Erken Hamilelik Belirtileri

doktora gitmek istemiyorum ben ya, hamile olarak gitmek istiyorum, açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, bırak diyorum olursa olur sonra bazen hemen doktora gitmeyi düşünüyorum ama aslında bunuda istemiyorum

aslında bende çok üzülüyorum bu durumlarda insanın elinde olan bişey değilki bu Rabbim bizede hayırlısından nasip etsin inşallah.bende düşünüyodum ben kötü birimiyi böyle kötü düşünüyorum diye demkki insan piskolojisi bu onun adına sevinirsin ama kendi adına üzülürsünkafamçokkarıştı

canım pardon ne kadar oldu demiştin korunmayı bırakalı ben bu günlerde çok unutkan oldum ya kafam hep meşgul kusura bakma

bende çok sık unutuyor ve karıştırıyorum arkadaşların bu bilgilerini, 4. ayımız bu ay, sizin ne kadar olmuştu

yani daha çok evlilik yılımız biraz geçtiği için acele ediyorum ben soranlara evet hamileyim demek istiyorum ya bıktım artık

canım bizim 3 yıl oldu ama bunun2 yılında eşim yanımda yoktu asker oldugu için doğu görevine gitti ben gitmedim şırnaktaydı.şu an döneli 1 yıl oldu ama bu 3 sene boyunca hiç korunmadık.aslında şans millet ilk gecede bile hamile kalıyor

evet bende hayret ediyorum nasıl başarıyolar, artık gerçekten eşimle isteyerek beraber olamıyoruz artık pes etti oda, ama tamda yumurtlama günlerim bugünler

yani daha çok evlilik yılımız biraz geçtiği için acele ediyorum ben soranlara evet hamileyim demek istiyorum ya bıktım artık

3 senedir bana okadar çok sordularki bu soruyu inan artık sormuyolar biz şu an ilaç tedavisi aşamasını geçtik bundan sonra aşılama ve tüp bebek yöntemlerine geçecez muhtemelen çooooook üzgünüm . gel bebişim artık ya:ecrin_bebek:

evet bende hayret ediyorum nasıl başarıyolar, artık gerçekten eşimle isteyerek beraber olamıyoruz artık pes etti oda, ama tamda yumurtlama günlerim bugünler

benimde yumurtlama günlerimin herhalde son günüydü bu gün bizde bu günlerde görev icabı berabar olduk ama artık iyicede stres olduk yani.

evet bugün diğer kızlar yok bende yattım sıkıntıdan artık gözüme uyku girmiyor keşke bebeğim ağlasada uyuyamasaydım hergün böyla uykusuz işe gidiyorum

inşallah bunlara gerek kalmaz, bu ay sende ben hamişim dersinde bizi sevindirirsin ama ben yine kaldım diye üzülebilirim peşin söyleyim :)senin için çoooook sevinirim tabi. bunları ben çok soğuk yöntemler olarak görüyorum hiç hoşlanmam böyle şeylerden

inşallah beraber söyleriz hamileyiz diye senin günün ne zaman

yazın doktora gittim adet sancısı için aslında doktor biraz geçince gel demesin diye adet sancısını bahane ettim, hemen alttan bakmak istedi daha ben masaya nasıl oturacağımı bile bilmiyodum halim çok komikti doktor kzıyo masaya çok diye ben bilmiyorum diyorum, çok iğrençti odaya girer girmez kaçmak istedim çocuktan bile vazgeçmiştim o anda :) artık kaçamazdım kapıyı kapatmıştı doktor ve sonra baktı ödüm koptu çok korkunçtu (doktorda öyleydi tabi) bende artık gitmemeye karar vermiştim doktora

çocuk düşünmeye karar verdiğin zaman en az bır yıl denemeden sonra doktora gidiyosun zaten senin için çok erken bence sen bu önümüzdeki 1-2 ay içinde hamile kalırsın

çocuk düşünmeye karar verdiğin zaman en az bır yıl denemeden sonra doktora gidiyosun zaten senin için çok erken bence sen bu önümüzdeki 1-2 ay içinde hamile kalırsın

ayy inşallah ne güzel söyledin yaaa, inşallah beraber kalırız valla hiç belli olmuyo böyle işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…