Erken Hamilelik Belirtileri

17 si yumurtama günüm hesaplayıcılara göre yaklaştı yani bugünlerdede olabilir, sağ yumurtalığımda bi ağrı oluyo mesela yumurtlama belirtisimi, ilk defada akıntım oluyo bu günlerde

bende yastık koyuyorum ilişkiden sonrada 15-20 dak kadar yatıyorum, bugünde öyle oldu mesela

ben bir profösöre gidiyorum yastık koyduktan sonra 1 saat bekle dedi banyo yapmayı önermiyor hemen rahimin içini yıkamak kesinlikle yasak yastık koyduktan sonra bacaklarını birleştiriyorsun biraz açık placak ama eşin bi süre kalkmıyo üstünden ha bide yastığı ilişkiden sonra koymayın eşin siz yastığın üstünde olduğunuz şekilde boşalsın

yaa kızlar yastık koymakta bu işi strese sokmak olmuyomu konusmustuk bu konuları kafadan bebeği cıkarmadan olmuo bu işşş

:
bak şimdi sana çok kızdım geliyooklava: sen doktora gitmeden neden bu kadar umutsuz oluyorsun ya belki çok kolay bir sorunun var arkadasım... aynı durumu bende yaşıyorum benden sonra evlenen arkadaslarımın bebişleri oldu hatta kankam ilk gecesi kaldı yemin ederim hamişliği boyunca görüşmedik hoş tamamen sebeb o da degildi ama içimden de gelmiyoru

niye üzüldün sende bigün hamiş olduğunu ilan edeceksin bizlerle paylasıcaksın sakın üzülme yakın arkadasınmı tabi bu arkadasının hamiş oldugunu söyleme tarzına bağlı

bayram gelio kızlar cifte bayram olmıcağı ne malum acıcık olumlu düşünün bu arada benim dün ağrıyan kasıklarım tamamen düzeldi dün ağrıdan öldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…