum bu ay o iğne de hamilelik hormonu olduğundan..etkisi hala geçmemiş olabilir
Üzülme Can'ım olmazsa diğer aya inşallah vakti gelmemiştirGece rüyamda test yapıyordum ve pozitif çıktı.
Sabah uyanınca yapayım bir tane dedim ama negatif ya. Daha 4 günüm var
Bende kuzu gördüm :))) geçen gün de haşlanmış et yiyordum eşimde aynı gördüm bakalım genelde rüyalarım çıkar ama hayırlısı :)))Gece rüyamda test yapıyordum ve pozitif çıktı.
Sabah uyanınca yapayım bir tane dedim ama negatif ya. Daha 4 günüm var
Can'ım bende bugün başladım adetin ne Zaman bittiKIZLAR BU GUN SOGAN KURUNE BASLADIM INSALLAH SIFA OLUR DEVA OLUR BANA FAYDASINI GORURUM ARANIZDA HIC KULLANAN OLDUMU PAYLASIRSANIZ SEVINIRIM
4 Günüm var ondan mı çıkmadı ki. Yoksa yokta mı çıkmadıÜzülme Can'ım olmazsa diğer aya inşallah vakti gelmemiştir
İnşallah dileğine kavuşursun Can'ım bende kaç gecedir kaynamış et yiyorum dün rüyamda dünde kuzu gördüm anlamı aileye katılacak bebekmiş :)))
4 Günüm var ondan mı çıkmadı ki. Yoksa yokta mı çıkmadı
Erken testten alsaydım keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?