Erken Hamilelik Belirtileri

evet kızlar sorun var bu akşam.gannocum senin şansına gundüzde sorun oluyor şimdi gecede oldu yoksa hiç sorun olmuyrdu

nerdesin sen arkadasım ya ben azıcık uzaklaştım çok yogunuz bu ara

saol canım kötü bişimi yazıo

hayır canım kötü bişey yazmıyor kolostrum aslında halk arsında ağız sütü dediğimiz doğumdan sonra gelen ilk süttür ve bu süt çok çeşitli bağışıklık maddeleri taşır yani bebeğe çok faydalıdır annedeki koruyucu antikorlar bebeğe geçer ve bebek aşılanana kadar bebeği korur.

kızlar bizlerde azıcık bir değişiklik olsa hemen gebeliğe yoruyoruz arkasını hiç aramıyoruz doğru yapmıyoruz aslında

valla sonuna kadar katılıyorum sana ama işte insanın elinde değil gerçi ben ilk zamanlardaki gibi değilim cidden çok rahatım artık adet oluncada üzülmüyorum çünkü görüyorum düzensiz adet olan bir sürü bayan var ve bu bile bir engel sayılıyor bebiş için çok şükür o düzenli :tomato:

erkekten gelen sipermleri bizim yumurtalar virüs olarak algılayıp onları kovuyorlar kadında oluşan bir sıvı onları öldürüyor ne gariplikler varya

ben meme kanseri olduğumu filan düşündüm yaaa

valla gelgit haklısın garezi var bana galiba sitenin yada kocişin ahı tututo çünkü kızıyor bana konuşup konuşup kafana takıyorsun diye :))

Allahtan benim kociş seslenmiyor ama dha olaya iştirak edemedi sanırım.birde ben bu ay cok rahatım kızlar sanrım o yuzden seslenmiyor.hatta yastığıda eşim koyuyor belime benim hiç umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…