ayy inşallah ne güzel söyledin yaaa, inşallah beraber kalırız valla hiç belli olmuyo böyle işler
caanım saglıkcı oldugum için az çok böyle şeylerle karşılaşıyoruz normal bir çiftin hemen hamile kalma oranı bile %25 tir yani o hemen hamile kalanlara sadece şan diyorum ben yani bu demek oluyorki 4 ay gibi bi zaman gerekli bi çifta normal şartlarda
yaş kaçtı ki, bilmiyorum benim yaşım çok değil aslında ama eşim 30 u geçti artık
doğru söylüyosunuz aslında peki bi sağlıkçı olarak kolay hamilelik için tavsiyeleriniz varmı
çok klasik bi cevap olcak ama kelin ilacı olsa başına sürermiş
yani bilmiyorum aslında yaş çokda önemli değil geliba ama insan korunmayı bırakınca hemen çocuğu olsun istiyo, ben ilk ay çok ümitliydim kesin gözüyle bakıyodum ama öyle değilmiş meğer
yani bilmiyorum aslında yaş çokda önemli değil geliba ama insan korunmayı bırakınca hemen çocuğu olsun istiyo, ben ilk ay çok ümitliydim kesin gözüyle bakıyodum ama öyle değilmiş meğer
hangi yöntemle korunduğun önemli eğer hormonel ilaçlar kullanıyosan biraz zaman alabilir gebelik.cilt altı iğneler biraz daha etkili onlarda dah geç olşabiliyo hamilelik
hatay 1977 gene nöbettemisin canım
kız nerdesiniz kac saattir tam gece kusu oldunuz ha
hatay 1977 sen daha önce düşük yapmısmıydın
valla ben korunurken hiç bişey yapmadım, eşim korundu o yüzden çabuk bekliyodum hamileliği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?