Erken Hamilelik Belirtileri

maçın bitmesine dakikalar kaldı bende kaçıyorum sizlere iyi sohbetler kendinize iyi bakın iyi geceler hihoyyyt
:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

ben zaten bu yastık olayını falan kocişten öğrendim çok safım hiçbirinden haberim yok kalkma yat falan dedi bana bi baktım nete söyledikleri doğruymuş anlıyıcağınız benden önce netten araştırmış:)))

benimkide maç izliyor.desene bilgisayarın az sonra kaptıracağım.maç yapar benmkşde bilgissayarda

kızlar ya benim adetime daha 12 gün var ve bugün gögüslerim kasığım ağrıyor ya genemi olmadı acaba yada adet belirtileri için erken değilmi

Allahtan benim kociş seslenmiyor ama dha olaya iştirak edemedi sanırım.birde ben bu ay cok rahatım kızlar sanrım o yuzden seslenmiyor.hatta yastığıda eşim koyuyor belime benim hiç umrumda değil.

valla en doğrusu canım ben kızıma 1 sene hamiş kalamamıştım kafaya takmaktan düüşen bebişime 1 günde kaldım sadece 1 gün

walla inşallah bende bu öyle olur malum yatılı misfrlerim var.kapınızı kapatın diyorsunuzda sonra duş alam sorunu var ben utanırım wallaha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…