Erken Hamilelik Belirtileri

ayy inşallah ne güzel söyledin yaaa, inşallah beraber kalırız valla hiç belli olmuyo böyle işler

caanım saglıkcı oldugum için az çok böyle şeylerle karşılaşıyoruz normal bir çiftin hemen hamile kalma oranı bile %25 tir yani o hemen hamile kalanlara sadece şan diyorum ben yani bu demek oluyorki 4 ay gibi bi zaman gerekli bi çifta normal şartlarda

doğru söylüyosunuz aslında peki bi sağlıkçı olarak kolay hamilelik için tavsiyeleriniz varmı

yani bilmiyorum aslında yaş çokda önemli değil geliba ama insan korunmayı bırakınca hemen çocuğu olsun istiyo, ben ilk ay çok ümitliydim kesin gözüyle bakıyodum ama öyle değilmiş meğer

yani bilmiyorum aslında yaş çokda önemli değil geliba ama insan korunmayı bırakınca hemen çocuğu olsun istiyo, ben ilk ay çok ümitliydim kesin gözüyle bakıyodum ama öyle değilmiş meğer

hangi yöntemle korunduğun önemli eğer hormonel ilaçlar kullanıyosan biraz zaman alabilir gebelik.cilt altı iğneler biraz daha etkili onlarda dah geç olşabiliyo hamilelik

hangi yöntemle korunduğun önemli eğer hormonel ilaçlar kullanıyosan biraz zaman alabilir gebelik.cilt altı iğneler biraz daha etkili onlarda dah geç olşabiliyo hamilelik

valla ben korunurken hiç bişey yapmadım, eşim korundu o yüzden çabuk bekliyodum hamileliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…