Erken Hamilelik Belirtileri

adam napsın hayatım aksam işten gelio öbür mesai baslıo gece gündüz calışıo zavaallı bırak acık adamın yakasını taaatttttiiiillll

tamam canım üstüme gelmeyin bırakıcam adamın yakasını ama sebeyza sen adetten bir hafta önce hamile kladığını söylemiştin yani bi kaç sefer daha çekecek bu eziyeti sonra söz bırakıcam, hele bi hamile kalıyım bu günlerin acısını çıkarıcam ondan yaklaşmıcam yanına:dilcikar:

arkadaşlar hamilelikte idrara sık çıkma hamileliğin ilerleyen evrelerinde oluyor bildiğim kadarıyla çünkü rahim büyüyor ve mesaneye baskı yapıyoridrar yolu enfeksiyonunun belirtisi olabilir idrara sık çıkma ayrıca idrar yaparken yanma ve mide bulantısı olabilir bşirazda ateş yükselebilir

merhaba kızlar.hatay77 daha nice mutlu,sevgi dolu,bebişli.....uzun yıllara.Allah mutluluğunuzu daim kılsın

hadi öle olsun ama bi sözünü tutma cekip alcaz artık oğlumuzu cok yıprandı yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

hadi öle olsun ama bi sözünü tutma cekip alcaz artık oğlumuzu cok yıprandı yaaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile2

:roflol: ne yapıyım yani bende bebek için uğraşıyorum biraz abartıyo olabilirim ama bunda sizinde etkiniz var bi diyosunuz adetten sonraki gün oldu, bi diyosunuz adete yakın oldu, biri diyo ortasında yumurtlama zamanlarında oldu ben ne yapıyım yani hapsinide deniyorum işte fenamı:roflol:

evet kızlar ben saat 24.00 itibariyle yumurtlamanın son gününe girmiş bulunuyorum.İnşallah bu bayrama kadar herkes hamiş kalmış olur da çifte bayram yaparız

eşim çocuklara karşı çok hassas çocuk olaylarına gittiği zaman çok kötü oluyor eve gelince ağlıyor ne vicdansız insanlar var vurup öldürmek lazım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…